Masszázs

Maternity kismama masszázs

Thai női- és kismama masszázs

A thai masszázs elsődleges célja a test energiáinak aktivizálása, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. A szervezet öngyógyító képességét állítja helyre, alkalmazható betegségek megelőzésére és kezelésére, valamint előkészíti a szervezetet a várandósságra.

A masszázs várandósság alatt is jótékony hatású, nemcsak a kismama hanem a magzat is megnyugszik tőle.

A rendszeres kezelés megkönnyíti a szülést, mivel segíti az izmok ellazulását, javítja az izomtónust, és csökkenti az izomfeszülést. Masszázs közben a légzés mélyebbé és könnyebbé válik, a vérnyomás stabilizálódik, ami javítja a koncentrációs és relaxációs képességet.

Szoptatás közben a hátizmok terhelése fokozott, így a szülést követő második hónaptól ismételten ajánlott a masszázs.

Kedves Pácienseink!

Pácienseink részére a Maternity Magánklinikán 2020.05.11-től az alábbiak szerint kezdetét veszi a koronavírus tesztek elvégzése.

Elektív (előre egyeztetett időpontban végzett) fekvőbeteg beavatkozásokra érkező pácienseinknek, valamint szülésre érkező pácienseinknek és (a velük klinikán tartózkodó) egy fő hozzátartozójuknak COVID teszt elvégzése kötelező.

A részletekért tájékoztató az alábbi linken található, vagy  keresse kolléganőinket a +36 1 213 4222 és a +36 1 213 4220 telefonszámokon.

Köszönjük együttműködésüket! Vigyázzunk egymásra!

X