Dr. Fábián Boglárka

Dr. Fábián Boglárka

Az egyetem elvégzése után olyan szakterületet kerestem, ahol az elméleti tudás mellett a manuális készségeknek is fontos szerep jut. A szülészet-nőgyógyászat nagyon sokoldalú. A várandósgondozáson és a szülések vezetésén túl magában foglalja a nőgyógyászati fertőzések, hormonális zavarok, vizelettartási problémák, onkológiai elváltozások diagnosztikáját és kezelését is, akár gyógyszeres, akár műtéti úton.

Egy nagyon kedves, a harmincas évei elején járó betegemnél néhány hónappal első gyermeke megszületése után emlőrákot diagnosztizáltak. Megoperáltuk, végigcsinálta a protokollnak megfelelő kemoterápiát, aztán a sugárkezelést. Három évvel később újból várandós lett, majd egy egészséges kislányt szült. Azóta is tünet-és panaszmentes. Az élete legkritikusabb és legszebb pillanataiban is mellette lehettem: ez a szép a mi szakmánkban.

Nagyon szeretek olvasni, különösen a latin-amerikai irodalmat kedvelem. A sport gyerekkorom óta a mindennapjaim része, heti 3-4 alkalommal edzek, ám a szabadidőm legnagyobb részét a családommal töltöm. Van egy másfél éves kislányunk, így a programjainkat nagyrészt az ő igényeihez igazítjuk.

Dr. Fábián Boglárka Maternity szülész-nőgyógyász szakorvos
Nap
Rendelési idő
Szerda 9:00 – 16:00
X