Dr. Bérczes Rita

Dr. Bérczes Rita

1982-ben születtem Budapesten. 2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. Ezt követően Budapesten az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán, Párizsban és Bergamoban dolgoztam újszülött intenzív-, intenzív osztályon és hepato-gasztroenterológián. Csecsemő-, és Gyermekgyógyászként 2012-ben szakvizsgáztam, majd egy magánegészségügyi cégnél helyezkedtem el.

Egy 4 éves kisfiú és egy 2 éves leány édesanyja vagyok. Gyakorló anyukaként és tapasztalt gyermekorvosként baba-mama tanácsadással és családi konzultációval is foglalkozom. Holisztikus szemléletem segítségével eredményesen oldom meg egy együttes közös munkával a gyermekek és családok testi-lelki problémáit.

Dr. Bérczes Rita Maternity gyermekgyógyász szakorvos
Tisztelt Várandósaink és Pácienseink!
A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel saját maguk védelme érdekében otthonukon kívül is viseljenek maszkot! Kérjük a klinikára is maszkban érkezzenek!
A megnövekedett igényekre való tekintettel a rendelésen kívül felíratott receptek kiadási rendje megváltozott. Az emailben vagy telefonon kért vényeket kiállítjuk és postai úton megküldjük Önöknek. Így tudjuk kiküszöbölni az utazást és csökkenteni a személyes kontaktusokat. Ennek a szolgáltatásnak a díja 5000 Ft, amelyet kérjük előzetesen, utalással rendezzenek.
Köszönettel:
Maternity Magánklinika
X