Scroll Top

Dr. Fazekas Ibolya

dr-fazekas-ibolya
Nap
Rendelési idő
Kedd 15:00 – 19:00

Dr. Fazekas Ibolya

1995 és 2000 között a debreceni kórházban dolgoztam, 2000-ben szakvizsgáztam belgyógyászként. Főállásban a Szent Margit Kórház belgyógyászati osztályán dolgozom, diabetológiai szakrendelésem van és jelenleg egy endokrinológiai szakképzést végzek. 2018 májusában kerültem a Maternity Magánklinikára.

Szinte óvodás koromtól erre a pályára készültem, mindenképpen emberekkel szerettem volna foglalkozni, segíteni nekik, így találtam meg a hivatásomat, amit a mai napig nagyon szeretek és elhivatottan, lelkesen végzem. A belgyógyászatban sok sikerélmény ér, mindig örülök a jó diagnózisoknak és minden alkalommal nagyon jó élmény, ha segíteni tudunk a pácienseknek. A belgyógyászat nagyon nagy és összetett terület, igen sokféle esettel találkozunk és mindig nagyon jó érzés, ha megoldást találunk valamire.

Négy kiskorú gyermekem van és kevés szabadidőm, így igyekszem minél többet velük lenni. Örülök, ha tudok időt szánni a kultúrára, szívesen megyek színházba, kiállításokra, emellett szeretek kirándulni is.

X