phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest
2015.09.18

Kedves Maternity Kórház!
Szűcs-Polacsek Erika vagyok, Szűcs Roland Édesanyja aki 2015 09.08-án jött világra ebben a csodálatos kórházban, Dr. Csabay László segítségével. Szeretném véleményünket kifejteni férjemmel Önökről, a szolgáltatásokról de legfőbbképpen Csabay doktor Úrról és aszisztenséről Margóról.
Januárban derűlt ki, hogy babánk lesz, kérdés nem volt, hogy a Maternityben fogunk szűlni mert nagyon sok jót hallottunk Önökről. Orvosomat az internetről választottam, az első személyes találkozásnál egyből azt éreztük a férjemmel, hogy a legjobb döntés volt. Csabay doktor úr végtelen nagy tudasú, precíz, alapos, körültekintő és emberséges!!! Nagyon megszerettem!
A 9 hónap alatt maximálisan oda figyelt rám és a magzatomra, mindenről megfelelő és részletes tájékoztatást adott, a férjemmel nem voltak kérdéseink mert mindig minden egyes alkalommal a maximumot nyújtotta nekünk. Asszisztense Margó nagyon nagyon kedves, kérdés nem volt számunkra, hogy a "nagy napra" Őt válasszuk szülésznőnek. Mikor eljött a "nagy nap" semmi félelem nem volt bennem mert tudtam és éreztem, hogy maximálisan jó helyen, jó kezekben vagyok. A szülés zökkenőmentesen zajlott, Csabay doktor Úr és a team akivel dolgozott, hibátlan, kifogástalan munkát végztek. A kórházban tőltött napok rendkívűl emberségesek voltak minden egyes dolgozó részéről, mindenben a segítségemre voltak! Egyszerűen nem tudok hibát mondani, 10 pontból 11-et adnék a Maternitynek! De kiemelném Dr. Csabay Lászlót aki világra segítette a Kincsünket, rendkívűl nyugodtan, higgadtan és maximális szakmai tudással!!! Abban biztos vagyok, hogy Ő marad tobábbra is a nőgyógyászom. :)
Csatolva küldök egy képet a kisfiúnkról, nyugodtan rakják fel a honlapra és a facebook oldalra. Nekünk megtiszteltetés :)
További sikeres munkát és még több száz egészséges és boldog babákat és mamákat kívánok, szeretettel:
Szűcs-Polacsek Erika


2015.09.18

Kedves Maternity Klinika!
Szeretnénk megköszönni Prof.Dr.Papp Zoltánnak a segítségét abban,hogy 2014.04.18-ám délelőtt Falusi Ronel 10:18-kor megszületett és igaz a két bátyus még nem a Maternity-n,de a Professzor Úrnál született.Nagyon jó élmény volt ott eltölteni azt a pár napot és Mindenkinek szeretnénk köszönetet mondani akik a Klinikán dolgoznak.
U.i.:Köszönjük a diplomát s csatolunk pár képet.
Üdvözlettel:Falusi Krisztina és Falusi László


2015.09.18

Tisztelt Maternity Klinika!
A feleségem és Én szeretnénk ezúton is kifejezni mérhetetlen hálánkat azért, hogy világra segítették Dániel fiúnkat! A teljes személyzet segítőkészsége , felkészültsége és kedvessége maximális és elváráson felüli volt! Külön szeretném kiemelni Keszeg Éva szülésznőt és Dr Rigó Barbarát akik fáradtságot nem kímélve végig velünk voltak és kedves szóval biztattak minket! Első napjaink igazi családként az Önök intézményében élmény volt, mindvégig megfelelő segítséget, hasznos tanácsokat és minőségi szolgáltatást kaptunk.
Ezúton is köszönjük szépen! Életünk egyik legszebb élménye volt!
Üdvözlettel:
Werstroh család


2015.08.03

Kedves Doktor Úr, Tímea és a klinika dolgozói!
Ma egy éve született Éva, aki azóta gyöngyörű totyogó kislánnyá cseperedett, küldök egy képet róla,
Hálásan gondolunk a segítségükre abban, hogy a születése a legjobb kezekben és környezetben történt tavaly ilyenkor!!
Üdvözlettel,
Éva, Gyöngyvér és Rodrigo


2015.07.20

Kedves Maternity!
2015. június 3-án hajnalban született meg második kis hercegnőnk, Julcsi. Az első szülés után, tartottam tőle, milyen lesz a második, de Rigó Barbara doktornő megnyugtatott, a második sokkal könnyebb. És igaza lett! Ehhez Fánczi Móni szülésznő csak annyit tett hozzá, hogy "sajnos nem lehet a másodikkal kezdeni". Nagyon köszönjük Nekik és a Maternity csapatának azt, hogy második kislányunkat ilyen profin és gyorsan segítettek világra hozni a kora hajnali órák ellenére, valamint a várandósgondozás során nyújtott kiemelt figyelmet.
Üdvözelettel:
Boldog Anyuka


2015.07.20

Kedves Maternity klinika,
Alig több mint egy éve, július 18-án, Önöknél született meg a fiam, Nagy Benedek, aki mára egy örök mozgó kis emberré vált. Szeretnénk újra megköszönni a klinika minden dolgozójának, hogy segítettek ennek a kis csodának a világra jövetelében, amit a mellékelt fotó is igazol.
Köszönjük még egyszer:
Beni, Szilvia, László


2015.07.18

Daragó Ákos


2015.07.20

Tisztelt Maternity!
2015.04.15- én reggel 7:45-kor látta meg a napvilágot Debreceni Panka.
Nem volt még alkalmam kifejezni hálámat a Maternity Klinika csapatának, ezúton üzenem Dr.Csatlós Éva doktornőnek és Bartáné Jolikának, hogy nagyon köszönöm azt a rengeteg jót és bíztatást, amit Tőlük kaptunk!
Pankának szeretnénk kistestvért és természetesen nem kérdés, hogy Ő is Maternitys baba lesz!
Mégegyszer nagyon köszönünk mindent!
Üdvözlettel:
Debreceni Zoltán
Debreceni-Schmidt Dóra
Debreceni Panka


2015.07.16

Kedves Maternity!

Egy hónappal ezelőtt született meg kislányunk, Noémi. Ez alkalommal szeretnénk megköszönni a Maternity dolgozóinak kedveségüket és odafigyelésüket. Külön köszönet jár Csatlós Éva doktornőnek és Burkus Enikő szülésznőnek akik segítségével, biztatásával felejthetetlen élményben volt részünk! Mégegyszer köszönjük Mindenkinek!

Üdvözlettel,
Kondorosi-Horváth Fanni


2015.05.27

Kedves Maternity!

Elnézést, hogy csak most küldöm az e-mailt. Csatolok pár képet kislányunkról, Liliánáról.
Nagyon köszönjük a segítséget, közreműködést.

Üdvözlettel:
Tóth Hajnalka Zita és Tóth Zoltán


2015.05.08

Kedves Maternity,

Kedves Maternity, Ma egy hónapja, hogy világra jött ez a kis csoda Regő Robert Graham személyében az Önök klinikáján. Azóta is nagy szeretettel es hálával gondolok vissza az ott eltöltött napokra és az ott dolgozó kollégákra. Minden kismama megérdemelné, hogy ilyen környezetben és ilyen szeretetben születhessen meg a kisbabája.

KÖSZÖNÖM

Graham Család


2015.05.08

Kedves Maternity Klinika!

A mai napon kézhez kaptuk Forró Diána kislányunk diplomáját. Ezúton is nagyon-nagyon köszönjük Klinikájuk minden Dolgozójának azt a professzionális szolgáltatást, amit Önöknél kaptunk. Külön hatalmas köszönet és hála orvosomnak, dr. Vida Gábornak, aki végig tökéletes ellátást nyújtott terhességem során és a kellő pillanatban, kellő határozottsággal és nyugalommal hozta meg döntését kislányom születésekor.

Egészen biztos, hogy második gyermekünket is Önöknél fogom világra hozni. Bárhol is járok, járunk csakis dicsérjük a Maternity Klinikát és ajánljuk ismerőseink figyelmébe, hogy mennyire nyugodt és kellemes környezet és emberek vesznek körbe Klinikájukon.

Megtiszteltetés lenne ha weboldalukon és a facebookon megjelentettnék Kislányunkat.
Köszönettel
Lukács Nóra & Forró Balázs


2015.04.18

Kedves Maternity Klinika!

Életünk legjobb döntése volt, hogy a Maternity Klinikát választottuk kislányunk, Bányai Szofi világrajöveteléhez. Hatalmas köszönettel tartozunk Dr.Steiner Tidhar doktor Úrnak, az alapos, lelkiismeretes munkájáért, amit szívvel lélekkel végzett. Nem utolsó sorban hálásak vagyunk Krohné Kesztler Klára szülésznőnek, a precíz munkájáért, aki végig mellettünk volt és mérhetetlen nagy támaszt nyújtott. A remek döntésnek és a Maternity dolgozóinak köszönhetően élménnyé tették számunkra a kislányunk születését.

Szeretettel: Timi és Zsolt


2015.04.18

Kedves Maternity Manánklinika!

Köszönettel megkaptuk kisfiunk első diplomáját. Örömmel olvastuk, hogy képeket szeretnének kitenni "szerelmünk gyümölcséről".
Mellékelten küldöm a válogatot fotósorozatot.
Köszönjük, hogy megtisztelnek a fotók megosztásával honlapjukon.
Kérem jelezzék, amennyiben megkapták és felkerült oldalukra. Szeretnénk megnézni, mely képek tündökölnek honlapjukon.

Köszönettel és üldvözlettel:
Balogh Beatrix


2015.04.18

Kedves Maternity csapata es Professzor Úr,

Ezúton szeretnénk megköszönni Professzor Úrnak és csapatának hogy világra segítették kisfiúnkat Áron Róbertet aki 2015.04.16-án reggel 7.44-kor 2420 grammal, 51 centiméterrel sürgősségi császármetszéssel érkezett erre a világra megszépítve vele anyukája, apukája életét!
Ha nincs Professzor Úr nem éreztem volna magamat ennyire biztonságban aki elvállalt annak ellenére, hogy nem volt könnyű eset a terhességem. Külön köszönet neki ezért és még sok sok kismamának segítsen életük legfontosabb pillanatában.
Köszönet a Maternity teljes csapatának nővéreknek, szülésznőknek és a csecsemős nővéreknek, már a kezdetektől az ott töltött 4 napig, ami alatt profizmusról, emberségből tettek kiváló tanúbizonyságot. Bármikor bármilyen problémánk volt, akár éjszaka is jöttek, mosolyogva segítettek, látszott, hogy szeretik a babákat és a munkájukat. Ha nem kapok ennyi segítséget pelenkázással, szoptatással, fürdetéssel kapcsolatban, nagyobb stressz lett volna az első pár nap.
Minden kismamának kívánok sikeres, könnyű gyors szülést a Maternity csapatával.
Végül de nem utolsó sorban köszönet a fotózási és a diploma lehetőségért.
Remélem találkozunk még :)

Köszönettel:
Bozsik László és Adrienn és természetesen a csodaszép Áron baba


2015.02.13

Kedves Maternity csapata es Professzor Úr,

Ezúton szeretnénk megköszönni mindent hogy a mi kis csodank Balint vilagrahozatalaban segítettek! A napvilágot 2015.01.09-én reggel 06:07-kor látta meg Önöknél. Külön köszönetet szeretnek mondani Kátai Tímea szulesznonek aki végig velem volt es kedvessége es embersége erőt adott nekem es a férjemnek a hosszú vajúdás alatt hogy minden komplikáció nélkül természetes úton hozhattam világra a kisfiamat ugy ahogy megalmodtam. Köszönet a Maternity teljes csapatának mar a kezdetektől az ott töltött 2 napig ami alatt profizmusrol, emberségbol kiváló tanúbizonyságot tettek mind a nővérek mind az orvosok így mar hárman egy családként tudtok elhagyni a klinikát. Kulon köszönet meg Böbének aki segitett a helyes es komfortos szoptatás elsajátítasaban.

Végül de nem utolsó sorban köszönet a diplomaert nagyon szép emlék nekünk.
Minden kismamának ilyen szülést es kórházi élményt kivannek!

Köszönettel:
Benedek család


2015.02.05

Kedves Maternity Klinika!

Nagy örömmel vette át anyukám és apukám életem első diplomáját! Már több, mint 11 hete, hogy megszülettem és az életüket boldog percekkel, órákkal töltöm ki. Ezalatt az idő alatt is sokszor eszembe jut a születésem, és a klinikán eltöltött pár nap, ami anyukáméknak is örök emlék marad. Anya és apa ezúton is szeretné megköszönni a klinika dolgozóinak a segítséget, de különösen a világ legjobb, legkedvesebb szülésznőjének, Király Katalinnak, és a legprofibb szülész-nőgyógyásznak, Dr. Csermely Gyulának!

Puszi Mindenkinek:
Takács Léna :-)


2015.01.30

Kedves Maternity,

Mellékletben küldök két fényképet, amit nagyon örülnék ha feltennének a honlapjukra. Nem tudtam dönteni, ezért küldöm mind a kettőt :) A baba 2014.12.31.-én 11:11-kor született.

Üdvözlettel:
Nyári Zsuzsanna


2015.01.15

Kedves Maternity Klinika!

Örömmel vettük kézhez kislányunk, Jancsó Natali első diplomáját. Hálásak vagyunk a Klinika dolgozóinak az odafigyelésért és segítségért. Külön szeretnénk kifejezni hálánkat Dr. Szőcs Gyulának és Prof.Dr. Kádár Krisztinának, akiknek szakértelme és kedvessége példaértékű!

Üdvözlettel:
Jancsóné Weinber Andrea


2015.01.10

Kedves Klinika!

Én Binder Anita vagyok ennek a tündéri babának, akit Knódel Szofiának hívnak az anyukája. Szeretném megköszönni az egész stábnak az odaadó figyelmet és törődést amit az egész várandóságom és a szülés alatt tapasztaltam! Külön köszönet Dr. Rigó Barbarának aki mindig rendelkezésemre állt és segített világrahoznom az én Angyalkámat!!!

Üdvözlettel
Binder Anita


2015.01.09

Kedves Maternity Klinika!

A mai napon megkaptuk kislányunk, Bálint-Deák Izabell diplomáját, aki 2014. december 2-án született. Egy gyermek születése minden család életében felejthetelen esemény, azonban nem tudunk elég hálásak lenni a Maternity csodálatos és elhivatott dolgozóinak, hogy a várandósgondozás, a szülés, és Izabell születését követő órák és napok is mind-mind csodálatos élményekként élnek az emlékeinkben. Természetes, hogy friss szülőkként rengeteg kételyünk és kérdésünk volt, amelyeken azonnal átsegítettek bennünket az orvosok és az áplók, így magabiztosan, de kicsit fájó szívvel, hagytuk el a klinikát. Külön köszönetet szeretnék mondani Dr. Sándor Gyulának, hiszen szakértelmének és segítőkészségének köszönhetően végig tudtam, hogy jó kezekben vagyunk, illetve Keszeg Éva szülésznőnek, aki végig figyelt, vigyázott ránk és minden apró kérdéssel bizalommal tudtam hozzá fordulni. Hálásak vagyunk, hogy így élhettük meg első gyermekünk születését. Remélejük 1-2 éven belül újra találkozunk a Maternity fantasztikus csapatával. :)

Üdvözlettel:
Deák Melinda és Bálint Ádám


Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt