Dr. Bérczes Rita

Dr. Bérczes Rita

1982-ben születtem Budapesten. 2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. Ezt követően Budapesten az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán, Párizsban és Bergamoban dolgoztam újszülött intenzív-, intenzív osztályon és hepato-gasztroenterológián. Csecsemő-, és Gyermekgyógyászként 2012-ben szakvizsgáztam, majd egy magánegészségügyi cégnél helyezkedtem el.

Egy 4 éves kisfiú és egy 2 éves leány édesanyja vagyok. Gyakorló anyukaként és tapasztalt gyermekorvosként baba-mama tanácsadással és családi konzultációval is foglalkozom. Holisztikus szemléletem segítségével eredményesen oldom meg egy együttes közös munkával a gyermekek és családok testi-lelki problémáit.

Dr. Bérczes Rita Maternity gyermekgyógyász szakorvos
Nap
Rendelési idő
Hétfő 12:00-14:00

Kedves Pácienseink!

Pácienseink részére a Maternity Magánklinikán 2020.05.11-től az alábbiak szerint kezdetét veszi a koronavírus tesztek elvégzése.

Elektív (előre egyeztetett időpontban végzett) fekvőbeteg beavatkozásokra érkező pácienseinknek, valamint szülésre érkező pácienseinknek és (a velük klinikán tartózkodó) egy fő hozzátartozójuknak COVID teszt elvégzése kötelező.

A részletekért tájékoztató az alábbi linken található, vagy  keresse kolléganőinket a +36 1 213 4222 és a +36 1 213 4220 telefonszámokon.

Köszönjük együttműködésüket! Vigyázzunk egymásra!

X