Scroll Top

Dr. Dely Anna

Dr. Dely Anna

1992-től 2012-ig dolgoztam a II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Neonatális Intenzív Centrumában, ezután kerültem a Maternity Magánklinikára. 2011-től csecsemő- és gyerekgyógyász szakorvos és ráépített szakvizsgával neonatológus vagyok.

Az egyetem elvégzése után egyből gyermekorvosként kezdtem dolgozni, nagyon fontos számomra a család, részben ezért is ez lett a hivatásom. Jelenlegi célunk a szakmában az, hogy a gyermekek a lehető legtermészetesebb úton, éretten, egészségesen szülessenek, ezért dolgozunk. Úgy gondolom, hogy rendkívül fontos, hogy az édesapák és édesanyák az első órákat, napokat a lehető legörömtelibben éljék meg, hiszen ez meghatározó marad mindegyikük élete során, befolyással van a gyermekükkel való kapcsolatukra is. Szívügyemnek tartom a családbarát és szoptatásbarát szemléletmódot, mindennapi munkám alatt ezeket szem előtt tartva dolgozom.

A magánéletemben maximálisan családcentrikusság jellemez, egyik kedvenc – Milos Formantól származó – mottóm is ezt tükrözi: „Jelszó? Család!”. Számomra mindenekelőtt áll a családom, szabadidőmet így legszívesebben velük töltöm.

Dr. Dely Anna Maternity csecsemő- és gyermekgyógyász
X