Nekünk írták

a Tóth család: Tóth Gergely, Tóth Klaudia és Tóth Erik

Kedves Maternity!

2020. július 8-án született meg önöknél kisfiunk, Tóth Erik, császármetszéssel.

Azért írunk most önöknek, mert meg szeretnénk köszönni… hát mindent!

Nem volt túlzás, hogy ez egy “szülési élmény” lesz, mert valóban az volt. Mindennel messzemenőkig meg voltunk elégedve, és egyáltalán nem negatív kórházi élményként, hanem remek emlékként él majd mindkettőnkben az önöknél töltött néhány nap!

Mindenki hozzáértő és maximálisan segítőkész volt, ám mégis szeretnénk kiemelni 3 kollégát, akik még ehhez képest is “túlteljesítettek” – talán kedvességükkel, türelmükkel, odafigyelésükkel. Valóban jó kezekben éreztük magunkat, és az 1-2 kezdeti, nehezebb pillanatban nagyon sok segítséget nyújtottak nekünk!

(Sorrendjük véletlenszerű, mert mindhárman egyformán szuperek voltak!)
– Tálas Mariann nővér
– Devescovi Tímea
– Sipos Bernadett

Még egyszer köszönünk mindent! Nagyon jó döntés volt önöket választani!

Svantner Ábel és szülei

Tisztelt Dr. Hupuczi Petronella!

Kisfiunk, Ábel három hónapja született a klinikán. Szeretnénk megköszönni azt a sok kedvességet és figyelmet a klinika dolgozóinak, amelyet a várandósság és a szülés alatt kaptunk. Kiemelten Dr. Rigó Barbarának és Kovács Anitának, akik segítettek gyermekünk születése során.
Szeretettel gondolunk vissza a várandós gondozás és szülés minden pillanatára, örülünk neki, hogy ezeket a felejthetetlen pillanatokat a Maternity Klinikán élhettük át. Örök hálával tartozunk Rigó doktornőnek, akire mindig számíthattunk, és életünk eddigi legnehezebb részében is a segítségünkre volt. Örülünk, hogy megismerhettük őt!

Fodor-Monostori Hilda, Monostori Diána és Fodor Tibor

Kedves Maternity Klinika,

megkaptuk kislányunk diplomáját, és büszke szülőkként örömmel küldünk Hildáról képeket.

Köszönjük szépen, hogy életünk egyik legfontosabb eseményének a Maternity Klinika volt a helyszíne, és így emlékeinkben az ott töltött pár nap a boldogság, a harmónia és az egymásra találás emlékeként fog bennünk megmaradni.

Számomra nagyon pozitív élmény volt a programozott császármetszés, az egész műtét hangulata, az ott és később is tapasztalt kedvesség, figyelmesség.
A kislányomat azonnal a mellkasomra tették, és onnantól lényegében velem és a férjemmel volt, ezt az élményt nem cserélném el semmiért.

Hálás vagyok, hogy ez a klinika létrejöhetett itthon évekkel ezelőtt, és hogy lehetőségünk volt élni mindazzal, ami elősegíthette azt, hogy a kislányunk születése ne csak egy kórházi tapasztalás legyen számunkra, hanem meghitt élmény.

Hildus már elmúlt 3 hónapos, gyönyörű „nagylány”, jókedvű, kiegyensúlyozott, sokat mosolyog, minden érdekli…öröm és boldogság, hogy a szülei lehetünk.

További szép napot kívánunk mindenkinek!

Sárközi család

Kedves Maternity Magánklinika!

Egy egészségi probléma kapcsán kerestük fel a klinikát, ahol egy szerencsés véletlen folytán kerültünk Dr. Szuromi Andráshoz, aki körültekintő szakmai profizmusával segített eljutni a megoldáshoz. Ennek köszönhető, hogy Abigél kislányunk megszületett. A várandósság alatt minden kérdésünkre válaszolt, kétségeinket eloszlatta, és közvetlen, humánus hozzáállásával lelket öntött belénk.
A szülés csodás élmény volt. Oláh Bernadett szülésznő és Zudor Anita csecsemőgondozó odaadó szakmai munkájával átsegített a szülés és az első gyermekágyi napok nehézségein, mindez otthonos és kényelmes környezetben segítette családdá válásunkat.
Egész biztosak vagyunk abban, hogy akik ezt a klinikát választják, ugyanilyen elégedettséggel távoznak majd.

Kornél & Emese & János

Kedves Maternity!
2020. január 31-én a Maternity Magánklinikán látta meg a napvilágot a mi kis csodánk, Tóth Kornél. Kornél most 1 hónapos.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a klinika valamennyi munkatársának, hogy életünk legboldogabb napjait -ha lehet- még szebbé tették.
Köszönettel tartozunk Dr. Hupuczi Petronellának, hogy mind a terhesgondozás, mind a császármetszés alatt mellettünk volt, és a nehezebb percekben sem “engedte el a kezünk”.
Köszönjük Dr. Rigó Barbara doktornőnek kimagasló szakmai profizmusát, és hogy egészségesen világra segítette gyermekünket.
Köszönjük Dr. Szigeti Jánosnak, aki a császármetszés előtt, alatt és után is nyugtatott szavaival.
Hálásak vagyunk Szilágyi Erzsinek, végig mellettünk volt, tanácsokkal látott el és folyamatosan biztatott.
A Maternity a legjobb választás. Az ott dolgozók szakmai tudása törődéssel és bizalommal párosul, és ezáltal a szülés valóban csodálatos élmény marad minden édesanya számára.
Köszönjük Maternity!

A Schiller család: Csányi Luca, Schiller Gábor, Schiller Bianka Éva

Tisztelt Maternity Magánklinika!

Szeretném jelezni, hogy megkaptuk kislányunk, Bianka Éva Diplomáját, melyet ezúton is köszönünk!

Szeretnénk ezúton is megköszönni minden segítséget!
Kislányunk császármetszéssel jött a világra, melynek komoly orvosi indoka volt.
Dr. Gérecz Balázs kísérte végig a várandósságomat, és segítette világra Biankát. Mindvégig egyenrangú partnerként kezelt engem, minket. Bármilyen kérdéssel, kéréssel nyugodtan fordulhattam hozzá.
Fülöp Anna szülésznőnek szintén nagyon sokat köszönhetek. A várandósságom utolsó heteiben, sőt a szülés utáni hetekben is kereshettem őt bármilyen kérdéssel, fordulhattam hozzá, ha elbizonytalanodtam, ő mindig nagyon kedvesen és készségesen válaszolt. A kórházban nyújtott támogatásáról már nem is beszélve!

Sajnos nem tudom név szerint megemlíteni a csecsemős nővéreket, akik életem eddigi legnehezebb éjszakáján kedvesen, ítélkezés nélkül, mindvégig a saját döntésemben támogatva segítettek át!

Szerencsésnek tartom magam, magunkat, hogy lehetőségünk volt arra, hogy a Maternityn váljunk igazán családdá! El sem tudom képzelni, hogyan lehet ezt végigcsinálni egy olyan helyzetben, ahol az apa nem lehet az édesanya és babájuk mellett az első időben.

A klinika összes dolgozója nagyon kedves, türelmes, az orvosi és szakdolgozói team kiemelkedően profi.
Hálásan köszönünk mindent!

Kiss Ildikó

6 hete a Maternity Magánklinikán egy nagyon súlyos és komplikált 7 órás műtéten estem át, amely beavatkozás során több kiváló szakorvos is részt vett, akiknek szeretnék ezúton is nagyon hálás köszönetet mondani a profi és minden tekintetben figyelmes, odaadó munkájáért! A műtétben rész vevő orvosok a teljesség igénye nélkül: Prof.Dr. Koppán Miklós, Dr. Hupuczi Petronella igazgatónő, Dr. Szepesváry Zsolt urológus és nem utolsó sorban Dr. Orbán Lajos sebész, akik mindannyian a szakterületük legjobbjai és akik egytől egyig mérhetetlen kedvességgel, tapintattal és kivételes lelkiismeretességgel igyekeztek a rám váró nagy műtétre felkészíteni.
A kórházban töltött 1 hét lábadozási idő alatt is kifogástalan ellátást kaptam. Mind az orvosok, nővérek, asszisztensek, takarítók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Úgyhogy csakis a legjobbakat mondhatom el a Klinikáról és az ott dolgozókról.
Köszönöm!

Angyalfiné Gubucz Szilvia

A klinikán volt nőgyógyászati műtétem szeptember végén. Szakszerű ellátást kaptam profi orvosoktól, ápolóktól a lehető legnagyobb kényelemben, amit kórház nyújthat. Külön kiemelném Hupuczi Doktornőt és Koppán Professzor Urat,akik tudásukkal, segítőkészségükkel lehetővé tették számomra,hogy mihamarabb a gyógyulás útjára térjek.
Bátran ajánlom nőtársaimnak a Klinikát. Megéri bízni Bennük.
A hely ahol a kedvesség társul a profizmussal és a kényelemmel.

X