Scroll Top

Dr. Szőcs Gyula

Dr. szőcs gyula

Dr. Szőcs Gyula Kálmán, szülész-nőgyógyász és patológus szakorvos, igazságügyi orvosszakértő. Budapesten a Semmelweis Egyetemen diplomázott 1981-ben. Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II.sz Patológiai Intézetében, a Szent János és MÁV kórházban dolgozott, majd a Maternity Klinika fekvőbeteg osztályának indulásakor csatlakozott Papp Zoltán professzor és Hupuczi Petronella Dr. csapatához.

1989-1990-ben egy év posztgraduális képzésben vett részt Németországban Lipcsében, Erfurtban, Hollandiában Nijmegenben, Görögországban Athénben az egyetemi klinikákon és a svájci Davosban.

Másfél évtizede végez igazságügyi orvosszakértést szülészet & nőgyógyászat területén, elsődlegesen bíróságok és közjegyzők felkérésére, de magánszakértést is vállal. Ez kiterjed a „műhibának” vélt sérelmek konzultációjára mind a páciensek, mind jogi képviselőik számára. Munkája segíti a tisztánlátást, az esetleges peres ügymenet (akár előzetes) áttekintését orvos szakmai gyakorlatával, jogi ismereteivel, széleskörű kitekintéssel.

Dr. Szőcs Gyula Kálmán tagja a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Szülész-Nőgyógyász Társaságnak, a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamarának és a Magyar Elhízástudományi Társaságnak.

X