Scroll Top

Markóné Koblencz Réka

Markóné koblencz réka

Markóné Koblencz Réka vagyok, 33 éve kezdtem meg munkámat a Semmelweis Egyetem Koraszülött Intenzív Osztályán.

Az azóta eltelt évek alatt folyamatosan tovább képeztem magam, gyarapítottam elméleti és gyakorlati tudásomat az újszülött és koraszülött ellátás területén.

A Honvéd Kórházhoz csatlakozva számos tanfolyamon vettem részt, megtanulhattam, hogyan viselkednek a koraszülött babák, és milyenek a reakcióik. Elsajátíthattam, hogyan vonjuk be a családokat, szülőket gyermekük ellátásába a kórházi ellátás ideje alatt.

Kiemelten fontosnak tartom az Aranyórát, a kötődés kialakulását, valamint a szoptatástámogatást.

Büszkén és nagy elhivatottsággal csatlakoztam a Maternity Magánklinika Újszülött Osztályához 2023. novemberében. Vezető csecsemőápolóként a kezdetektől fogva elkötelezetten támogatom a klinika CSALÁD SZÜLETIK programját. Az újszülött osztályon dolgozó valamennyi orvosnak, laktációs szaktanácsadónak, csecsemőápolónak és védőnőnek is nagyon nagy felelőssége van abban, hogy 48 óra elteltével az újszülött biztonságban, a szülők pedig felkészülten távozzanak a klinikáról.

Hiszem, hogy csapatunkkal támogatni tudjuk a kórházi gyermekágyas időszak alatt a szülőket, hogy a családdá válás felé vezető úton napról napra magabiztosabbak legyenek. Ebben a szemléletmódban szeretnék szakmai és gyakorlati segítséget nyújtani a szülőknek, valamint család és szoptatástámogató empatikus magatartásommal jelen lenni a klinika újszülött osztályának hatékony működésében.

X