Scroll Top

Dr. Fürich Antónia

Nap
Rendelési idő
Kedd 08:00 – 12:00

Dr. fürich antónia

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem, és 2022. szeptemberében kezdtem el dolgozni a Maternity Magánklinikán az első rezidensek egyikeként. Az egyetemi éveim alatt, amikor már eldöntöttem, hogy a nőgyógyászat érdekel, akkor tudtam meg, hogy az általam csodált és nagyra tartott szakemberek ide, a Maternitybe járnak műteni és dolgozni, így ismerkedtem meg vele.

Nagyon szép környezetben és kimagasló felszereltség mellett lehet itt jókedvűen és oldott hangulatban dolgozni. Ami nekem igazán kitűnik más intézményhez képest is, az a családbarát hozzáállás, például a családi szobák is, ahol elszigeteltség helyett születés után is együtt maradhat a család.

A szülészet-nőgyógyászat azért tetszett meg igazán, mert nagyon összetett szakma. Annál szebb dolog pedig nincsen, mint hogy egy új életnek a létrejöttét és magát a szülés csodáját végigkísérjük.

A nőgyógyászati vizsgálatok elvégzése mellett várandósgondozás, valamint IUD felhelyezés kapcsán is fordulhatnak hozzám bizalommal.

X