Masszázs

Maternity kismama masszázs

Thai női- és kismama masszázs

A thai masszázs elsődleges célja a test energiáinak aktivizálása, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. A szervezet öngyógyító képességét állítja helyre, alkalmazható betegségek megelőzésére és kezelésére, valamint előkészíti a szervezetet a várandósságra.

A masszázs várandósság alatt is jótékony hatású, nemcsak a kismama hanem a magzat is megnyugszik tőle.

A rendszeres kezelés megkönnyíti a szülést, mivel segíti az izmok ellazulását, javítja az izomtónust, és csökkenti az izomfeszülést. Masszázs közben a légzés mélyebbé és könnyebbé válik, a vérnyomás stabilizálódik, ami javítja a koncentrációs és relaxációs képességet.

Szoptatás közben a hátizmok terhelése fokozott, így a szülést követő második hónaptól ismételten ajánlott a masszázs.

Tisztelt Várandósaink és Pácienseink!
A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel saját maguk védelme érdekében otthonukon kívül is viseljenek maszkot! Kérjük a klinikára is maszkban érkezzenek!
A megnövekedett igényekre való tekintettel a rendelésen kívül felíratott receptek kiadási rendje megváltozott. Az emailben vagy telefonon kért vényeket kiállítjuk és postai úton megküldjük Önöknek. Így tudjuk kiküszöbölni az utazást és csökkenteni a személyes kontaktusokat. Ennek a szolgáltatásnak a díja 5000 Ft, amelyet kérjük előzetesen, utalással rendezzenek.
Köszönettel:
Maternity Magánklinika
X