Scroll Top

Maternity Loyality Program

Maternity Loyality Program – Extra kedvezmények hűséges pácienseink részére

Nagy örömmel jelentjük be, hogy hosszú előkészületek és tervezések után 2024. január 1-jén elindítjuk Loyality Programunkat, mellyel szeretnénk meghálálni pácienseink klinikánk iránti bizalmát és lojalitását. A 2024. április 1. utáni szülésekre extra kedvezményeket biztosítunk hűséges pácienseink részére.

CSALÁD SZÜLETIK programunk elveihez híven teljes körű támogatást biztosítunk a várandósgondozástól kezdve a szülésen át a gyermekgyógyászati ellátásig. A nyugodt babavárás és a kismamák kényelmének biztosítása céljából a laborvizsgálatok, az ultrahangvizsgálatok és a kiegészítő szolgáltatások mind egy helyen elérhetőek klinikánkon.

A Loyality Programunk résztvevői számos előnyben részesülnek, beleértve a kedvezményes csomagárakat és egyéb különleges ajánlatokat:

  • Amennyiben páciensünk megköti a teljes (12.-37. hét) alap várandósgondozási csomagot követően a szülési szerződését is, 100 000 Forint kedvezményt nyújtunk az alap szülési csomag árából. Azokra a pácienseinkre is gondoltunk, akik csak később tudnak csatlakozni a programhoz: abban az esetben, ha a várandósgondozási csomagot a 25-37. hétre kötik meg, 50 000 Ft kedvezményben részesülnek a szülési csomag árából.
  • Amennyiben a kismama klinikánkon szül, 50 000 Forint kedvezményt nyújtunk a gyermekellátási csomagok áraiból.
  • Ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk klinikánk zárt, őrzött parkolójában a szülési benntartózkodás teljes időtartamára, valamint a gyermekgyógyászati vizsgálatok ideje alatt.
  • 10% kedvezményt nyújtunk a Maternity Beauty termékeinek árából.
  • Soron kívüli ügyintézést biztosítunk dedikált kapcsolattartónkkal.
  • Minden, a programban résztvevő páciens Maternity plasztikkártyát kap, mely feljogosítja a fent részletezett szolgáltatások, kedvezmények igénybevételére.

A Hűségprogrammal kapcsolatos további kérdések esetén, kérjük, keressék szülési koordinátorainkat!

MATERNITY TESTVÉRKEDVEZMÉNY

Pácienseink számára újabb kedvezményt biztosítunk Maternity Testvérkedvezmény néven. Célunk támogatni az egész család egészségét, miközben extra kedvezményeket kínálunk szolgáltatásaink igénybevételéhez. Klinikánkon az édesanya, édesapa és gyermekeik is kiemelt figyelemben és gondoskodásban részesülnek.

Minden páciensünknek, akinek született már gyermeke a Maternityben, a testvér születésekor díjmentesen biztosítjuk a hasi és koponya ultrahangvizsgálatot.

Az agyi és hasi ultrahangvizsgálatot szükség esetén újszülöttkorban, rutinszerűen pedig 4-6 hetes korban ajánlott elvégezni. Ennek során felismerhetővé válhatnak olyan eltérések, amelyek a terhesség alatti ultrahang-szűrővizsgálaton még nem voltak diagnosztizálhatóak.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Loyality Hűségprogramról és a Maternity Testvérkedvezményről, kérjük, lépjen kapcsolatba szülési koordinátorainkkal a szules@maternity.hu email címen vagy a +36 30 572 5456-os telefonszámon.

Szeretettel várjuk vissza családjukat klinikánkra!

X