phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest
2016.11.15

Tisztelt Maternity Klinika!

Örömmel vettem kézhez kislányom, Holecz Léna Zita születési diplomáját, és mivel nagyon jó érzéssel emlékezek vissza az ott eltöltött időre, szívesen küldök egy fényképet róla.

Köszönettel, üdvözlettel:
Balogh Virág


2016.11.07

Tisztelt Maternity Klinika!

Köszönjük a diplomát!

Mellékelten küldök néhány képet a két hónapos Mira Kamilláról.


2016.10.23

Kedves Maternity!

Friss diplomás Babócánk Dobos Flóra Luca 2016.07.28. 8.25 perckor látta meg a napvilágot önöknél. Mérhetetlen hálával tartozunk doktornőnknek dr. Rigó Barbarának és szülésznőmnek Fántzi Mónikának akikhez bármikor fordulhattam ha kérdésem aggodalmam volt. Abban 3 napban míg bent voltunk hihetetlen kedvességét segítőkészséget figyelmet szeretetet kaptunk az ott dolgozó ápolónőktől gyógytornásztol vedőnőtöl csecsemős nővértöl. Köszönjük hogy életünk egyik legszebb napját még felejthetetlené tették!


2016.10.19

Kedves "Maternity!"

2016. szeptember 14-én megszületett második csodálatos kislányunk, Baranyai Csenge Réka. Október 31-én lesz 4 éve, hogy első gyermekünket, Baranyai Zselyke Zsuzsannát világra segítette Professzor Dr. Papp Zoltán. A különlegesen jó tapasztalatok és csodás élmények, emlékek után evidens volt, hogy most is Professzor Urat és a Maternity-t választjuk. És így lesz ez a jövőben, a harmadik gyermekünk érkezésénél is. Azt hiszem, egy kisebb könyvet tudnék megtölteni a "Maternity-s" emlékeimmel, hiszen minden egyes vizsgálat, vérvétel, ultrahang, tanácsadás egy élmény volt számomra, alig vártam, hogy újra visszatérhessek.

Drága, Mélyen Tisztelt Professzor Úr, leírhatatlanul hálásak vagyunk azért, hogy a sors Önhöz irányított, hogy annak idején, 2012-ben Önt választottam orvosomnak. Professzor Úr csodálatos ember, lenyűgöző tudású, emberséges, kedves, együtt érző és tiszteletre méltó. Hálás vagyok és boldog, hogy Ön segíthette világra mindkét kislányunkat. Köszönöm, hogy bármikor írhattam, ha megijedtem. Köszönöm, hogy olyan nyugalmat sugárzó, hogy mindig biztonságban éreztem magam. Tökéletes biztonságban. Köszönöm, hogy mindkét császármetszésem szép élmény volt, mert egy percig sem kellett félnem és mert hihetetlen profi volt a Professzor Úr mindkét alkalommal. Köszönöm, hogy minden nap meglátogatott és figyelt rám és a kisbabámra is.  Minden alkalommal szeretettel fogadott engem, családomat és gyermekeimet, én pedig minden vizsgálatra boldogan érkeztem, vártam az újabb találkozást.

Nem titkolom, nagyon szomorú lettem, amikor megtudtam, hogy nyugdíjba vonul. Nem titkolom, hogy amint kiléptem a váróba, a könnyeimet sem tudtam visszafojtani. Dága Professzor Úr, nagyon, nagyon megszerettem és igazán fog hiányozni! Boldog vagyok és rendkívül büszke, hogy egy ilyen fantasztikus, elhivatott Professzor lehetett a "mi doktorunk." Gratulálok és boldog, nyugodt, meghitt nyugdíjas éveket, valamint jó egészséget, hosszú életet kívánok sok sok szeretettel!

Remélem, még találkozunk!

Addig is újra és újra elolvasom lenyűgöző naplóját, amit imádok! És örök emlék a dedikált, Professzor Úr által szerkesztett könyv is :)
Szeretettel ölelem és puszilom és minden jót kívánunk!

Szeretném még szívből megköszönni: 

- Pászkányné Jenei Katalinnak kedvességét, a sok nyugtatást és segítséget, az izgalmas ultrahangokat, a csodás képeket!
- Daruné Gampel Luciának, hogy mindig örömmel, öleléssel fogadott minket! Sajnálom, hogy idén csak kétszer találkoztunk :(
- Prof. Dr. Kádár Krisztinának, hogy megvizsgálta Csenge pici szívét, már a pocakomban is; mindent elmond a Professzor Asszonyról, hogy kislányunk a vizsgálat alatt végig teljesen nyugodt volt :)
- Dr. Váradi Valéria gyermekgyógyásznak, hogy megvizsgálta Csenge pociját, fejecskéjét és csípőjét ultrahanggal. Végtelen nyugalmat sugároz, öröm a piciknek egy ilyen Doktor Néni :)
- Nagy Boglárkának és Kiss Zoltánné Margónak a vizsgálatoknál való asszisztálást és kedvességet, melyet irányunkban tanúsítottak
- Bartháné Csápai Jolánnak a fájdalommentes vérvételeket :)
- A recepciós lányoknak - Icha-Szabó Zsuzsannának, Kalina Rékának, Boglárkának - a sok segítséget! 

Minden vizsgálatról, ultrahangról mosolyogva és elégedetten távoztam. Ahogy 4 éve, most is nagyon vártam a szülés napját, mert boldoggá tett, hogy pár napot ezen a csodás, hotelszintű szolgáltatásokat nyújtó Klinikán tölthetek.

Köszönet illet:

- Tóth Judit szülésznőt, aki felkészített engem a császármetszésre
- Dr. Hupuczi Petronella igazgatóhelyettest és aneszteziológust, hogy ugyan nehézkes volt az epidurális beadása, mégsem adta fel és végül remekül sikerült; és a neki segédkező asszisztenst, Szűcsné Boros Gyöngyit, aki megnyugtattak azzal, hogy beszélgetéssel vonta el a figyelmem.
- Dorgai Ilonát, Baranyi Editet, Lauber Carment, akik a műtőben segédkeztek és természetesen Daru Lászlót, aki Dr. Hupuczi Petronellával együtt biztatott az epidurális érzéstelenítésnél és a műtét végén segített abban, hogy a műtőből a családi szobába kerülhessek pihenni :)
- Bus Katalint, aki először tette az ölembe a csoda szép kislányomat
- mindazon szülésznőt, akik segítettek és főleg Burkus Enikőt, aki biztatott és akinek elhittem, hogy a fájdalom hamarosan elmúlik
- A csecsemős nővéreinket, Gyüréné Pekó Szilviát, aki nagyon kedves volt és  megtanított, hogyan kell helyesen szoptatni (ezért nagy nagy köszönet neki!!), Berkes Tamásné Hédit, aki  szintén nagyon kedves volt, mindig vidám és minden aggodalmunkat eloszlatta, valamint Lenhardt Csillát a hasznos tanácsokért.
- Dr. Pétsch Endre neonatológust, aki Csengét megvizsgálta, beoltotta és rendkívül kedves volt velünk. Nagyon megszerettük a Doktor Urat is!
- Szöllősi Katalin védőnőt, aki mindent elmondott, amit tudnunk kell a baba körüli teendőkről
- Rubovszki Krisztinát, aki a lehető legjobbkor látogatott meg és remek gyakorlatokat mutatott nekem, amiket hasznosítani is tudtam, itthon is (Nagyon jól esett tornázni egy kicsit!) Sárosi Juditot a gyermekünk papírjainak intézéséért
- Király Gabriellát a csodás fotókért
- Gyerák Lajosnét, hogy nem hagyott minket éhen halni (a tea nagyon finom volt :) )

Remélem, senkit sem hagytam ki. :)

Bevallom, most is szomorú voltam, hogy két nap után távoznunk kellett a Klinikáról, mert a fájdalmak és nehézségek ellenére, csodásan és biztonságban éreztük magunkat és természetesen, ahogy 4 évvel ezelőtt, most is megkönnyeztem a távozást.

A Maternity mindig hiányzik és őszintén remélem, hogy még találkozunk! :)


Köszönettel, Tisztelettel, Hálával: 

Baranyai Ferencné Zsuzsanna, Zselyke és Csenge Anyukája
ui: mellékletben küldöm a képeket :)


2016.08.02

Kedves Maternity Klinika!

Örömmel vettük át kislányunk első diplomáját! Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Klinika munkatársainak, akik segítettek a bent tartózkodásunk alatt. Hálával gondolok minden nap Önökre amikor kislányomra nézek! Dr. Papp Zoltán professzor úr megnyugtató pillantásait sosem feledem.

Üdvözlettel, Szigetváry család, Csaba, Orsolya és Szofi


2016.07.26

Kedves Maternity Klinika!

2016 júniusában szültem a Maternity klinikán kislányomat Papp professzor úrnál, ennél a nagy tudású és mélyen emberséges orvosnál. Szülésznőm Nagy Zsuzsanna volt, akiben maximálisan bíztam; szakmájában profi, türelmes, nagy gyakorlattal rendelkező szakember. A Klinika minden dolgozója azon volt, hogy a szülő nőnek minden tökéletes legyen, családias légkörben kitűnő színvonalú ellátásban részesültünk. A szülés számomra egy élmény volt, amit ez a profi szakmájukat magas színvonalon művelő csapat tett széppé és felejthetetlenné. Köszönet érte. Remélem második gyermekemnek is itt adhatok életet. Köszönök mindent, munkájukhoz jó egészséget és minden jót kívánok!

Szeretettel:
Hauszknecht Edit, Horváth Hédi és Horváth Károly


2016.07.21

Kedves Maternity!

Köszönjük kislányunk diplomáját! 2.5 éve már jártunk Önöknél,mikor kisfiúnk Nimród született.Gyönyörű szülésem volt csodálatos környezetben. Mai napig jó szívvel gondolok vissza az ott töltött napokra.Nem is volt kérdés,hogy a tesónak is újra a klinikát választjuk. Június 19.-én újra megtörtént a csoda,megszületett Bejke. Nagyon köszönjük Dr.Csabay László Úrnak és Kátai Timimek a közreműködést és a sok sok segítséget!!

Üdvözlettel:
Eszter,György,Nimród,Bejke


2016.07.19

Kedves Maternity!

Hihetetlen, de már 5 hete, hogy kisfiunk, Pintér Levente megszületett és bearanyozza életünket. Ami ennél is hihetetlenebb, hogy kislányunk, Pintér Lili már két és fél éve teszi ezt. Mindkét gyönyörűségünk születését Önöknél élhettük át. Ez a kétszer 3 nap, amit a Maternity klinikán töltöttünk, az ott dolgozók profizmusának és végtelen kedvességének köszönhetően életünk legcsodásabb élménye volt. Külön köszönet Dr Sándor Gyulának, a világ legjobb, legaranyosabb orvosának.

További sok sikert kívánunk a klinika minden dolgozójának!

Köszönettel: Pintér család! :)


2016.07.11

Kedves Dr. Papp Zoltán Professzor úr!

Kisfiam, Vince éppen ma 4 éve érkezett meg életünkbe! Ahogy a képeken is látható, születése előtt alaposan felmérte a terepet, hova is érkezik

A legjobb kezek segítségét választotta világra jöveteléhez:az Ön szakértelmét! Köszönöm Drága Professzor úr!

Vince 4. születésnapja alkalmából Szeretettel üdvözli:
Varga Edit és családja


2016.07.06

Kedves Maternity Klinika!

Lassan két hónapja már, hogy egyetlen szemünk fénye, Nadin meglátta Önöknél a napvilágot. Első gyermekes szülőkként nagyon izgatottak voltunk és sokszor azt sem tudtuk mit hogyan csináljunk, mire készüljünk. Szeretnénk megköszönni azt a profizmust és kedves segítséget amit Önök nyújtottak nekünk mind a terhesgondozás kilenc hónapja, mind a születés, kórházban töltött napok alatt. Tényleg mindig számíthattunk a Klinika minden dolgozójára, akár időpont egyeztetésről, akár gyermekünk fürdetéséről volt szó. Mindenkinek nagyon hálásak vagyunk, hogy segítségükkel valóban családdá válhattunk. Külön köszönet Dr. Rigó Barbarának, aki nyugodt és határozott természetével még gördülékenyebbé tette a babavárás időszakát és a szülést is. Soha nem felejtjük el a pillanatot mikor kislányunk először felsírt (aztán tüszentett :)), rengeteg gyönyörű emlékkel lettünk gazdagabbak Önöknél.

Még egyszer köszönjük!
Subert Nadin, Boros Angéla és Subert Zsolt


2016.06.27

Kedves Maternity Dolgozók,

Kérésükre küldök kisfiamról fotót, aki 2016. Februar 9-en született 10:10-kor Csabay doktor Úr segítségével. Nem tudom elégszer megköszönni azt a figyelmet, amit a terhesgondozáson es azután is kaptam tőle.

Koszonjuk a kedves szavakat es bánásmódot, amit kaptunk mindenkitől.

Köszönettel
Vas Kornelia


2016.06.21

A Maternity Klinika minden dolgozójának!

6 hete már, hogy Kornélunk minden nap boldoggá tesz minket édes kis mosolyával, halkan szuszog mellkasunkon nyűgösebb napokon, ha nem akar egyedül lenni; és újra meg újra elveszünk csodálatos kis baba arcában. :) És minden nap eszembe jutnak a Maternity Klinika dolgozói, hiszen nekik köszönhetjük, hogy Koni egészséges, a terhesség alatt is végig vigyáztak rá, hogy rendben fejlődjön; valamint biztosítottak mindent ahhoz, hogy a szülés élmény legyen!

Hálás vagyok Dr. Rigó Barbarának kimagasló szakmai tudásáért és végtelen kedvességéért, amit a terhesgondozás során, a szülőszobán és az azt követő napokban is mindig megkaptam. És sosem felejtem el Fántzi Mónika szülésznőnek, hogy végigcsinálta velem a hosszúra nyúlt vajúdást (és persze a férjemnek:) ), fogta a kezem és biztonságot adott végig.

Köszönöm Gyüréné Pekó Szilvia csecsemőápolónak, hogy hajnalok hajnalán tanítgatott türelmesen, Keszeg Évának és Nagy Zsuzsannának, hogy annyit törődtek velem a hosszabbra nyúlt ottlétem során és Dr. Hupuczi Petronellának tudásáért és kedvességéért és mindenért!:)

Fenyvesi Nóra


2016.06.14

Tisztelt Maternity Klinika!

A mai napon megkaptuk első diplomànkat:)

Köszönünk szépen Önöknek mindent!

A várandósság időszaka és a Csöppségünk születése is problémamentes,csodálatos élmény volt,melyhez a Klinika professzora és munkatársai nagyban hozzájárultak. A császármetszést követő napokban nagyon nagy segítséget nyújtottak a kisbabànk ellátásában es a könnyebb felépülésben is. Most 4 héttel később van... Senki nem hiszi el, hogy császármetszéssel szültem.Szinte semmi nem látszik, és panaszom sincs!Tökéletes minden! Mindenkinek ajánlani fogom Önöket!!!!!

Köszönjük hogy vannak!!!!!!És Önökre találtunk!!!

Köszönettel: Udvardi család


2016.06.10

Kedves Maternity Klinika!

Már 5 hónapja, hogy 2016. január 7- én megszületett Önöknél kislányunk: Gyurinka Nóra Lia. Sokat vártunk rá, nehéz, küzdelmes időszakon voltunk túl, amikor utolsó lehetőségként felkerestük a Versyst. Köszönjük dr Vereczkey Attilának és dr Fazekas Anitának a féltő gondoskodást! A klinika nővéreinek a biztató, kedves szavakat. Nem volt kérdés, hogy amikor eljön a nagy nap, mi is a Maternityben szeretnénk szülni. Kellemes, megnyugtató, igényes környezet, szakmailag felkészült kiváló orvoscsapat fogadott minket. Nem is csalódtunk! Azt kaptuk, amit remélni sem mertünk! Kislányunk kiegyensúlyozott, nyugodt baba. Életünk értelme, szemünk fénye!

Hálás köszönet érte!

Gyurinkáné Tarsoly Ágnes és Gyurinka Róbert


2016.05.11

Tisztelt Klinika!

Köszönettel megkaptuk Tea Emília születési diplomáját. Részünkről csodálatos élmény volt a Pici születése, és ezt segítette az a környezet amiben az Önök klinikáján nyugodtan tudtuk eltölteni az első napokat.

A szülésznőnk Kátai Tímea és két csecsemős nővérük, Csilla és Szilvia hatalmas segítség voltak nekünk. Éjjel-nappal lelkes segítséget nyújtottak számunkra. A császármetszés okán nekem különös kihívás volt a szoptatás és abban is rengeteg jó tanácsot kaptam ha hajnali négykor akkor hajnali négykor. Külön köszönet nekik!!!

Csatoltan küldünk egy számunkra nagyon kedves fotót Kislányunkról.

Köszönettel,
Csorba Veronika & Vida Balázs


2016.05.02

Kedves Maternity Klinika!

Köszönjük szépen megkaptuk Fekete-Majoros Norina kislányunk csudiszép diplomáját, ami lassan megkapja méltó helyét a szobácskájában Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat és megköszönni a klinika csapatának munkáját, hogy segédkeztek életünk értelme, Norina kisányunk 2016.április 7-i világra jövetelében!

Külön köszönet Fántzi Mónikának, aki végig mellettünk volt és mindenben segített az ott létünk alatt és hogy jelenleg is bármiben számíthatunk rá!

Továbbá köszönjük Dr. Gabulya Henrik doktorúr profi munkáját, aki bejött hozzánk helyettesíteni választott orvosunkat Dr. Rigó Barbara doktornőt, aki épp szabadságát töltötte, amikor a kis manónk úgy döntött a 36.hét 5. napján, hogy mostmár elég neki a bentlétből és világra jön


2016.04.27

Kedves Klinika!

Megkaptuk Önöktől a diplomát, nagyon köszönjük! Ahogyan nagy köszönet minden, a klinikán eltöltött percért, és noha nem eredeti terveink szerint alakultak a dolgok, minden a lehető legjobban alakult szülésünk során, ezért külön köszönet Keszeg Évának és Dr. Pepó Lillának! Köszönjük az odafigyelést, a törődést, a gyorsaságot, a segítőkészséget, a precizitást! Reméljük, a következő gyermekeknél is találkozunk ezzel a remek csapattal :)

Mellékelek képet Botondról, természetesen hozzájárulunk, hogy honlapjukra feltegyék a képet.

Köszönettel, Tisztelettel:
Lévai-Ravasz Andrea, Lévai Zoltán és Lévai Botond


2016.04.26

Kedves Maternity Klinika!

Kislányunk, Fábián Fanni immár hét hete érkezett a családunkba, hogy azóta napról napra bearanyozza az életünket! Ezúton szeretnénk megköszönni, mindent, amit a születésénél, illetve az azt megelőző időszakban a Klinikának, illetve az ott dolgozóknak köszönhetünk. Itt váltunk családdá, itt adták a kezünkbe a legnagyobb kincset, szemünk fényét, Fannit, akire egész életünkben vigyázni fogunk. Külön köszönettel tartozunk Dr. Rigó Barbarának, illetve Kazi Andreának, akiknél jobb és lelkiismeretes szülés orvost, illetve szülésznőt nem is kívánhattunk volna. Profizmusuk mellett, bármikor bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzájuk, már a terhesgondozástól kezdve, így mindvégig maximálisan biztonságban érezhettük magunkat és a szülés életünk legkülönlegesebb élménye marad.

Meg kell még említenem a csecsemős nővéreinket Bus Katalint és Kovácsné Mátrai Ildikót, akik rengeteg hasznos tanáccsal láttak el az első napok alatt, ezúton is köszönjük a rengeteg támogatást és ismeretet, amit tőlük kaptunk, folyamatos jókedv kíséretében.

Fanni születése, és a Klinikán töltött napok életünke egyik legszebb élményeként fog megmaradni bennünk. Köszönjük, hogy itt válhattunk igazi családdá:
Kovács Zsanett, Fábián Máté és Fanni


2016.04.24

Kedves Maternity Klinika, Tisztelt Professor úr!

Köszönöm, hogy 2016 március 16-án az Önök segítségével jöhettem a világra! Emlékül küldöm a mellékletben található fényképem! Természetesen hozzájárulok, hogy mind a honlapukon, mind pedig a facebook oldalukon közzétegyék!.

Móritz-Honti Anna


2016.04.14

Kedves Maternity Klinika,

Megérkezett kislányunk, Adél Nóra, diplomája – köszönjük szépen! Ennek apropójából megragadnánk az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk a Maternity Klinikának. Az első perctől, amikor eldöntöttük, hogy kisbabát szeretnénk, már tudtuk, hogy a Klinika az a hely, ahol 100%-ban biztosak lehetünk abban, hogy minden a legnagyobb rendben fog menni a babavárás és a szülés alatt is. És így is történt! Amikor tavaly júliusban végre pozitív lett a terhességi teszt, alig vártuk, hogy láthassuk a mi Kicsikénket az első ultrahangon.

Sajnos a 12. héten kiderült, hogy nem fog minden probléma nélkül menni, mert magas kockázatú terhességi toxémia gyanúja merült fel nálam, de Dr. Hupuczi Petronella óvó kezei közé kerültem, aki innentől maximális precizitással támogatta a kismamaságom hátralévő részét, majd pedig a műtőasztalon is fogta a kezem. Óriási köszönet érte! Majd később kiderült, hogy komoly pajzsmirigy problémám is van, így ismertem meg Béres László doktor urat, aki pontos és precíz utasításokkal látott el, és kísért végig a terhességemen, biztosítva, hogy a kisbabám tökéletes biztonságban legyen.

A problémák ellenére is életem legszebb hónapjai voltak ezek, hiszen tudtam, hogy kifogástalan, profi, szakszerű ellátásban van részem. És végül szeretnék köszönetet mondani orvosomnak: Dr. Vida Gábornak, az orvosnak, akit minden kismamának receptre kellene felírni. A legjobb orvosnak, aki pozitív hozzáállásával, kedvességével és humorával még a nehezebb pillanatokban is azonnal megnyugtatott és biztosított arról, hogy olyan nincs, hogy bármi baj is történjen. Ahogy azt mondani szoktam, ha valaki megkérdezi, hogy milyen ember Ő: „Csak annyira bízom benne, hogy ha azt mondaná, ugorjak a kútba, én mást nem kérdeznék, csak azt, hogy mikor és melyikbe…”. Szóval egyszerűen szeretem! És boldog vagyok, hogy megismerhettem! Végül üzenem minden kedves leendő Anyukának és Nőtársamnak, hogy a legnagyobb nyugalommal válasszák a Maternity Klinikát, mert itt a kedvesség, a precizitás és a profizmus nem csak szavak, hanem valóban léteznek. És az, hogy itt családok születnek, nem csak egy üres frázis, hanem tényleg így van. A mi családunk is itt született meg – Hálásak vagyunk érte!

Üdvözlettel és végtelen szeretettel:
Vonnák András, Vonnák-Halápi Edit és a mi kis „Maternity” babánk: Adél Nóra


2016.04.11

Kedves Maternity Klinika!

Örömmel fogadtuk Olívia kislányunk diplomáját. Köszönjük. Nagyon jó emlékünk van a Klinikával kapcsolatban. Maximálisan meg vagyunk elégedve az ott kapott szakmai tapasztalatokkal, figyelemmel és hozzáállásal. Köszönjük a Marernity csapatnak, hogy résztvett a legnagyobb kincsünk, Olívia világrahozatalában.

Természetesen hozzájárulunk a fénykép felhasználásához ( honlap, Facebook kép felrakás)

Üdvözlettel:
Kiss-Dobor Judit, Kiss Viktor és Kiss Olívia


2016.04.10

Kedves Maternity!

Megérkezett március 7-én Önöknél született Albert fiunk diplomája. Nagyon köszönjük a kórházi dolgozók kedvességét és segítőkészségét. Jó szívvel emlékszünk vissza az Önökkel töltött hónapokra, az első ultrahangtól a kórházból való hazajövetelig. Számunkra ezek nem mindig voltak nehézségektől mentes idők és a Maternity nagyon sokat tett azért, hogy végül átvészeljük ezeket. Nem csak Papp professzor úrnak vagyunk hálásak mindenért, de sokan másoknak is. Néhányukkal olyan sokszor vagy olyan fontos pillanatban találkoztunk, hogy szeretnénk nekik külön is megköszönni, hogy megszépítették ezeket a hónapokat: Bozó Juditnak, Daru Lászlónak, Jenei Katalinnak, Kádár Krisztinának, Kátai Tímeának, Nagy Boglárkának és Tóth Brigittának.

Nagyon örülnénk, ha levelünk a csatolt képekkel együtt felkerülne a Facebook-oldalukra, honlapjukra.

Üdvözlettel:
Szűcs-Zágoni Bella
Dr. Szűcs Zoltán Gábor
Szűcs-Zágoni Albert


2016.04.05

Kedves Maternity Klinika!

2016. február 26-án született meg a klinikán legdrágább kincsünk, kislányunk, Sárai Tímea 4060 grammal és 55 cm-rel. A szülés mindannyiunk számára csodálatos élmény volt, életünk legszebb és legboldogabb napja, melyre azóta is jó szívvel emlékezünk.

Ezúton szeretnénk megköszönni a sok segítséget és támogatást mindenkinek, aki kicsi lányunk születésénél jelen volt, valamint azoknak is, akik a szülést követő napokban segítségünkre voltak és minden kérdésünkre készséggel válaszoltak.

Külön köszönet illeti Csabay László doktor urat, akiről már a terhesgondozás alatt is bebizonyosodott, hogy rendkívül körültekintően, szakszerűen, precízen látja el a feladatát. Ez a szülésnél is ugyanígy történt, s köszönöm, hogy támogatott abban a döntésemben, hogy kislányunkat természetes úton hozhassam világra.

Ehhez minden segítséget megkaptam Keszeg Éva szülésznőtől is, aki a lehető legjobb választás volt számunkra. Kedvességével, humorával és hasznos tanácsaival segített minket a vajúdás nehéz perceiben, s a szülés után is többször meglátogatott minket, tanácsokkal látott el bennünket.

A klinikán töltött néhány napban sokat jelentett számunkra, hogy nem hagytak minket magunkra az újdonságot és kihívást jelentő szülői feladatok megtanulásában. Reméljük, hogy néhány év múlva újra találkozunk és hasonlóan szép élményekkel távozunk.

Köszönettel, a boldog szülők:
Sárai Brigitta, Sárai Péter


2016.03.16

Kedves Maternity Klinika!

Életünk legnagyobb Ajándéka tündéri kislányunk, Zoé, számomra pedig a legcsodálatosabb élmény maga a szülés, amit fantasztikus szülésznőmnek, Fántzi Mónikának és vidámságot, nyugalmat, biztonságot sugárzó szülész orvosomnak, Dr. Vida Gábornak köszönhetek. Örök hálával tartozunk azért a rengeteg segítségért és támogatásért, melyet mind a terhesgondozás, mind pedig a klinikán töltött pár nap folyamán kaptunk. Szeretnénk külön köszönetet mondani Daruné Gampel Luciának és Bartha Antalnének akik kedvességükkel igazán jó hangulatúvá varázsolták a vérvételeket, CTG vizsgálatokat, Kovácsné Mátrai Ildikó csecsemőápolónak az éjnek évadján tanúsított odaadó gondoskodásáért, továbbá a Maternity valamennyi dolgozójának a végtelenül profi, magas színvonalú szolgáltatásért.

További nagyon sikeres munkát, rengeteg gyönyörű, egészséges kisbabát és boldog családot kívánunk Önöknek! Pár év elteltével, ha eljön az ideje egy Kistesó érkezésének, természetesen Őt is a Maternity Klinikán, lehetőség szerint ugyanennek a zseniális stábnak a segítségével szeretném majd világra hozni.

Szeretettel és köszönettel
A boldog szülők: Pelles Petra és Végh Krisztián


2016.03.15

Kedves Maternity Klinika!

Tisztelt Professzor Úr!

2016 március 9-én született 3 hónapja Önöknél a mi kis csodánk Kira. Köszönjük ezt a csodálatos karácsonyi ajándékot, a fantasztikus élményt amit nyújtottak nekünk és a klinika összes dolgozójának a rengeteg segítséget. Külön köszönetet szeretnénk mondani prof. Dr. Papp Zoltánnak aki világra hozta kislányunkat illetve Kátai Tímea szülésznőnek hogy szakértelmük és gondoskodásuk révén biztonságban érezhettük magunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a klinikát és biztos hogy a kistesónál is Önöket választjuk! Mellékelten küldünk pár képet kislányunkról.

Üdvözlettel:
Horváth Imre&Nagrant Tünde&Horváth Kira Lujza


2016.03.13

Kedves Maternity!

Köszönjük a baba Diplomát! Nagyon jó élmény volt önöknél átesni a családdá váláson. Visszatekintve bátran mondhatom, hogy a legjobb döntést hoztuk meg akkor amikor az önök intézményét választottuk eddigi életünk egyik legfontosabb helyszínének. Munkatársaikkal mind szakmailag mind emberileg maximálisan elégedettek voltunk.

Ha úgy döntünk, hogy megpróbálkozunk még egy babával akkor biztosan ismét Önöket választjuk Addig is csatoltan küldünk egy-két kedvenc képet az 1 hónapos Bogiról. Örülnénk neki ha kislányunk képe(i) is gazdagítaná(k) a klinika babaalbumát.

Üdvözlettel:
Hegedűs-Bite család

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt