Scroll Top

Maternity Loyality Program

Újévi meglepetés – Maternity Loyality Program – Extra kedvezmények hűséges pácienseink részére

Nagy örömmel jelentjük be, hogy hosszú előkészületek és tervezések után 2024. január 1-jén elindítjuk Loyality Programunkat, mellyel szeretnénk meghálálni pácienseink klinikánk iránti bizalmát és lojalitását. A 2024. április 1. utáni szülésekre extra kedvezményeket biztosítunk hűséges pácienseink részére.

CSALÁD SZÜLETIK programunk elveihez híven teljes körű támogatást biztosítunk a várandósgondozástól kezdve a szülésen át a gyermekgyógyászati ellátásig. A nyugodt babavárás és a kismamák kényelmének biztosítása céljából a laborvizsgálatok, az ultrahangvizsgálatok és a kiegészítő szolgáltatások mind egy helyen elérhetőek klinikánkon.

A Loyality Programunk résztvevői számos előnyben részesülnek, beleértve a kedvezményes csomagárakat és egyéb különleges ajánlatokat:

  • Amennyiben páciensünk megköti a teljes (12.-37. hét) alap várandósgondozási csomagot követően a szülési szerződését is, 100 000 Forint kedvezményt nyújtunk az alap szülési csomag árából. Azokra a pácienseinkre is gondoltunk, akik csak később tudnak csatlakozni a programhoz: abban az esetben, ha a várandósgondozási csomagot a 25-37. hétre kötik meg, 50 000 Ft kedvezményben részesülnek a szülési csomag árából.
  • Amennyiben a kismama klinikánkon szül, 50 000 Forint kedvezményt nyújtunk a gyermekellátási csomagok áraiból.
  • Ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk klinikánk zárt, őrzött parkolójában a szülési benntartózkodás teljes időtartamára, valamint a gyermekgyógyászati vizsgálatok ideje alatt.
  • 10% kedvezményt nyújtunk a Maternity Beauty termékeinek árából.
  • Soron kívüli ügyintézést biztosítunk dedikált kapcsolattartónkkal.
  • Minden, a programban résztvevő páciens Maternity plasztikkártyát kap, mely feljogosítja a fent részletezett szolgáltatások, kedvezmények igénybevételére.

A Hűségprogrammal kapcsolatos további kérdések esetén, kérjük, keressék szülési koordinátorainkat!

X