Klinikánkról

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán célunk, hogy pácienseink professzionális és személyre szabott ellátását exkluzív, budai környezetben biztosítsuk. Egyetemi szellemiségünk, orvosaink és szakdolgozóink közös múltja alapozza meg a legmagasabb szakmai színvonalat, melyről hosszú évek óta együtt dolgozó csapatként gondoskodunk. Dr. Papp Zoltán professzor 17 évig állt a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika élén, mielőtt megalapította a Maternity Magánklinkát: neve kötelez minket, kimagasló szakmai múltja szilárd alapja klinikánk működési elveinek és szellemiségének.

Csapatunkat elismert orvosok és magasan képzett szakdolgozók alkotják. Mindannyian ugyanazon klinikai iskola követői vagyunk, mindegyikünk professzionális emberi és kommunikációs felkészültséggel rendelkezik, melynek köszönhetően egy régóta és kiemelkedően jól működő egységként dolgozunk együtt. Pácienseink magas színvonalon való ellátását és elégedettségüket ez a széles körű tapasztalatot szerzett szakmai személyzet garantálja.

Klinikánk jelenleg az egyedüli magánintézmény Magyarországon, mely egy szakterületre specializálódott, a nők magánkórházaként minden szülészeti és nőgyógyászati műtét és kezelés elérhető nálunk. Az egyéni igények figyelembevétele, a személyre szabott ellátás éppen olyan alaptétele működésünknek, mint a precizitás és a kimagasló szakmai színvonal.

A várandósság és a szülés minden szakaszában támogatjuk pácienseinket. Várandósgondozási csomagjainkkal segítjük őket és biztosítjuk a feltételeket, hogy a szülés felejthetetlen, csodálatos élmény legyen. Korszerűen felszerelt, minden igényt kielégítő szülőszobáinkban az anyukák és apukák együtt élhetik át az élményt, amelyet egyik jelmondatunkban is megfogalmaztunk: család születik. Igyekszünk felkészíteni a szülőket az őket váró útra, megválaszolni a felmerülő kérdéseket, kényelmüket, nyugalmukat pedig családi szobáinkban biztosítjuk számukra az első napokban.

A Maternity egyik alapvető jellemzője a holisztikus szemléletmód, amellyel pácienseinkhez viszonyulunk. A Maternity Stúdió szerteágazó szolgáltatásai minden igényt kielégítően és hatékonyan segítik a nőket és családokat, legyen szó akár pszichológiai programokról és előadásokról, szakszerűen vezetett tornáról vagy masszázsról. Kiemelten fontos számunkra, hogy segítsünk megteremteni a test és lélek harmóniáját.

Az életet te adod, mi csak segítünk – szól egy másik jelmondatunk. Klinikánkon őszintén hisszük és valljuk: egy gyermek születése igazi csoda. Célunk, hogy ezt a csodát a családok a legjobb körülmények között élhessék át, mindezt a lehető legmagasabb színvonalon biztosítjuk. A Maternity maga is egy család, ahol családok születnek nap mint nap. Örülünk, hogy részesei lehetünk pácienseink boldog, megismételhetetlen pillanatainak.

Család vagyunk a családokért.

Maternity család

Kedves Pácienseink!

Pácienseink részére a Maternity Magánklinikán 2020.05.11-től az alábbiak szerint kezdetét veszi a koronavírus tesztek elvégzése.

Elektív (előre egyeztetett időpontban végzett) fekvőbeteg beavatkozásokra érkező pácienseinknek, valamint szülésre érkező pácienseinknek és (a velük klinikán tartózkodó) egy fő hozzátartozójuknak COVID teszt elvégzése kötelező.

A részletekért tájékoztató az alábbi linken található, vagy  keresse kolléganőinket a +36 1 213 4222 és a +36 1 213 4220 telefonszámokon.

Köszönjük együttműködésüket! Vigyázzunk egymásra!

X