Scroll Top

Bakos-Kovács Dóra Anna

bakos-kovács dóra anna

Pszichológusként mindig is az egészségügy volt az egyik szívügyem, a mesterképzést fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia szakirányon végeztem. Amikor szülővárosomból a fővárosba költöztem, célirányosan olyan intézményt kerestem, aminek a szemléletével szakmailag is azonosulni tudok; így választott engem 2022. szeptemberében a CSALÁD SZÜLETIK- program megalkotója, a Maternity Magánklinika.

A PR és kommunikációs vezető egy új munkakör a klinikán, és azt a feladatot kaptam, hogy legjobb tudásom szerint kialakítsam. Hozzám tartozik már többek közt a páciens elégedettségi kérdőívek elemzése, a visszajelzések kezelése, dolgozói hírlevelek küldése, illetve a nyílt napok és képzések szervezése. Részt veszek továbbá a magazinunk, a kiadványaink, valamint holnapunk és közösségi oldalaink tartalmának szerkesztésében, kapcsolattartó szerepem van különböző együttműködésekben, és alapítványunk működését is segítem.

Mindig is szerettem csapatban dolgozni, mert hiszek a közös munka erejében: hogyha mindenki hozzáteszi a saját erősségeit, akkor lehet igazán mindenből a legjobbat kihozni, és ez különösen érvényes a Maternityben. Szinte minden nap tanulok itt valami újat, amit a jövőben is tudok hasznosítani.

Kikapcsolódni leginkább imádott csivava kutyánk sétáltatása és telkünk gondozása közben szoktam a férjemmel, illetve rendszeresen utazunk hazai tájakra és külföldre a családdal is közösen, ha úgy alakul, kedvenc koncertekkel vagy más programokkal egybekötve.

X