Nekünk írták

Mocsári Manuéla

Kedves Maternity Team 🙂

2017.09.01-e volt az a nap, mikor először tettem látogatást a Rendelőintézet 1.emeletén. Már a recepción dolgozó hölgyek kedvessége és segítőkészsége volt az, ami elültette bennem a gondolatot szinte az első 10 percben: szerencsés vagyok, hogy a lehető legjobb helyre kerültem.

Ebben a gondolatomban első vizsgálat során a Doktor úr és asszisztense csak tovább erősített, lenyűgöző kedvességgel, empátiával, precízséggel fogadtak, és itt már határozottan meg voltam győződve – első gyermekét váró anyukaként-, hogy mi itt bizony biztonságban vagyunk, mind a ketten! 🙂 Ezúton szeretném megköszönni a Magánklinika összes dolgozójának a várandós időszakom alatt nyújtott segítségüket, a vérvételes vizsgálatoktól kezdve az ultrahangon át a CTG-ig 😀 mindenhol kiváló szakemberek és jóízű beszélgetések fogadtak!

1 hónapja, 2017.12.27-én 8 óra 43 perckor született meg kislányunk, Nola Szonja, aki azóta is beragyogja életünket. Külön szeretném megköszönni választott orvosomnak, dr. Csabay Lászlónak, hogy kislányomat világra segítette és hónapokon át bizonyította szakmai profizmusát, személyében egy bizalmat árasztó, megnyugtató, igazán lelkiismeretes személyt ismerhettem meg, illetve Kissné Margónak, akinél kiválóbb szülésznőt keresve se találtam volna! :)) Ajánlom őket minden kismamának és csak így tovább! :)))

Lichtenstein Marietta és Wágner Barnabás

Kedves Maternity,

Nem tudok elég hálás lenni a sokáig várt kis Csodánkért és az álomszülésünkért! ❤ Mindenki iszonyat kedves, profi és hihetetlen sokat segítenek! Béres Doktor Úr a legcsodálatosabb ember a világon! Keszeg Éva egy tündér és a csecsemősök is a szìvemben maradnak örökre ❤❤❤ 3 hetesek vagyunk és 2 naposak ma!

Köszönjük szépen az odaadást és a kedvességet, amivel a legszebb pillanatainkat tették örökre emlékezetessé!!!

Dobos Flóra Luca

Kedves Maternity!

Friss diplomás Babócánk, Dobos Flóra Luca 2016.07.28. 8.25 perckor látta meg a napvilágot önöknél. Mérhetetlen hálával tartozunk doktornőnknek, dr. Rigó Barbarának és szülésznőmnek, Fántzi Mónikának, akikhez bármikor fordulhattam, ha kérdésem, aggodalmam volt. Abban a 3 napban, míg bent voltunk, hihetetlen kedvességet, segítőkészséget, figyelmet, szeretetet kaptunk az ott dolgozó ápolónőktől, gyógytornásztól, védőnőtől, csecsemős nővértől. Köszönjük, hogy életünk egyik legszebb napját még felejthetetlenebbé tették!

Subert Nadin, Boros Angéla és Subert Zsolt

Kedves Maternity Klinika!

Lassan két hónapja már, hogy egyetlen szemünk fénye, Nadin meglátta Önöknél a napvilágot. Elsőgyermekes szülőkként nagyon izgatottak voltunk és sokszor azt sem tudtuk, mit hogyan csináljunk, mire készüljünk. Szeretnénk megköszönni azt a profizmust és kedves segítséget, amit Önök nyújtottak nekünk mind a terhesgondozás kilenc hónapja, mind a születés, kórházban töltött napok alatt. Tényleg mindig számíthattunk a Klinika minden dolgozójára, akár időpontegyeztetésről, akár gyermekünk fürdetéséről volt szó. Mindenkinek nagyon hálásak vagyunk, hogy segítségükkel valóban családdá válhattunk. Külön köszönet Dr. Rigó Barbarának, aki nyugodt és határozott természetével még gördülékenyebbé tette a babavárás időszakát és a szülést is. Soha nem felejtjük el a pillanatot, mikor kislányunk először felsírt (aztán tüsszentett :)), rengeteg gyönyörű emlékkel lettünk gazdagabbak Önöknél.

Még egyszer köszönjük!

Fenyvesi Nóra

A Maternity Klinika minden dolgozójának!

6 hete már, hogy Kornélunk minden nap boldoggá tesz minket édes kis mosolyával, halkan szuszog mellkasunkon nyűgösebb napokon, ha nem akar egyedül lenni; és újra meg újra elveszünk csodálatos kis baba arcában. 🙂 És minden nap eszembe jutnak a Maternity Klinika dolgozói, hiszen nekik köszönhetjük, hogy Koni egészséges, a terhesség alatt is végig vigyáztak rá, hogy rendben fejlődjön, valamint biztosítottak mindent ahhoz, hogy a szülés élmény legyen!

Hálás vagyok Dr. Rigó Barbarának kimagasló szakmai tudásáért és végtelen kedvességéért, amit a terhesgondozás során, a szülőszobán és az azt követő napokban is mindig megkaptam. Köszönöm Gyüréné Pekó Szilvia csecsemőápolónak, hogy hajnalok hajnalán tanítgatott türelmesen, hálás vagyok Dr. Hupuczi Petronellának tudásáért és kedvességéért és mindenért! 🙂

Udvardi család

Tisztelt Maternity Klinika!

A mai napon megkaptuk első diplománkat 🙂

Köszönünk szépen Önöknek mindent!

A várandósság időszaka és a Csöppségünk születése is problémamentes,csodálatos élmény volt, melyhez a Klinika professzora és munkatársai nagyban hozzájárultak. A császármetszést követő napokban nagyon nagy segítséget nyújtottak a kisbabánk ellátásában és a könnyebb felépülésben is. Most 4 héttel később van… senki nem hiszi el, hogy császármetszéssel szültem.Szinte semmi nem látszik és panaszom sincs! Tökéletes minden! Mindenkinek ajánlani fogom Önöket!

Köszönjük, hogy vannak!

Kovács Zsanett, Fábián Máté és Fanni

Kedves Maternity Klinika!

Kislányunk, Fábián Fanni immár hét hete érkezett a családunkba, hogy azóta napról napra bearanyozza az életünket! Ezúton szeretnénk megköszönni, mindent, amit a születésénél, illetve az azt megelőző időszakban a Klinikának, illetve az ott dolgozóknak köszönhetünk. Itt váltunk családdá, itt adták a kezünkbe a legnagyobb kincset, szemünk fényét, Fannit, akire egész életünkben vigyázni fogunk. Mindvégig maximálisan biztonságban érezhettük magunkat és a szülés életünk legkülönlegesebb élménye marad.

Meg kell még említenem a csecsemős nővéreinket Bus Katalint és Kovácsné Mátrai Ildikót, akik rengeteg hasznos tanáccsal láttak el az első napok alatt, ezúton is köszönjük a rengeteg támogatást és ismeretet, amit tőlük kaptunk, folyamatos jókedv kíséretében.
Fanni születése, és a Klinikán töltött napok életünke egyik legszebb élményeként fog megmaradni bennünk. Köszönjük, hogy itt válhattunk igazi családdá.

Szűcs-Zágoni Bella, Dr. Szűcs Zoltán Gábor, Szűcs-Zágoni Albert

Kedves Maternity!
Megérkezett március 7-én Önöknél született Albert fiunk diplomája. Nagyon köszönjük a kórházi dolgozók kedvességét és segítőkészségét. Jó szívvel emlékszünk vissza az Önökkel töltött hónapokra, az első ultrahangtól a kórházból való hazajövetelig. Számunkra ezek nem mindig voltak nehézségektől mentes idők és a Maternity nagyon sokat tett azért, hogy végül átvészeljük ezeket. Néhányukkal olyan sokszor vagy olyan fontos pillanatban találkoztunk, hogy szeretnénk nekik külön is megköszönni, hogy megszépítették ezeket a hónapokat: Bozó Juditnak, Daru Lászlónak, Jenei Katalinnak, Kádár Krisztinának, Kátai Tímeának, Nagy Boglárkának és Tóth Brigittának.

Sárai Brigitta, Sárai Péter

Kedves Maternity Klinika!
2016. február 26-án született meg a klinikán legdrágább kincsünk, kislányunk, Sárai Tímea 4060 grammal és 55 cm-rel. A szülés mindannyiunk számára csodálatos élmény volt, életünk legszebb és legboldogabb napja, melyre azóta is jó szívvel emlékezünk.
Ezúton szeretnénk megköszönni a sok segítséget és támogatást mindenkinek, aki kicsi lányunk születésénél jelen volt, valamint azoknak is, akik a szülést követő napokban segítségünkre voltak és minden kérdésünkre készséggel válaszoltak.
Külön köszönet illeti Csabay László doktor urat, akiről már a terhesgondozás alatt is bebizonyosodott, hogy rendkívül körültekintően, szakszerűen, precízen látja el a feladatát. Ez a szülésnél is ugyanígy történt, s köszönöm, hogy támogatott abban a döntésemben, hogy kislányunkat természetes úton hozhassam világra.
Ehhez minden segítséget megkaptam Keszeg Éva szülésznőtől is, aki a lehető legjobb választás volt számunkra. Kedvességével, humorával és hasznos tanácsaival segített minket a vajúdás nehéz perceiben, s a szülés után is többször meglátogatott minket, tanácsokkal látott el bennünket.
A klinikán töltött néhány napban sokat jelentett számunkra, hogy nem hagytak minket magunkra az újdonságot és kihívást jelentő szülői feladatok megtanulásában. Reméljük, hogy néhány év múlva újra találkozunk és hasonlóan szép élményekkel távozunk.

Pelles Petra és Végh Krisztián

Kedves Maternity Klinika!
Életünk legnagyobb Ajándéka tündéri kislányunk, Zoé, számomra pedig a legcsodálatosabb élmény maga a szülés volt. Örök hálával tartozunk azért a rengeteg segítségért és támogatásért, melyet mind a terhesgondozás, mind pedig a klinikán töltött pár nap folyamán kaptunk. Szeretnénk külön köszönetet mondani DarunéGampel Luciának és Bartha Antalnének akik kedvességükkel igazán jó hangulatúvá varázsolták a vérvételeket, CTG vizsgálatokat, Kovácsné Mátrai Ildikó csecsemőápolónak az éjnek évadján tanúsított odaadó gondoskodásáért, továbbá a Maternity valamennyi dolgozójának a végtelenül profi, magas színvonalú szolgáltatásért.
További nagyon sikeres munkát, rengeteg gyönyörű, egészséges kisbabát és boldog családot kívánunk Önöknek! Pár év elteltével, ha eljön az ideje egy Kistesó érkezésének, természetesen Őt is a Maternity Klinikán, lehetőség szerint ugyanennek a zseniális stábnak a segítségével szeretném majd világra hozni.

Bozsik László és Adrienn és természetesen a csodaszép Áron baba

Kedves Maternity csapata es Professzor Úr,
Ezúton szeretnénk megköszönni Professzor Úrnak és csapatának, hogy világra segítették kisfiunkat, Áron Róbertet, aki 2015.04.16-án, reggel 7.44-kor 2420 grammal, 51 centiméterrel, sürgősségi császármetszéssel érkezett erre a világra, megszépítve vele anyukája, apukája életét!
Ha nincs Professzor Úr, nem éreztem volna magamat ennyire biztonságban. Elvállalt annak ellenére, hogy nem volt könnyű eset a terhességem. Külön köszönet neki ezért és még sok-sok kismamának segítsen életük legfontosabb pillanatában.
Köszönet a Maternity teljes csapatának, nővéreknek, szülésznőknek és a csecsemős nővéreknek, már a kezdetektől az ott töltött 4 napig, ami alatt profizmusról, emberségből tettek kiváló tanúbizonyságot. Bármikor bármilyen problémánk volt, akár éjszaka is jöttek, mosolyogva segítettek, látszott, hogy szeretik a babákat és a munkájukat. Ha nem kapok ennyi segítséget a pelenkázással, szoptatással, fürdetéssel kapcsolatban, nagyobb stressz lett volna az első pár nap.
Minden kismamának kívánok sikeres, könnyű, gyors szülést a Maternity csapatával.
Végül de nem utolsó sorban köszönet a fotózási és a diploma lehetőségért.
Remélem, találkozunk még 🙂

Deák Melinda és Bálint Ádám

Kedves Maternity Klinika!
A mai napon megkaptuk kislányunk, Bálint-Deák Izabell diplomáját, aki 2014. december 2-án született. Egy gyermek születése minden család életében felejthetetlen esemény, azonban nem tudunk elég hálásak lenni a Maternity csodálatos és elhivatott dolgozóinak, hogy a várandósgondozás, a szülés, és Izabell születését követő órák és napok is mind-mind csodálatos élményekként élnek az emlékeinkben. Természetes, hogy friss szülőkként rengeteg kételyünk és kérdésünk volt, amelyeken azonnal átsegítettek bennünket az orvosok és az ápolók, így magabiztosan, de kicsit fájó szívvel hagytuk el a klinikát. Külön köszönetet szeretnék mondani Dr. Sándor Gyulának, hiszen szakértelmének és segítőkészségének köszönhetően végig tudtam, hogy jó kezekben vagyunk, illetve Keszeg Éva szülésznőnek, aki végig figyelt, vigyázott ránk és minden apró kérdéssel bizalommal tudtam hozzá fordulni. Hálásak vagyunk, hogy így élhettük meg első gyermekünk születését. Reméljük, 1-2 éven belül újra találkozunk a Maternity fantasztikus csapatával. 🙂

Illés Andrea és Tanczikó Ádám

Kedves Maternity Dolgozók!
Ma 20 hete, 2014. július 5-én, ketten érkeztünk Önökhöz és pár nap múlva hárman jöhettünk haza. Az azóta eltelt idő alatt igazi családdá váltunk, amit a Maternity Klinika valamennyi munkatársának köszönhetünk. Nem tudjuk elégszer megköszönni azt a sok segítséget, amit az ott eltöltött napok alatt kaptunk. Önök segítségével tanulhattuk meg a szülővé válás első és legfontosabb lépéseit, ami nélkül sokkal nehezebben “birkóztunk” volna meg a kezdeti időszakban. Kisfiunk, Bálint lassan eléri a 7 kg-ot és a 70 cm hosszúságot, vidám, eleven és mosolygós baba. Köszönjük szépen fiunk első diplomáját és nagyon hálásak vagyunk mindenért. Ezúton kívánunk minden jót és további sok sikert a Maternity egész csapatának.

Nyári család

Drága Lili lányunk pontosan 5 hete született a Klinikán. Csodálatos, egészséges babácska, akinek a születése, szülése fantasztikus élmény volt mindhármunk számára. Kimondhatatlanul hálás vagyok szakértő munkájukért és hihetetlen emberi hozzáállásukért, amivel támogatták, hogy Lili természetesen, a saját ritmusában, tökéletes harmóniában, nyugodtan születhessen meg. Mindenképpen náluk szeretnék szülni legközelebb is!
Szeretettel köszönünk mindent!

Pakots Anna Nóra, dr. István Pakots Nóra és Pakots Zsolt

Kedves Maternity!
Köszönettel megkaptuk lányunk első diplomáját! Igazán nagy élmény volt kézhez kapni. Mai napig nagy szeretettel és tisztelettel gondolunk Önökre és az ott dolgozó összes kivételesen profi és emberi csapatra. Soha nem tudunk elég hálásak lenni, hogy részt vettek lányunk megszületésben, és egy ilyen hatalmas élmennyel gazdagítottak bennünket. Minden nap hálát adunk, hogy a terhesség elején Önöket választottuk, és hogy Önökkel együtt sikeresen és gondmentesen végigjártuk az utat. Azóta, ha a környezetünkbe bárki terhes vagy a szülés előtt áll, mi csak Önöket ajánljuk teljes szívvel és lélekkel. Majd ha a második gyereket tervezzük, akkor is feltétlenül csak Önöket fogjuk választani!
Üdvözlettel, barátsággal és hálával!

Palcsó Sára és Kádas Gábor

Kedves Maternity Kilinika!
Mindkét gyerekünk Önöknél született, Kádas Gellért 2011. december 7.-én, Kádas Zsófia pedig 2013. november 9.-én. Mindkét terhesség és szülés is nagyon jó élmény volt és maradt. Mivel végig dolgoztam a terhességek alatt, nagyon sokat jelentett az, hogy mindig tudtam reggelre időpontot kapni és így nem kellett feldarabolni a napomat. A vizsgálatokat mindig összecsoportosították, és a legritkább esetben kellett várni. Mindenki mindig nagyon kedves és mosolygós és nyugodt volt. Ez nagyon segített abban, hogy mindkét szülésre teljes nyugalommal érkeztünk be Önökhöz a kórházba. Az első gyerekünk császárral született, mert farvégű fekvésben volt. Második gyerekünknél én kértem, hogy kapjak lehetőséget a normál szülésre. Nagy örömömre ez is pozitív fogadtatásra talált. Sajnos végül nem sikerült simán szülni, de én erre minden lehetőséget megkaptam, saját tempómban haladtam ameddig csak lehetett, de sajnos nem elég gyorsan és hatékonyan, ezért császár lett megint a vége, de a mellékelt kép tanúsága szerint igen vidám hangulatban telt a műtét is 🙂 Óriási köszönettel tartozunk Sándor Gyula doktor úrnak és Vida Gábor doktor úrnak, valamint Keszeg Éva szülésznőnek aki végig mellettem volt és segített abban is, hogy a csalódásomat, hogy nem sikerült normál úton világra hoznom a második babát sikerüljön feldolgozni és tompítani. Valamint minden munkatársuknak is köszönjük, akik annyira széppé varázsolták nekünk a bent töltött napokat is. Kívánunk Önöknek sok sikert, sok boldog babát és szülőket!

Icha-Szabó Benedek, Icha Zsolt és Szabó Zsuzsanna

Kedves Maternity!
Ezúton köszönünk mindent, amit értünk tettek, hogy Benedek fiunk (2013.10.29.) boldogan és egészségesen tölthesse velünk első karácsonyát! Sosem felejtjük el azt a kedvességet, odafigyelést és persze a professzionális ellátást, amit mindhárman kaptunk Önöktől! Ha belegondolunk, a babusoknak kifejezetten sokkoló élmény a világrajövetel, nem igaz? Minden kistündér megérdemelné, hogy ezt az élményt szeretettel és törődéssel tompítsuk. Hihetetlen öröm számomra, hogy mindezt megadhattuk a babánknak! Emellett pedig minden nő, aki megadja azt a csodát, hogy egy tiszta lelkű emberpalántát, egy új esélyt hoz a világra megérdemli az odafigyelést, hogy akár egy percre azt érezze, Ő a világ közepe, és mindenki büszke rá, hogy megcsinálta! Köszönjük, hogy mi mindezt megkaptuk Önöktől!

Gál-Kiss Noémi

Kedves Maternity!
Szeretnénk megköszönni az Önöknél töltött egy hetünket, mely során családdá válhattunk. Gál Anna Lili és Gál Emma Dóra 2013.augusztus 23.-án érkezett erre a világra, kicsit előbb a vártnál és kis pici babákként. Így különösen hálásak vagyunk minden kedves szakembernek, hisz együtt lehettünk és rengeteg segítséget kaptunk a nehézségek ellenére is. Lelkileg elmondhatatlan mennyire nagy különbség, amit önök nyújtanak más kórházakhoz képest. A lányok már 3 hónaposak múltak, szépen fejlődnek és nagy örömmel várjuk első közös karácsonyunkat. Mindig emlékezni fogunk erre az egy es első hétre!

Papp Éva, dr. Pócsföldi Tamás és Pócsföldi-Papp Laura
Kedves Maternity!
Nagyon szépen köszönjük megtisztelő levelüket, melyben mellékelték kislányunk első diplomáját 🙂
Pócsföldi-Papp Laura 2019.01.31-én 3620 grammal és 54 centiméterrel, Doránt Betty szülésznő és Szuromi doktor úr segítségével jött a világra.
Köszönöm Szuromi doktor úr mindig pozitív kisugárzását, hozzáállását, mellyel egész terhességem során, a bizonytalan percekben is támogatott, megnyugtatott! Köszönöm, hogy a tervezett császár ellenére a megindult szülés során nagyon gyorsan és problémamentesen segítette világra kislányunkat. Egy percig sem uralkodott el rajtam félelem, rossz érzés.
Külön köszönetet szeretnék mondani Belics Zorán doktor úrnak és Hupuczi Petronella doktornőnek, akik – a szülést követő órákban – egy sürgősségi beavatkozás során, szakértelmüknek köszönhetően megőrizték számomra további gyermekáldás lehetőségét is.
Köszönjük a Maternity valamennyi dolgozójának munkáját. Mindenki kedvesen és empátiával látta el a feladatát, átérezve, tudva, hogy egy család életében az egyik legfontosabb pillanat egy gyermek érkezése, és munkájukkal ennek Önök is részeseivé válnak, maradandó élménnyé varázsolva ezt a rendkívüli eseményt. Megkaptunk minden segítséget, ha szükségünk volt rá, nyugodt légkört teremtve ahhoz, hogy a férjemmel és a kislányunkkal zavartalanul pihenhessünk és hárman együtt élhessük meg a szülés utáni első napokat. A szobánk és az ellátásunk is minden igényt kielégítő volt.
Örökre hálásak leszünk szakértelmükért, kedves, megértő és segítőkész hozzáállásukért! Nem bíznám a gyermekem és saját életem, illetve testi egészségem a jövőben sem másra!
Az Önök szakértő csapata az életünk legnagyobb értékét adta számunka: kislányunk életét és mindkettőnk egészségét!
További sikerekben és örömökben gazdag, csodás munkát kívánunk Önöknek!
Üdvözlettel:
Papp Éva, dr. Pócsföldi Tamás és Pócsföld-Papp Laura
Stadler Beáta

2019 márciusában szültem a klinikán. Természetes szülésnek indult, de hét óra vajúdás után végül császármetszésre került sor. Mindenki profin végezte a dolgát és a lehető legjobb kezekben jött világra a kislányom. A műtét közben a férjem teljes nyugalomban várta a babánk érkezését, mert biztos volt az orvosom (Dr. Kosztin Árpád) és minden klinikai dolgozó szakértelmében.

Csak pozitívan tudok nyilatkozni a szülés után bent töltött időszakról is: profi módon megszervezett kismama oktatások (szoptatás, szülés utáni gyógytorna, csecsemőgondozás). Amennyiben éjszaka kérdésem volt a kislányom ellátásával kapcsolatban (első gyermekem), néhány percen belül már meg is érkezett a szakértő segítség vagy válasz.

 

Kiemelném még egyszer az orvosom, Kosztin doktor úr hozzáértését, emberségét, állandó jó kedélyét, és a szülésznőm, Kátai Tímea kedvességét, profizmusát és elérhetőségét minden kérdéssel kapcsolatban – SMS-ben, telefonon, személyesen.

 

Amennyiben áldott állapotban leszek újra, a klinikán tervezem a várandósgondozást és az azt követő szülést is. Csak ajánlani tudom mindenkinek a Maternityt, aki a privát kórházat választja.

 

X