Scroll Top

Hozdik Eszter

hozdik eszter

Szülésznői végzettségemet a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem 2021-ben, majd friss diplomásként a Baross utcai Szülészeti Klinika terhespatológiai osztályán kezdtem el dolgozni. A Maternity csapatához 2022-ben csatlakoztam.

Hivatásomat igazán az első egyetemi gyakorlataim alkalmával szerettem meg, amikor is láthattam és átélhettem milyen is egy új élet világrajövetele. Saját tapasztalataim pedig tovább fokozták lelkesedésemet.
Szülésznőként úgy gondolom, fontos a türelem, az odafigyelés. A megfelelő kommunikáció a szakmánkban a bizalom alapja, ezért törekszem ezek kialakítására és fejlesztésére minden alkalommal, legyen szó várandós kismamáról és párjáról, vagy akár nőgyógyászati páciensről.

Szeretném szakmailag megismerni a szülészet- nőgyógyászatot több oldalról, ezért akarom megszerezni a szonográfusi diplomát. Így majd várandósság alatti ultrahang diagnosztikát is végezhetek. Elkezdtem ezt a képzést, és jelenleg a klinikán töltöm az iskolai gyakorlataimat a szülésznői munkakör mellett.

X