Scroll Top

Dr. Fekete Áron

Dr. Fekete Áron
Nap
Rendelési idő
Hétfő 15:00 – 18:00

Dr. Fekete Áron

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt lehetőségem nyílt külföldi tapasztalatszerzésre. Olaszországban az Universitá degli Studi di Ferrara oktató kórházában illetve Svájcban, a Berni Egyetem oktatókórházában, az Inselspitalban töltöttem gyakorlataim egy részét.

A szülészet-nőgyógyászat az ötödéves kötelező gyakorlat során került közel hozzám, akkor döntöttem el, hogy ezt a terület választom hivatásul. Karrieremet a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban kezdtem, ebben az időszakban szereztem szakvizsgát és itt dolgoztam egészen 2021 év elejéig. Fő szakmai érdeklődésem a várandósgondozás és a szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika. Munkám során elsődlegesnek tartom a legújabb szakmai irányelvek ismeretét, hiszem, hogy pácienseimnek így tudom a legkorszerűbb ellátást nyújtani. Folyamatosan keresem a lehetőségeket a szakmai fejlődésre. A 2020-as év folyamán lehetőségem nyílt az IOTA (International Ovarian Tumor Analysis) metodika elsajátítására a méhfüggelék eltérések osztályozásában. A 2021-es évtől pedig a Nemzetközi Szülészeti-nőgyógyászati Ultrahang Társaság (ISUOG) gyakornok tagja lettem.

Angol és német nyelven beszélek. Szabadidőmben szívesen utazom családommal ismeretlen tájakra és fedezem fel ezek gasztronómiáját. Ez utóbbin belül az olasz- és közel-keleti konyha, illetve a kávékultúra áll a szívemhez legközelebb.

X