phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Dr. Gérecz Balázs

Dr. Gérecz Balázs

Dr. Gérecz Balázs vagyok, szülész-nőgyógyász.

Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Már egyetemi éveim alatt kiemelten tanulmányoztam a terhességi toxémiát (praeeclampsia) és HELLP-szindrómát, amely témakörökben több kutatást is végeztem.

Főállásban a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház nőgyógyászati osztályán és a hozzá kapcsolódó XVIII. kerületi szakrendelőben dolgozom.

Kiemelt érdeklődési köreim közé tartozik a várandósgondozás, a laparoszkópos (hastükrözés) és hiszteroszkópos (méhtükrözés) beavatkozások, a hormonális (endokrin) zavarok kezelése.

Eltökélt szándékom, hogy betegeim a legmodernebb, legjobb kezelést kaphassák-legyen szó akár fogamzásgátlásról, akár műtéti beavatkozásról. Ennek kapcsán rendkívül fontosnak tartom a nőgyógyász szakmán belüli, és orvosi szakmák közötti együttműködést, hiszen a betegellátás csapatmunka - a páciens jólétéről és gyógyulásáról, nem pedig az egyéni bravúrokról szól.

Dr. Hupuczi Petronella

Dr. Hupuczi Petronella

Több mint 20 éve szülészeti anesztéziával foglakozom. Mindennapi munkám során elsősorban a császármetszés érzéstelenítése és a szülészeti fájdalomcsillapítás a fő feladatom. Tudományos érdeklődésem a magas rizikójú terhességek gondozása az aneszteziológus szemszögéből, ezért sokszor már a várandósgondozásban is részt veszek.

Dr. Dely Anna

Dr. Dely Anna

20 évig a Semmelweis Egyetem II. Szülészeti Klinika Újszülött és Koraszülött Intenzív Centrumában, 2011 óta a Maternity Magánklinika munkatársaként dolgozom. A családbarát szülés és a szoptatás lelkes híve vagyok. Hitvallásom munkámban és magánéletemben ugyanaz, amit Milos Forman világhírű filmrendező tanított gyermekeinek: "Jelszó? Család!"

Dr. Szőllős Krisztina

Dr. Szőllős Krisztina

1998-ban szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, summa cum laude minősítéssel, Tudományos diákköri munkámat  és szakdolgozatomat is a pécsi Gyermekklinika Koraszülött Intenzív Osztályán írtam. Pályám első éveit a váci Jávorszky Ödön Kórház Gyermekosztályán töltöttem, majd 2001-től a Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti-és Nőgyógyászati Klinika PIC részlegében dolgozom. 2003-ban Csecsemő-és gyermekgyógyászat, 2005-ben neonatológia szakvizsgát szereztem.

Két gyermekem van, a velük otthon eltöltött évek során lépett életembe az egészség és betegség holisztikus megközelítésének igénye, ezirányban is képeztem magam. (homeopátia, nes terápia)

Az anyatejes táplálás korszerű ismereteinek elsajátítása, oktatása, a szükséges szemléletformálásban való aktív részvétel igénye miatt 2015-ben elkezdtem a nemzetközi laktációs szaktanácsadói vizsgára (IBCLC) felkészítő tanfolyamot, végzettséget várhatóan 2016 év végén szerzek.

Illésy Anna

Illésy Anna

Illésy Anna vagyok, gyógytornász, pilates oktató.

Budapesten, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem. A gyógytornász szakma lenyűgöz, mert képessé tesz arra, hogy segítsem az embereket mindennapi tevékenységükben, a mozgásban. Kreatív és inspiráló szakma ez, hiszen minden páciens más, mindenki teljesen egyéni kezelést igényel.

Diplomamunkámat szülészet-nőgyógyászat témakörben írtam, és ezen a területen is szerettem volna dolgozni. Így kerültem a Maternity csapatába, amit nagyon élvezek. A várandósságot, a szülést és a babával töltött időt szeretném könnyebbé, ezáltal élvezhetővé tenni az édesanyák számára, hogy ne a fájdalmakkal legyenek elfoglalva, hanem igazán meg tudják élni ezeket a szép időszakokat. 

Szeretettel várom csoportos és egyéni tornáimon a Maternity Stúdióban.

Péterné Molnár Gizella

Péterné Molnár Gizella

Péterné Molnár Gizella vagyok, szociális munkásként végeztem a Bárczy Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán, majd szociálpolitika szakon az ELTE Társadalomtudományi Karán. A képzések során pszichológiai, jogi, szociológiai és speciális esetkezelési ismeretekhez jutottam, amely lehetővé teszi, hogy az embereket és problémáikat komlpexen, teljességükben lássam és így próbáljak meg segítségükre lenni. 8 évet töltöttem a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kórházi szociális munkásként. Ez idő alatt a szociális problémák megoldásán túl a magzatvesztett illetve koraszülésen átesett édesanyák krízisintervenciójában is részt vettem. Munkámról cikkeket jelentettem meg, előadásokat tartottam. Ezt követően három gyermekem született, ami tovább gyarapította az anyaságról szerzett ismereteimet, tapasztalataimat. A Maternity Magánklinika indulása óta részt veszek a közös munkában. 5 éven keresztül az Egészségügyben Dolgozó Szociális Munkások Országos Egyesületének elnöke voltam.

Bozó Judit

Bozó Judit

Bozó Judit  vagyok, dietetikus és szülésznő. 2011-ben végeztem dietetikusként és 2012-ben szülésznőként Budapesten a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. 2013-ban kezdtem el dolgozni a Maternity Magánklinikán. Lehetőséget kaptam, hogy mindkét szakmámat gyakorolhassam. Dietetikusként fő szakterületeim a terhesség alatti, szoptatás időszak alatti táplálkozás és a terhességi cukorbetegség. 

Az egészséges táplálkozás minden életszakaszban nagyon fontosnak tartom, a várandósság alatt és szoptatási időszakban pedig kifejezetten oda kell figyelni az Édesanyáknak a megfelelő és tudatos táplálkozásra.

Szöllősi Katalin

Szöllősi Katalin

Szöllősi Katalin vagyok a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika védőnője. A védőnői és szülésznői diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen Egészségpolitikai szakértőként végeztem. Tanulmányaim során fél évet Finnországban töltöttem, ahol tanulmányoztam a külföldi módszereket a várandósság és gyermekgondozás terén. Évek óta dolgozom kórházi védőnőként, továbbá 2015 óta a Semmelweis Egyetemen a leendő védőnők képzésében is aktívan részt veszek oktatóként. 

Pataki Mónika

Pszichológusként megtanultam, anyaként megtapasztaltam, hogy a magzat, az újszülött, a kisgyermek számára az örömteli kötődés – első lépésben édesanyjával, majd apjával, később a többi gyerekkel – olyan  tápláló erő és energia, mellyel a világot színesnek,  Önmagát örömokozónak fogja látni, sőt, megélni. Ezért fogadtam örömmel munkámat munkahelyemen a Dr. C. Molnár Emma által vezetett Nő Ezer Arca Aktív-Analitikus pszichoterápiás intézetben, és érzem nagy kihívásnak a Maternity Stúdió felkérését és megbízását, mely a játékok, a népművészet, a művészet eszközével és felhasználásával szabad kezet adott a korai örömteli kötődés időszakában az élményalakító játékok vezetésében. Mindezek jegyében választottam jelmondatomnak Yehudi Menuhin idézetét:

„Világrajöttünk után még hosszú ideig mélyen bennünk él az anya szívdobogása, belénk vésődött, akár az identitásunk. Hiányát érezzük és pótolnunk kell más hangokkal, elsősorban a saját hangunkkal, mert a hang és a ritmus kapcsolatteremtés.”

Várom a személyes találkozást a 0-1 és 1-2 éves korú kisgyermekekkel és anyukájukkal, apukájukkal a Maternity Stúdióban. 

Nagy Boglárka

Nagy Boglárka

Nagy Boglárka vagyok okleveles baba- és csecsemőmasszőr. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán szülésznői tanulmányaim folytatása mellett a Maternity Magánklinika ambulanciáján dolgozom asszisztensként. A várandósgondozási foglalkozásokon tapasztalom, hogy a kötődés már a fogamzástól induló, az egész személyiséget érintő és meghatározó kapcsolat két ember között. A masszírozás iránti érdeklődésem a klinikai gyakorlatom során kezdődött, amikor észrevettem, hogy mekkora jelentősége van a szülő és csecsemője közötti bőrkontaktnak. Számomra a masszázs egy prevenciós eszköz valamint egy terápiás módszer is a már meglévő panaszokra a szülői érintés szeretetteljes erejével.

A csecsemőjüket ösztönösen gondozó, ápoló anyák érzik, hogy a gyakori ölelgetés, simogatás a baba testi-lelki fejlődését szolgálja. Ennek egyik formája a babamasszázs. A masszázsok során a szülő megtanulja megérteni gyermeke jelzéseit és képes lesz a baba igényeire megfelelően reagálni. 

Szeretettel várok minden érdeklődő szülőt, mert közös nyelvünk az érintés!:)

Soltész Krisztina

Soltész Krisztina

Soltész Krisztina vagyok, pszichológus, coach. Amióta az eszemet tudom, két dolog mindig jellemző volt rám: sokkal jobban érdekelt az, hogy az emberek ’miért’ tesznek úgy, ahogy tesznek, mint hogy ’mit’ tesznek, valamint vágytam a változásra, a fejlődésre.

Elsőként közgazdászként végeztem, dolgoztam a reklámszakmában multinacionális vállalatnál, azután saját cégemben.

A pszichodráma és coach kiképzés, valamint az ELTE pszichológia szak elvégzése óta pszichológusként és coachként dolgozom. Aktív analitikus és Integratív Hipnoterápiás módszerspecifikus képzésben vettem részt. Jelenleg a SOTE Klinikai Szakpszichológus képzésén mélyítem tudásomat, harmadéves rezidens vagyok.


Éltem külföldön, Amerikában és Angliában, a London School of Counselling-en tanultam pszichológiai tanácsadást. A fentieken túl képzettséget szereztem pszichodráma, konfliktuskezelés, együttműködés-fejlesztés területén is. Sokat tanultam a női lélekről és Mesteremnek tartom dr. C. Molnár Emmát.

Feleség vagyok és két fiúgyerek édesanyja. Azt hiszem, elmondhatom magamról, hogy az élet sok területén kipróbáltam magam, saját bőrömön tapasztaltam különféle élethelyzeteket.

Különösen hivatásomnak tekintem a nőkkel való foglalkozást, hiszen rajtunk, nőkön keresztül lehet elérni a családot, a társadalmat, a férjeket, a gyerekeket, a jövendő generációt. Ha gond támad, rajtunk keresztül lehet leghatékonyabban hatást gyakorolni a család rendszerére. Ha az életvezetésben probléma adódik, akkor is mi vagyunk azok, akik nyitottabbak a változtatásra. Az sem véletlen, hogy mostanában a párkapcsolatok területén akad számos nehézség, hiszen változtak a női-férfi szerepek, legtöbbünknek nem könnyű eligazodni a hagyományos szerepek, sztereotípiák és a változó körülmények között. Elsősorban párkapcsolati problémákkal, meddőséggel, anyasággal, szorongásos zavarokkal foglalkozom.

Pszichológusként azokkal az édesanyákkal is foglalkozom, akik számára - különösen első gyermek vállalása esetén-, az anyasággal járó gondok erősebb stresszt vagy aggodalmat váltanak ki.

Speciális szakmai irányultság: Kapcsolati konfliktusok, életvezetési elakadások feltárása, anyaság, anyasággal kapcsolatos veszteségek, meddőség, szorongásos zavarok.

Kuharcsik Réka

Kuharcsik Réka

HypnoBirthing® szülésfelkészítő, mentáltréner

Kuharcsik Réka vagyok, HypnoBirthing® szülésfelkészítő, mentálhigiénés segítő szakember, és két gyermek anyukája.

A szülés iránti csillapíthatatlan érdeklődésem az első várandósságom ideje alatt kezdődött. Tudatosan kerestem a kapcsolatot a testemhez és a babámhoz. Sokféle szakirodalmat olvastam, rendszeresen meditáltam, és sokszor, részletesen elképzeltem a szüléseimet. Gyermekeim minden beavatkozás nélkül, hófehér magzatmázban, a békesség és az öröm hangulatában érkeztek meg hozzánk. Tudtam, hogy gyengéd szüléseim a testem és a tudatom harmonikus együttműködésének volt köszönhető.


Az elmúlt 12 év óta életfeladatommá vált a test és az elme együttműködésének tanulmányozása. Vegetáriánus, vegán táplálkozású vagyok. Rendszeresen képzem magam a test és az elme kapcsolatának témájában. Kedvenc területem a hipnózis. Számos öngyógyító technikát tanultam, elmélyedtem a hipnoterápiában, hipnoanesztéziában és a hipnózisban szülés tudományában is. Tudásomat az angol és az amerikai hipnózis képzés rendszerében szereztem.

Magyarországon a HypnoBirthing® programot vezetem, szülésfelkészítő mélyrelaxációkat tartok és tanítom az anyákat a mentális ellazulás művészetére.

Bartha Nóra

Bartha Nóra

Bartha Nóra vagyok, gyógymasszőr,  kismamamasszőr, csoportos fitness instruktor.

Jelenleg a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika Stúdiójában dolgozom, mint kismamamasszőr.

Jövőre a tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, védőnő szakon szeretném folytatni. Különösen nagy öröm számomra, hogy kismamákkal foglalkozhatok a Maternity Stúdióban.

A várandóság ideje alatt végzett masszázs lehetőséget ad a leendő anyukáknak az ellazulásra, stresszoldásra, emellett nyugtatólag hat a babákra is. A masszázs során figyelembe vesszük a megváltozott izomzatot, terhelést, a test, valamint a gerincoszlop statikájának megváltozását, a testsúly növekedése okozta panaszok, hát, nyak és derékfájdalmakat, melyeket a masszázs során kezelünk, enyhítünk, megszűntetünk.

A kismamamasszázs során, bár lényegesen gyengébb mozdulatokat végzünk, mint a hagyományos masszázs során (amely várandós anyukáknak nem ajánlott), ettől függetlenül a hatás nem marad el, a várandósok pihenten, de mégis felfrissülve érzik magukat a masszázs után. Szeretettel várjuk a kismamákat a betöltött 12. héttől egészen az utolsó trimeszter végéig valamint minden kedves anyukát egyaránt a Maternity Stúdióban.

Bejelentkezés-időpont egyeztetés telefonon:
Bartha Nóra
 +36304225397

Sólyom Beáta

Sólyom Beáta

Sólyom Beáta vagyok. A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola lelkigondozó mesterszakán szereztem harmadik diplomámat. Négy éven át folytattam tanulmányokat a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületben, ahol az autogén tréning és az imagináció-szimbólumterápiás módszerspecifikus képzés mellett elvégeztem a gyermek-, serdülőkor és a gyermekvárás relaxációja specializációt. 

Hivatásom a család és a lelkigondozás. Már kisgyermekként az anyaságra vágytam legjobban, de mikor 23 éves koromban megszületett az első gyermekem, semmi nem úgy történt, mint ahogy képzeltem. A várandósságaim sem voltak komplikációmentesek, sokat feküdtem kórházban. A gyermekeink nevelése során is olyan helyzeteket kellett megoldanunk, melyekre nem voltunk felkészülve. Tíz év küzdelem után jutottunk el szakemberhez, aki beleérző melléállásával jelentősen megkönnyítette a terheinket.


Ez a tapasztalat indított el a lelkigondozói hivatás felé. Ajándéknak érzem, hogy az édesanyává válás útjának – mely talán már a leendő édesanya magzatkorában kezdődik, és gyermekei kirepülésével sem ér véget – egy szakaszán kísérhetem a hozzám bizalommal fordulókat.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt