Újszülött és kisgyermek elsősegély-nyújtási és baleset-megelőzési elméleti és gyakorlati tanfolyam

A Léghajó Programmal együttműködve újszülöttek, csecsemők és kisgyermekek szülei részére 5 órás tanfolyamot szervezünk elsősegélynyújtás, gyermekkori veszélyhelyzetek témakörében. Kurzusainkon a vészhelyzeteket gyakorlatban is ismerő, évtizedes tapasztalattal bíró orvosok, diplomás nővérek oktatnak. Mivel kiemelten fontosnak tartjuk a gyakorlati tudást, a tanfolyamon konkrét megoldásokat nyújtunk a különféle meghatározott helyzetekre. A szoros értelemben vett gyermek-elsősegélynyújtás mellett az általánosabb jellegű, „mindennapos” bajokkal is foglalkozunk. Rendkívüli jelentőséggel bír a csecsemő- és gyermekkori újraélesztés oktatása, amit a Léghajó Programot elvégzők speciális babákon gyakorolnak.

Szeretettel látjuk azokat a családokat is, akiknek már megszületett a gyermekük.

Az 5 órás tanfolyam díja 16.000 Ft/fő, illetve 28.000 Ft/pár. Jelentkezni a studio@maternity.hu címen lehet. A jelentkezés a fizetéssel válik majd véglegessé, amelyre kétféle lehetőséget biztosítunk: személyesen a Maternity Stúdióban(1126 Budapest Királyhágó tér 8-9 földszint), vagy pedig előre utalással ( Maternity Beauty Kft. 12011265-01651492-00100001​ – a közleményben legyen kedves feltüntetni a résztvevő nevét és hogy elsősegély tanfolyam) van lehetőségük a részvételi díj kiegyenlítésére.

Időpontok:

A járványveszélyre való tekintettel elsősegély nyújtó tanfolyamunkat szüneteltetjük. A járványügyi helyzet függvényében, előreláthatólag szeptemberben tudjuk újraindítani. A pontos időpontokról a honlapon és a közösségi médiában fogunk hírt adni. Köszönjük megértésüket!

X