Scroll Top

Dr. Géczi András Mihály

DrGéczyAndrásMihály
Nap
Rendelési idő
Hétfő 16:00 – 18:00

Dr. GÉCZI ANDRÁS MIHÁLY

Tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Egyetemen végeztem, és már hallgatóként aktívan részt vettem a tudományos életben.
Gyakorlati ismereteimet, készségeimet tanulmányaim mellett a mosonmagyaróvári Wittmann Plasztika sebészeti magánintézményében volt lehetőségem fejleszteni.
Felsőfokú német és angol nyelvtudással rendelkezem.
Egyetemi éveim alatt kezdtem érdeklődni a szülészet-nőgyógyászat iránt. Gyakorlatomat Svájcban, a zürichi Universitatsspitalban végeztem.
Szülészet-nőgyógyászatból 2022-ben szakvizsgáztam a Semmelweis Egyetemen. PhD dolgozatom a női külső nemi szerv esztétikai sebészetéből írom.
Jelenleg Budapesten, a SOTE Szülészet Nőgyógyászati Klinikájának Baross utcai részlegén dolgozom szakorvosként.
A felelősségteljes gondolkodás jegyében a természettel, a női életműködésekkel, lelki folyamatokkal teljes harmóniában lévő szemléletet kívánom ötvözni a legkorszerűbb orvoslással. A várandósságra és a gyermekáldásra mindig is az élet ajándékaként, ünnepeként tekintek. A tisztelettel és legjobb tudással végzett segítségnyújtást tekintem munkám, egyben hivatásom lényegének, céljának.
Terhesgondozással, terhességgel, nőgyógyászati problémákkal, a külső nemi szervet érintő esztétikai beavatkozásokkal kapcsolatos kérdéseivel, kérem, bizalommal forduljon hozzám!
X