Irodalmi pályázat

IRODALMI PÁLYÁZAT

Az én Maternity-történetem

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika meghirdeti Az én Maternity-történetem című irodalmi pályázatot páciensei számára, akik szeretnék megosztani a klinikával kapcsolatos tapasztalataikat, élményeiket (például várandósság, szülés, nőgyógyászati beavatkozás), illetve általában arról, hogyan érezték magukat a Maternityben. A pályázati anyag lehet esszé, történet, elbeszélés, mese, vers stb.

A pályázat menetrendje:

 A pályázat leadásának határideje: 2020. május 15. 24:00

 Közönségszavazás: 2020. május 18–24.

 Eredményhirdetés: 2020. június 8.

Terjedelmi határok: 1500–8000 karakter

Egy pályázó egyetlen alkotással pályázhat.

Beküldési cím: a pályázatokat elektronikus formában (.doc és .docx formátumban) a maternity10@maternity.hu e-mail-címre várjuk, a tárgy rovatba kérjük beírni: „Irodalmi pályázat 2020”. Kérjük, a beküldéskor a következő adatokat is tüntesse fel: név, telefonszám, e-mail-cím.

Zsűri:

 Rózsa Judit főszerkesztő,

 dr. Vida Gábor, a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika szülész-nőgyógyász főorvosa.

Fődíj: családi wellnesshétvége (2 éjszaka) 4 fő (2 felnőtt és 2 gyermek) részére a Kolping Hotel Spa & Family Resort-ban.

Közönségdíj: Maternity Beauty ajándékcsomag.

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető: Bentzik Luca marketing menedzsertől  a maternity10@maternity.hu e-mail-címen vagy a +36 30 163 8839  telefonszámon.

A pályázat nyilvános, azon bármely nagykorú, cselekvőképes személy részt vehet, akiket a klinikán jelenleg gondoznak, az intézményben szültek korábban, vagy érvényes szülési szerződéssel rendelkeznek. A pályázaton a szervezők, a klinika jelenlegi és volt dolgozói, valamint családtagjaik nem vehetnek részt.

A pályázatra olyan írásokat várunk, amelyek más pályázatokon még nem vettek részt. A pályázó a beküldéssel automatikusan nyilatkozik arról, hogy a beküldött anyag felett teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal rendelkezik. Az ebből eredő esetleges vitákban a kiírók és a szervezők nem érintettek, felelősséget nem vállalnak, a viták teljes következményeit a pályázó viseli.

A pályázó az írás beküldésével hozzájárul, hogy a beküldött anyagot a szervezők térítés nélkül felhasználhassák a szerző nevének feltüntetése mellett (online felületek, katalógus, plakát, tévé, sajtó, meghívó).

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika és a pályázat lebonyolításában közreműködő partnerei a pályázati anyagok információit, adatait bizalmasan kezelik. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy részvételének ténye publikálható. A részletesebb megjelenés (pl. interjú) a nyertes pályázók esetében mindig előzetes egyeztetés után történik. A pályázatok részletes adatai az értékeléshez szükségesek, ezek nem kerülnek közzétételre.

A kiíró a változtatás jogát fenntartja – a meghirdetettektől eltérően is dönthet.

Indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és a kiírt feltételeket módosíthatja.

Tisztelt Várandósaink és Pácienseink!
A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel saját maguk védelme érdekében otthonukon kívül is viseljenek maszkot! Kérjük a klinikára is maszkban érkezzenek!
A megnövekedett igényekre való tekintettel a rendelésen kívül felíratott receptek kiadási rendje megváltozott. Az emailben vagy telefonon kért vényeket kiállítjuk és postai úton megküldjük Önöknek. Így tudjuk kiküszöbölni az utazást és csökkenteni a személyes kontaktusokat. Ennek a szolgáltatásnak a díja 5000 Ft, amelyet kérjük előzetesen, utalással rendezzenek.
Köszönettel:
Maternity Magánklinika
X