Dr. Tóth Richárd

Dr. Tóth Richárd

2012-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 2018-ban szereztem szakvizsgát és ultrahang licenc vizsgát.
Kisgyermekkorom óta szerettem volna orvos lenni, ebben mindig is biztos voltam. Amikor egyetemre kerültem a sebészet vonzott, harmadév végére a belgyógyászat felé kalandoztam, majd azt gondoltam ha igazán segíteni akarok, akkor az onkológián a helyem. Végül kerestem – és találtam egy olyan területet, ami ezeket mind magába foglalja. A szülészet komplexitása vonzott az elejétől kezdve, a nőgyógyászat pedig sok kihívást rejt. Rengeteg pozitívum és boldogság van ebben a szakmában, és az is külön öröm, hogy első kézből tapasztalhatom meg pácienseim életének legfontosabb momentumait.

Folyamatosan képzem magam, 1 hónapot Izraelben töltöttem és onkológiai genetikát tanultam, ami nagyban hozzájárult a mostani tudásomhoz, és úgy érzem abban az időszakban sokat fejlődtem.
A Maternity csapatát a pozitív attitűdömmel színesítém és szeretnék a betegeimnek egy darabot adni magamból, amibe kapaszkodhatnak minden eshetőség esetén.

Szabadidőmben szeretek sportolni, általában crossfit edzésre sietek munka után. Emellett igyekszem nemcsak szakmai könyveket olvasni, időt tölteni a családommal és a barátaimmal.

Dr. Tóth Richárd
Nap
Rendelési idő
Csütörtök 16:00 – 20:00

Cikkei, írásai

Kedves Pácienseink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az épületünk melletti őrzött parkoló 2020.01.31-től megszűnt.
Kérjük, ezt időpontra érkezéskor vegyék figyelembe.

Köszönjük megértésüket!
Várjuk Önöket szeretettel!

X