Dr. Fábián Boglárka

Dr. Fábián Boglárka

Az egyetem elvégzése után olyan szakterületet kerestem, ahol az elméleti tudás mellett a manuális készségeknek is fontos szerep jut. A szülészet-nőgyógyászat nagyon sokoldalú. A várandósgondozáson és a szülések vezetésén túl magában foglalja a nőgyógyászati fertőzések, hormonális zavarok, vizelettartási problémák, onkológiai elváltozások diagnosztikáját és kezelését is, akár gyógyszeres, akár műtéti úton.

Egy nagyon kedves, a harmincas évei elején járó betegemnél néhány hónappal első gyermeke megszületése után emlőrákot diagnosztizáltak. Megoperáltuk, végigcsinálta a protokollnak megfelelő kemoterápiát, aztán a sugárkezelést. Három évvel később újból várandós lett, majd egy egészséges kislányt szült. Azóta is tünet-és panaszmentes. Az élete legkritikusabb és legszebb pillanataiban is mellette lehettem: ez a szép a mi szakmánkban.

Nagyon szeretek olvasni, különösen a latin-amerikai irodalmat kedvelem. A sport gyerekkorom óta a mindennapjaim része, heti 3-4 alkalommal edzek, ám a szabadidőm legnagyobb részét a családommal töltöm. Van egy másfél éves kislányunk, így a programjainkat nagyrészt az ő igényeihez igazítjuk.

Dr. Fábián Boglárka Maternity szülész-nőgyógyász szakorvos
Nap
Rendelési idő
Szerda 9:00 – 16:00

Kedves Pácienseink!

Pácienseink részére a Maternity Magánklinikán 2020.05.11-től az alábbiak szerint kezdetét veszi a koronavírus tesztek elvégzése.

A fekvőbeteg osztályunkra történő felvételt megelőző 48-72 órán belül koronavírus teszt elvégzése kötelező, a beavatkozásokat negatív eredmény esetén áll módunkban elvégezni.

Várandós pácienseink és a velük a klinikán tartózkodó egy fő hozzátartozó részére, az utolsó trimeszteri laborvizsgálatokkal együtt történik a koronavírus teszt elvégzése, melyet a 36. hét helyett a 37. héten végzünk.

A részletekért tájékoztató az alábbi linken található, vagy  keresse kolléganőinket a +36 1 213 4222 és a +36 1 213 4220 telefonszámokon.

Köszönjük együttműködésüket! Vigyázzunk egymásra!

X