Scroll Top

Sinka Bernadett

sinka bernadett

Gyógymasszőri tanulmányaim befejezése után a Lukács fürdőben kezdtem dolgozni, ahol nagy gyakorlatot szereztem mozgásszervi panaszok kezelésében. Elvégeztem egy kinezio tape tanfolyamot is, hogy tovább segíthessem pácienseim gyógyulását.

Ezalatt az idő alatt kezdett el érdekelni a gyógyítás, az egészségügy világa. Párhuzamosan szülésznői és ápolói tanulmányokba kezdtem. Szülésznői diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem. A Maternity csapatához 2022 nyarán csatlakoztam.

Szeretem, hogy szülésznőként nap mint nap láthatom, ahogy családok születnek. Fontos számomra, hogy a kismamák megkapják mind azt a fizikai és érzelmi támogatást, amire szükségük van.  Hiszem, hogy a születés körülményei és az első napok rendkívül fontosak egy család számára. Ebben intézményünk kiemelkedő támogatást tud nyújtani. Emellett a terhesgondozási és gyermekágyas időszak alatt tudom segíteni a kismamákat mozgásszervi panaszokkal kapcsolatos problémák kezelésével, masszázzsal, kinezio tape felhelyezéssel is.

Szabadidőmben szeretek festeni, illetve a kutyusommal új trükköket megtanulni.  Szeretek a barátaimmal társasozni, új társasjátékokat kipróbálni. Mindemellett igyekszem minél több időt tölteni a családommal.

X