Dr. Nász Heléna

Dr. Nász Heléna

A diagnosztika az orvosi egyetem alatt tetszett meg. Igazából elvarázsolt, különböző képek alapján dolgoztunk, ezek segítségével kellett kiderítenünk, egy-egy eset hátterében mi állhatott, ekkor fogott meg a radiológia. Nagyon komplex és összetett terület, melyhez szinte mindenhez érteni kell az anatómián és a sebészeten át egészen az akut kórképekig. Folyamatosan és dinamikusan fejlődik, mindig vannak új módszerek, technikák, és ezekkel együtt mi is fejlődünk. Ez az összetettség volt az, ami miatt nagyon megszerettem.

Számomra a komplex emlődiagnosztika kiemelt „ügynek” számít. Folyamatosan tanulni kell, képezni és fejleszteni magamat, a szakvizsgával korántsem lehet befejezettnek tekinteni a fejlődést. Sok esetre, sok gyakorlásra van szükség és mindig több mindent kell szem előtt tartani, hiszen nincsen két ugyanolyan ember. Az emlődiagnosztikát szívügyemnek tekintem. Egyre több fiatal daganatos beteggel lehet találkozni, fontosnak tartanám emiatt azt is, hogy a szűrővizsgálatokhoz rendelt korhatárt 40 évről lecsökkentsük, hiszen a betegség sokszor nem tapintható, tünetmentes, de a komplex emlődiagnosztikával nagy százalékban válik felismerhetővé.

Jelenleg itthon vagyok a kétéves kisfiammal, emellett dolgozom voltaképpen vállalkozóként több helyen is. Könnyebb így, hiszen rugalmasan be tudom osztani az időmet és nem felejtem el a szakmát a gyereknevelés mellett, meg aztán ki is kapcsol, ha dolgozhatok. Igyekszem egyensúlyozni a család, a munka és a szabadidő között, szeretek olvasni, kifejezetten kedvelem a skandináv krimiket, és ha időm engedi, elmegyek jógázni vagy itthoni edzéstervvel mozgok. Szeretem, ha hasznosan tölthetem az időmet. Ugyan a napok elég gyorsan elmennek, de nem bánom.

Dr. Nász Heléna Maternity radiológus
Nap
Rendelési idő
Hétfő 15:00-tól
X