Dr. Szuromi András

Dr. Szuromi András

1996-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, ezt követően másfél évig Veszprémben dolgoztam, majd a Szent János Kórházba kerültem. Emellett kezdtem el a Maternity-n dolgozni, ami a főállásom lett. A nőgyógyászati szakvizsgám mellé szereztem egy homeopátiás szakorvosi vizsgát.

Hivatásomon belül kiemelten kezelem a természetes szülést, arra törekszem és fordítom az időmet, hogy minél természetesebb módokon vezethessem a szüléseket. Szívügyemnek tekintem ezt, kedvenc szülésznőmmel, Bencze Tündével – akivel idestova 20 éve dolgozunk együtt – rengeteget tettünk a gyermekek háborítatlan megszületéséért, nagy szerepünk volt a Szent János Kórházban a gátmetszés és az infúzióvezeték nélküli szülések bevezetésében.

Volt egy páciensem, aki miómával érkezett hozzám, emiatt többen meg akarták operálni. Sikerült alternatív módszerekkel, műtéti beavatkozás nélkül elérnünk, hogy a mióma spontán távozott, két hónappal később a hölgy teherbe is esett, a várandósság és a szülés is teljesen zökkenőmentes, háborítatlan volt. Jó szívvel emlékszem erre vissza, hiszen mindig nagy öröm, ha sikerül megoldásokat találnom a pácienseim számára.

A futásnak rendkívül fontos szerepe van az életemben, amikor csak tehetem, futócipőt húzok. Kétszer megcsináltam az Ironman triatlont és minden évben futok egy-két maratont.

Dr. Szuromi András Maternity szülész-nőgyógyász
Nap
Rendelési idő
Péntek 9:00 – 13:00
X