Dr. Gozár Tamás

Maternity logó

Dr. Gozár Tamás

1996-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen, ahol már medikus koromban egyértelműen tudtam, hogy a szülészet-nőgyógyászattal szeretnék foglalkozni, másban nem is igazán gondolkodtam. Szerettem volna, ha a hivatásomban teret kapnak a manuális készségek, a műtétek, de mindeközben az emberi kapcsolatok ápolása és az ezzel járó sikerélmények is. Végzés után rögtön a Kútvölgyi úti kórház szülészetén kezdtem el dolgozni, majd szinte már a kezdetekkor csatlakoztam a Maternity csapatához.

Nehezen emelném ki hivatásomnak csupán egy szegmensét, de az utóbbi időben leginkább a meddőséggel, annak kivizsgálásával foglalkozom. A szülészet-nőgyógyászat rendkívül érdekes és összetett terület, számos szép történettel és meghatározó sikerélménnyel. A szülések levezetése során minden alkalommal remek érzés, hogy részesei lehetünk mások őszinte boldogságának, ahogyan nagyon nagy öröm az is, amikor egy páciens többéves sikertelen próbálkozás után egy pozitív teszt eredményével érkezik. Szakmailag és emberileg is nagyon sokat ad, ha egy régen fennálló probléma megoldásának részese lehetek.

Szabadidőmet szívesen fordítom utazásra, olvasásra, sportolásra vagy filmezésre, de a legtöbbet mindig is az jelentette számomra, ha barátaimmal, családommal tölthetem az időt. Úgy gondolom, az őszinte emberi kapcsolatok a legfontosabbak az életben, így semmi nem tölt fel úgy, mint egy-egy szeretteim körében töltött délután, este.

X