phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Sokakban felmerül a kérdés, hogyan, miképpen készüljünk fel az előttünk álló műtétre. Először is nyugalommal, bizalommal, mivel Intézetünkben jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező team biztosítja az Ön biztonságát, műtét utáni felépülését. Az aggodalom, félelem egyre fokozódik az időpont közeledtével. Félelem a műtéttől az altatástól, a műtét utáni időszaktól, a kiszolgáltatottságtól. Sajnos ezeket fokozza a valóságtól távol álló információk áramlása. Legnehezebb időszak a beavatkozás előtti nap. Próbálja ezt a napot és estét stressz mentesen megélni. Szükség esetén nyugtatót is vehet be.

 Gyakori kérdés, hogy mire is van szükségünk, mit is kell magunkkal hozni a kórházba. Klinikánk mindenki számára biztosít hálóinget, papucsot, törölközőt, köntöst. Van lehetőség saját ruha használatára, amennyiben páciensünk ragaszkodik hozzá, abban érzi jól magát. Kizárólag a műtét alatt kérjük, hogy a kórházi ruhát viselje. 

Rendszeresen szedett gyógyszereit mindenképpen hozza magával. Vérnyomáscsökkentőt a műtét reggelén is be kell venni kevés vízzel. Visszeres panaszok, visszér gyulladás hajlam esetén kompressziós harisnya vásárlására van lehetőség. 

A kivizsgálással kapcsolatos dokumentációt feltétlenül hozza magával!

 A beavatkozás előtti nap fűszermentes, könnyen emészthető ételek fogyasztása javasolt. Napi folyadékbevitel 1,5-2,5 liter legyen, lehetőleg szénsavmentes ásványvíz. Vacsora elfogyasztása 18-20 óra között optimális. Fontos a könnyű, emésztést nem megterhelő étel fogyasztása. Folyadékpótlás este 24 óráig javasolt. Próbálja meg az éjszakát nyugodtan tölteni. 

Műtét reggelén 2 dl tiszta víz fogyasztása megengedett. Sajnos a reggeli kávéról, teáról, étkezésről le kell mondani. Nőgyógyászati műtét során az intim testrész szőrtelenítésére is sor kerül. Amennyiben ezt a páciens egyébként is gyakorolja abban az esetben ajánlott a beavatkozás előtti este elvégezni. Az egynapos sebészeti beavatkozás keretében pácienseink az intézetet késő délután hagyhatják el kísérő segítségével. Az altatószerek hatása miatt az autóvezetés tilos.

Szilágyi Erzsébet ápolási vezető

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk