Scroll Top

Magos Melinda Zsuzsanna

magos melinda zsuzsanna

Szülésznői diplomámat a Széchenyi István Egyetemen szereztem. Több éven keresztül a Honvéd Kórházban dolgoztam, a Maternity csapatához legnagyobb örömömre 2023-ban csatlakozhattam.

Mindig úgy gondoltam, hogy egy gyermek világrahozatala, mind az anya, mind az apa életében, az egyik legszebb és legmeghatározóbb pillanat. Ekkor válnak párból családdá. Hiszem, hogy ezen folyamat végigkísérése, segítése igazán megtisztelő feladat, és csak teljes odaadással lehet végezni. Erre törekszem minden alkalommal, mikor egy pár megtisztel azzal, hogy életük legfontosabb eseményében segítőtársuknak fogadnak. Szüléskor, történjen az természetes úton vagy császármetszéssel, a nők bizonyítják, hogy bármire képesek, ha a szeretett gyermekről van szó és a választott férfi közben támaszuk. Csodálatosak!

Melyik a kedvenc pillanatom a szülés folyamán? Az a tized másodperc, mikor a kisbaba megszületik, és várjuk, hogy önálló életét az első légvétellel, sírással megkezdje. Az a pillanat, mikor először felsír, és hirtelen semmi más nem számít a szüleinek, csak az a csöpp kis lény, aki az életük minden percét innentől teljessé teszi. Akivel családdá váltak.

X