Fotópályázat

 Fotópályázat

Maternity-kismama fotópályázat

 

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika meghirdeti a Maternity-kismama című fotópályázatot minden olyan, a klinikán szült vagy szülés előtt álló édesanya számára, aki szeretné vizuális formában megosztani családdá válásuk történetét. A fotókon, kollázsokon vagy montázsokon szerepelhet a várandós kismama vagy  szülés után az édesanya egyedül vagy az édesapával. Kérjük, hogy az újszülött ne szerepeljen a fotón. A pályázati anyag egyetlen fotót vagy fotómontázst tartalmazhat.

A pályázat menetrendje:

  • A pályázat leadásának határideje: 2020. május 15. 24:00
  • Közönségszavazás: 2020.május 25–31.
  • Eredményhirdetés: 2020. június 9.

Beküldési cím: a pályázatokat elektronikus formában (.jpg, .raw vagy pedig .png formátumban) a maternity10@maternity.hu e-mail-címre várjuk, a tárgy rovatba kérjük beírni: „Fotópályázat 2020”. Kérjük, a beküldéskor a következő adatokat is tüntesse fel: név, telefonszám, e-mail-cím.

Zsűri:

  • Borzi Vivien fotós,
  • dr. Csabay László szülész-nőgyógyász, a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika főorvosa.

Fődíj: családi brunch a Villa Bagatelle-ben 4 fő részére.

Közönségdíj: Maternity Beauty ajándékcsomag.

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető: Bentzik Luca marketing menedzsertől a maternity10@maternity.hu e-mail-címen vagy a + 36 30 163 8839-es telefonszámon.

A pályázat nyilvános, azon bármely nagykorú, cselekvőképes személy részt vehet, akiket a klinikán jelenleg gondoznak, az intézményben szültek korábban, vagy érvényes szülési szerződéssel rendelkeznek. A pályázaton a szervezők, a klinika jelenlegi és volt dolgozói, valamint családtagjaik nem vehetnek részt.

A pályázatra olyan fotót/fotókat várunk, amelyek más pályázatokon még nem vettek részt. A pályázó a beküldéssel automatikusan nyilatkozik arról, hogy a beküldött anyag felett teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal rendelkezik. Ebből eredő esetleges vitákban a kiírók és a szervezők nem érintettek, felelősséget nem vállalnak, a viták teljes következményeit a pályázó viseli.

A pályázó a fotó/fotók beküldésével hozzájárul, hogy a beküldött anyagot a szervezők térítés nélkül felhasználhassák a szerző nevének feltüntetése mellett (online felületek, katalógus, plakát, tévé, sajtó, meghívó).

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika és a pályázat lebonyolításában közreműködő partnerei a pályázati anyagok információit, adatait bizalmasan kezelik. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy részvételének ténye publikálható. A részletesebb megjelenés (pl. interjú) a nyertes pályázók esetében mindig előzetes egyeztetés után történik. A pályázók részletes adatai az értékeléshez szükségesek, ezek nem kerülnek közzétételre.

A kiíró a változtatás jogát fenntartja – a meghirdetettektől eltérően is dönthet.

Indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és a kiírt feltételeket módosíthatja.

Tisztelt Várandósaink és Pácienseink!
A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel saját maguk védelme érdekében otthonukon kívül is viseljenek maszkot! Kérjük a klinikára is maszkban érkezzenek!
A megnövekedett igényekre való tekintettel a rendelésen kívül felíratott receptek kiadási rendje megváltozott. Az emailben vagy telefonon kért vényeket kiállítjuk és postai úton megküldjük Önöknek. Így tudjuk kiküszöbölni az utazást és csökkenteni a személyes kontaktusokat. Ennek a szolgáltatásnak a díja 5000 Ft, amelyet kérjük előzetesen, utalással rendezzenek.
Köszönettel:
Maternity Magánklinika
X