phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest
2014.12.29

Kedves Maternity Klinika!

Köszönettel megkaptuk kislányunk, Ördögh Fanni diplomáját!
Ezúton szeretnénk megköszönni a Klinika összes dolgozójának, ezen belül is Dr. Csermely Gyulának, az ápolóknak, éjszakás nővéreknek az értünk tett odaadó fáradozásaikat, a sok-sok kedvességet! Nagyon örülünk, hogy Önöket választottuk, azóta is csak ajánlani tudjuk a Klinikát!
Küldünk néhány képet kislányunkról, aki azóta is szépen fejlődik, igazán nyugodt, kiegyensúlyozott baba. Örömmel vesszük, ha a képet felteszik a honlapjukra, illetve a facebookra!

Üdvözlettel, Bálint Éva


2014.12.23

Kedves Professzor Úr!

Kisfiam, Vince első bölcsődei fényképeivel kívánunk Önnek, valamennyi Kedves Munkatársának és Családjának Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet!

Szeretetteljes üdvözlettel: Varga Edit és Családja


2014.12.19

Kedves Maternity Klinika!

Szeretnénk megköszönni fiunk, Nagy Vince Gellért diplomáját. Gyermekünk november 28-án született a Klinikán. Mind a szülés, mind pedig a kórházban töltött pár nap csodálatos élmény volt: végig biztonságban éreztük magunkat, és csupa kedves ember vett minket körül. Külön szeretnénk kifejezni hálánkat azért a támogatásért, törődésért és kedvességért, melyet Kátai Tímeától kaptunk.

Nagy Orsolya és Nagy Gábor


2014.12.15

Kedves Vezetőség!

A mai napon kaptuk meg Önöktől Milán diplomáját. Ezúton szeretnénk megköszönni mindent, nagyon jó emlékekkel tértünk haza. Az ott töltött pár nap alatt pedig nagyon sok segítséget kaptunk, köszönet az ott dolgozóknak. Milán ma már 6 hetes és azóta is a baba és mama is nagyon jól van.

Milán újszülött fotójával kívánunk kellemes ünnepeket!
Üdv, Szigeti Andrea


2014.12.15

Kedves Maternity,

most kaptuk kézhez kisfiunk első diplomáját és örömmel gondoltunk vissza arra a napra amikor megérkezett hozzánk, valamint azokra az emberekre akik akkor ott voltak velünk, mindenekelőtt Csabay Doktor Úrra és Fánczi Mónikára akik a legnehezebb percekben segítettek hogy a szülés és születés kellemes élmény maradjon az egész család számára. Köszönjük az osztály összes dolgozójának hogy a bent töltött napok alatt mindenben a segítségünkre voltak és gratulálunk a magas színvonalú szolgáltatáshoz.

Üdvözlettel a Vécsei Család


2014.12.15

Kedves Maternity!

Köszönettel megkaptuk Kislányunk első diplomáját. Örömmel küldünk képet szíves felhasználásra. Lányunk Nyerges Luca 2014.10.16-á 10 óra 03 perckor született az Önök klinikáján. Ezúton is újfent szeretnénk megköszönni dr. Vida Gábor és Horváth Krisztinának illetve az egész Maternity magas szaktudással rendelkező kollégáinak hogy segédkeztek és közreműködtek Luca születésénél.

Üdvözlettel. Sós Viktória és Nyerges Zoltán


2014.12.10

Még egy két cuki fotó misikéröl amit érdemes megmutatni :)


2014.11.18

Üdvözlöm,

Megkaptuk kisfiúnk, Farkas Mihály Maximilián diplomáját amit ezúttal szeretnénk megköszönni és kedveskednénk egy újjabb fotóval amin pont 6 hetes a picikénk, illetve egy másik ahol a nővérével van :)

Köszönettel Lakatos Nikolett és Farkas Mihály


2014.11.22

Kedves Maternity Dolgozók!

Ma 20 hete, 2014. július 5-én, ketten érkeztünk Önökhöz és pár nap múlva hárman jöhettünk haza. Az azóta eltelt idő alatt igazi családdá váltunk, amit szülész orvosunknak, Pálmai Bálintnak és a Maternity Klinika valamennyi munkatársának köszönhetünk. Nem tudjuk elégszer megköszönni azt a sok segítséget, amit az ott eltöltött napok alatt kaptunk. Önök segítségével tanulhattuk meg a szülővé válás első és legfontosabb lépéseit, ami nélkül sokkal nehezebben "birkóztunk" volna meg a kezdeti időszakban. Kisfiúnk Bálint lassan eléri a 7 kg-ot és a 70 cm hosszúságot. Vidám, eleven és mosolygós baba, ahogy az a csatolt fotón is látszik. Köszönjük szépen fiúnk első Diplomáját, és nagyon hálásak vagyunk mindenért. Ezúton kívánunk minden jót, és további sok sikert a Maternity egész csapatának.
Üdvözlettel: Bálint szülei Illés Andrea és Tanczikó Ádám


2014.11.18

Kedves Maternity Dolgozók!

Lassan 5 hónapos lesz Sára babánk, de szinte nem telik el úgy nap, hogy ne lennék hálás Önökért! Fantasztikus élményként tekintünk vissza Férjemmel együtt a szülésre és a klinikán töltött napokra.

Nagyon köszönjük Mindenkinek a segítséget és jó egészséget kívánunk!

Csatolok pár képet Huncut Hajasbabánkról!
Üdvözlettel : Glázer - Rácz Kata


2014.11.18

Kedves Marernity Magánklinika!

Nem tudom, hogy megkapták-e a levelemet, mert nem érkezett a válasz és a facebookon sem láttam, ezért újra elküldöm Önöknek az elismerő szavakat, hátha elveszett az éterben! 2014 május 11.-én 14 óra 27 perckorelkezdődött Tuzson Jázmin életének törtènete! Azóta eltelt 6 hónap és "oszkár díjra" jelölte a világ legjobb szülész-nőgyógyászát Dr. Vida Gábort. Aki szívvel, lélelekkel, sok kedves szóval és mosollyal segített világra jönni anya és apa pici angyalkájának. A Doktor Úr jelenlétében még a szülés filmkockája is csodálatos élmény maradt számomra és a szüleim számára egyaránt. Mindenképpen említésre méltó Dóránt Bernadett szülésznő jelenléte és támogatása. Életem filmjének első két napját is csodás, otthonos környezetben tölthettem el anyukámmál és apukámmal. Sose feledjük el az ott töltött napokat, az egész Tuzson családnak örök emlék marad. Most, hogy már az Önök jóvoltából le is Diplomáztam, úgy döntöttem, hogy az Oszkár díj átadásához is elég nagy vagyok: Ezért fogadd szeretettel Doktor Vida Gábor a világ legjobb szülész- nőgyógyászának járó díjat!

Majd ha lesz kistesóm, bízom benne, hogy Neki is hasonlóan szép világra jövetelben lesz része, az akkor már oszkár díjas Doktor Bácsi jelenlétében!

Sok köszönet és ölelés: Jázmin baba, anyukám: Tuzsonné Szolvik Krisztina és apukàm: Tuzson Attila Mellékelten csatolok pár lencsevégre kapott filmkocka az èletemből:


2014.11.15

Drága Professzor Úr!

Sajnos nem állt módunkban elköszönni Öntől, amikor 1 hónapja elhagytuk a Maternity Klinikát kisfiunkkal, Dominikkal. Ezúton szeretnénk megköszönni a kedvességét, a profi ellátást és a rengeteg segítséget, amit a 4 klinikán töltött napban kaptunk. Könnyekkel teli szemekkel gondolunk vissza erre az időszakra és olyan kellemes emlékekkel távoztunk Önöktől, hogy a következő babánkat is mindenképpen a Maternityben szeretnénk világra hozni.

Hálánk jeléül csatolunk néhány képet a 2 hetes gyönyörű, egészséges, kiegyensúlyozott kisfiunkról.

Üdvözlettel:
Arató család


2014.11.10

Kedves Maternity Klinika!

Örömmel vettük át kislányunk, Fülöp Enikő születési diplomáját, nagyon büszkék vagyunk rá! Szeretnénk megköszönni Prof. Dr. Papp Zoltánnak, hogy lehetővé tette számunkra, hogy mi is szülőkké válhassunk! Végtelenül hálásak vagyunk Neki mindazért amit tett értünk! A szakmai profizmusa,kedvessége,segítőkészsége felbecsülhetetlen, sokan tanulhatnának tőle! Öröm volt a klinikán tölteni azt a néhány napot, mindenki nagyon odaadóan végezte munkáját, nagyon köszönjük mindannyiuknak!

További sok sikert kívánunk a klinika működéséhez!

Üdvözlettel: Fülöp Krisztián, Fülöp-Takács Eszter, Fülöp Enikő


2014.10.21

Tisztelt Klinika!

Ezennel csatolva küldök képeket 2014.07.25-én született kisfiunkról, mellyel hozzájárulok hogy feltegyék honlapukra és facebook oldalukra.

Köszönettel mindenért, Münnich Andrea


2014.10.15

Kedves Maternity Klinika!

Köszönjük szépen kisfiúnk Marton Mór diplomáját, aki 2014.09.09-én, 05.56-kor, pontosan a kiírt napon született az Önök csodálatos klinikáján. Külön köszönet Dr. Vida Gábor szülészorvosnak a kedvességéért, támogató hozzáállásáért és szaktudásáért. És végül de nem utolsósorban, a legaranyosabb, legügyesebb és legtürelmesebb szülésznőnek Doránt Bettynek is nagyon köszönünk mindent. A klinikával is maximálisan meg voltunk elégedve, beleértve az összes dolgozót. Biztosan állítjuk, hogy a második babát is itt szeretnénk a világra hozni. :)

Köszönettel: Csilla&Zoli&Mór


2014.10.14

Kedves Maternity Klinika!

Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszöni az orvosok és az ápolok segítségét és kedvességét. Köszönjük Szépen Nádjának az első diplomáját, nagyon büszkék vagyunk rá. Nagy örömmel és büszkeséggel küldünk fotót Nádjáról!

Üdvözlettel: Schöffer-Gayerhosz Erzsébet


2014.10.09

Kedves Professzor úr!

Megkaptuk kisfiunk diplomáját, köszönjünk, nagyon kedves emlék. Kérésükre mellékelten küldöm kedvenc fényképünket pici fiunkról, Boldizsárról. Ezúton szeretném megköszönni minden dolgozójuk munkáját. Nekik köszönhetően a szülés és a kórházban töltött idő alatt végig biztonságban éreztük magunkat. Nagyon szimpatikus volt az a hozzáállás, hogy igyekeztek zavartalanná tenni az első pár napot kisfiunkkal, ám mindig szívesen segítettek, ha kérdésem, problémám volt. Külön kiemelném az aneszteziológus doktor (sajnos nem emlékszem a nevére) megnyugtató szavait, mellyel a műtét alatt sikerült enyhítenie idegességemet. Biztos vagyok benne, hogy Hegedűs doktor úr és a szülésnél jelen lévő többi dolgozó kiváló munkájának köszönetem, hogy meglepően gyorsan felépültem a műtétből. Jó döntés volt, hogy a Maternity klinikát választottuk!

Üdvözlettel, Boros Eszter


2014.10.08

Kedves Maternity Klinika!

Elnézést a késői válaszért, most akadt a kezembe a kísérőlevél amit a kislányunk születési "diplomá"-jával küldtek. Csatolva küldök egy fényképet! Mégegyszer nagyon köszönjük a professzionális ellátást, gyermekünk születése életünk legszebb pillanata volt, és hogy ezt nyugodt körülmények között, támogató légkörben tudtuk megélni mindig hálával fogunk a klinikára gondolni és a következő gyermekeket - ha lesznek - is ott szeretnénk fogadni!

Üdvözlettel, Regőci Gyöngyvér és Rodrigo Valentin Vilchez


2014.09.17

Tisztelt Prof. Dr. Papp Zoltán és a Maternity Klinika összes dolgozója!

Köszönjük szépen kislányunk, Vivien diplomáját. Ezúton szeretnénk minden dolgozójuknak köszönetet mondani, kislányunk, Czimmerman Vivien(2014.07.24) születéshez nyújtotott segítségükért. Szeretnénk még egyszer megköszönni Professzor úr és kollégái nagyszerű munkáját, hogy ez a kis csöppség minden gond nélkül jöhetett a világra, és hogy első napjaiban annyi segítséget, megértést és törődést kaptunk Önöktől.

Megtiszteltetésnek vennénk, ha kislányunk képét megosztanák honlapjukon. Hálás köszönettel: Czimmerman Vivien, Töreki Ibolya és Czimmerman Ferenc


2014.09.10

Kedves Maternity,

2014. július 18-án megszületett az Önök klinikáján kicsi fiúnk, Nagy Benedek. Köszönjük a klinika minden dolgozójának, hogy vigyáztak ránk es segítettek Bennünket ebben a csodában.

Üdv, Tőkés Szilvia és Nagy László


2014.09.10

Kedves Maternity,

Izabell 2014 06.25. En szuletett Önoknel 3150gramm 53 cm rel. Szeretnenk megkoszonni legfokeppen Dr. Rigo Barbara doktornőnek aki egy csodalatos ember. Gondoltuk kuldunk Onoknek par fotot

Megegyszer koszonjuk!!!!! A Szűcs csalad


2014.09.10

Kedves Mindenki a Maternity Klinikán!

Drága Lili lányunk pontosan 5 hete született a Klinikán. Csodálatos, egészséges babácska, akinek a születése, szülése fantasztikus élmény volt mindhármunk számára. Csabay doktor úr és Fántzi Mónika szülésznő elképesztő összhangban, ránk hangolódva, minket megnyugtatva vezényelték a szülőszobán töltött órákat, velünk izgulva és velünk örülve minden pillanatnak. Kimondhatatlanul hálás vagyok az ő szakértő munkájukank és hihetetlen emberi hozzáállásuknak, amivel támogatták, hogy Lili természetesen, a saját ritmusában, tökéletes harmóniában, nyugodtan születhessen meg. Azt hiszem, hogy Móni tökéletesen beillene pszichológusnak is, olyan természetesen lendített át minden holtponton kismamát és kispapát is egyszerre, rengeteg erőt adva nekünk. Mindenképpen náluk szeretnék szülni legközelebb is!

Szeretettel köszönünk mindent: Nyári család


2014.07.07

Drága Professzor Úr!

Örömmel küldöm Önöknek az alábbi képet kislányunkról, Farkas Hangáról, akit január 6.-án segítettek világra. Már hat hónapos, nagyon boldog, mosolygós, huncut kislány! Kedves emlékekkel távoztunk a klinikáról, alig várjuk, hogy visszatérhessünk. Köszönjük szépen a sok odafigyelést, törődő gondoskodást, amivel megkönnyítették családdá válásunk első napjait.

A mielőbbi viszontlátásra! Geréb Ildikó és Farkas Zoltán


2014.07.01

Kedves Maternity,

Ezúton szeretnénk minden dolgozójuknak köszönetet mondani, kislányunk, Földvári Polly (2014.04.18) születéshez nyújtotott segítségükért. Külön köszönet Dr. Vida Gábornak, aki a legnehezebb pillanatokban is meg tudott minket nevettetni. Viszonzásul küldjük a mellékelt mosolyokat.

Üdvözlettel, Lengyel Tatjána, Földvári Polly és Földvári Péter


2014.06.13

Tisztelt Maternity Kórház!

Kérésüknek megfelelően küldök pár képet Szofiról!

Köszönünk mindent! Jakabházi Andrea


2014.06.13

Tisztelt Maternity Klinika,

Köszönjük szépen kislányunk, Hujber Csenge diplomáját, aki 2014.04.15.-én jött a világra. Hálásak vagyunk a segítségért és támogatásért, amit kislányunk születése során kaptunk. Az Önök türelme, kedvessége, de legfőképpen a szakmai profizmusa volt az, amitől a klinikán eltöltött napok alatt teljes biztonságban éreztük magunkat. Működésükhöz további sok sikert kívánunk.
U.I.: Gratulálunk az „Év magánrendelője 2014” versenyben elért eredményhez!

Üdvözlettel: Hujberné Sárdi Judit és Hujber István


2014.05.14

Tisztelt Maternity Klinika!

Kollár Domokos kisfiunk 2014. január 09-én látta meg a napvilágot a Maternity klinikán. Néhány nappal a betöltött negyedik hónap után szeretném kifejezni elismerésemet azért a profizmusért és az emberséges környezetért ami a várandósgondozásomat és a születést kísérte. Külön köszönet Papp Zoltán professzor úrnak - akinek döntő szerepe volt abban,hogy a várandósságom és a szülésem ideje alatt mindvégig biztonságban éreztem magam - és akinek szakértelme,és egyben empátiája példaértékű a szakmában.Fontos megemlíteni a szülés utáni napokban azt az elkötelezett és motivált Maternity csapatot akik segítik az édesanya első lépéseit a baba gondozásában. Szakdolgozóik közül Gyüréné Pekó Szilvia és Sahraoui Sid Aliné bátorítása és segítsége sokban hozzájárult ahhoz,hogy Domokos még ma is anyatejből gyarapodik. Örök hálával tartozom az első csodálatos pillanatokért és azért az óriási csodáért amit azóta a kezünkben tartunk:)

Bárdos Andrea


2014.05.14

Kedves Maternity,

örömmel osztjuk meg Önökkel kifiúnk, Ignácz Vince fotóját, aki 2014.március 10.-én született. Köszönettel tartozunk a klinika minden dolgozójának, kiváltképp Papp Zoltán professzor úrnak, aki nemcsak szakértelmével, hanem csupaszív személyiségével és humorával segített bennünket mind a várandósságom, mind pedig Vince születése során. A klinikán töltött idő minden pillanata szép emlék maradt, amire mindig szívesen gondolunk vissza. A személyzet szakértelme, rendkívül kedves és mindig ugrásra kész hozzáállása, valamint a családias környezet együttesen olyan légkört teremt, amit csak kívánni tudunk minden gyermekáldás előtt álló párnak. Munkájukhoz további sok sikert és örömöt kívánunk!

Üdvözlettel,Somodi Katalin, Ignácz Szilárd és Ignácz Vince


2014.05.14

Kedves Hölgyem / Uram!

Köszönjük a szép diplomát, amit kislányunknak küldtek. Második kislányom, Adél 2014. február 12-én a Maternity-ben született. Köszönöm szépen Dr. Vida Gábornak és Horváth Krisztina szülésznőnek a segítséget abban, hogy leírhatatlanul szép szülésélményben lehetett részem. Vida Gábor egyenrangú partnerként és egyedi személyiségként kezel mindenkit. Nagyon örülök, hogy rátaláltam. A szülésem alatt vele olyan otthonos biztonságban éreztem magam, ami garancia volt arra, hogy most csak jól alakulhatnak a dolgok. Szavai és humorérzéke is sokat jelentettek. Horváth Krisztina szülésznőtől is rám szabott segítséget kaptam. Végig bátorítón simogatott, segített a helyes légzés fenntartásában és a méhösszehúzódások közötti ellazulásban. A szülés utáni, babának-anyának egyaránt fontos és érzékeny napokban minden támogatást megkaptam a Klinika munkatársaitól. Mindenki egységesen magas színvonalon végzi a munkáját. Dr. Pétsch Endre neonatológusnak külön köszönöm, hogy hazatértünk után is számíthattunk segítségére. Minden jót, sok sikert a Maternity teljes csapatának,

üdvözlettel:Szepesi Eszter


2014.05.12

Tisztelt Maternity Klinika!

Örömmel vettük át kisfiúnk, Dávid születési diplomáját, aki 2014.03.22-én 23 óra 30 perckor látta meg a napvilágot a Kilnikán. Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek azt a sok segítséget, szakmai profizmust,kedvességet és odafigyelést,amit Dávid születésénél és az azt követő napokban Önöktől kaptunk. Csatoltan küldünk róla egy fényképet. Hálával tartozunk Dr. Hegedűs Tibor szülészorvos, Keszeg Éva és Bozó Judit szülésznő, valamint Sahraoui Sid Aliné csecsemőápoló-nak. Biztos vagyok benne, hogy majd a kistestvér érkezésénél is a Maternity Klinikát fogjuk választani.

Üdvözlettel:

Fegyveres-Bagó Krisztina


2014.05.05

Kedves Maternity!

Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk kisfiunk, Tamási Patrik képét Önökkel, aki 2014. március 17-én 9:00-kor született, immár második kisfiunkként a Maternity Klinikán. Őszintén mondhatjuk, hogy a teljes várandósgondozás ideje alatt, és a szülést követő pár napban is kivételes figyelmet, törődést és kedvességet kaptunk valamennyi munkatárstól, és igazán otthonosan éreztük magunkat, nem csak a családi szobában töltött idő alatt, hanem egy-egy vizsgálat során is. Külön köszönet Papp Zoltán professzor úrnak a szakértelemért, az alaposságért és kedvességért. Bizton állíthatjuk, hogy harmadik csemeténket is ebben az intézményben, és ilyen csapat segítségével szeretnénk majd világra hozni.

Köszönettel:

dr. Tamási-Dombai Rita


2014.04.26

Tisztelt Maternity Klinika!

Wasser -Arnoux Theonak hívnak. 2014. január 17-én láttam meg a napvilágot, illetve Vida Gábor doktor úratJ (anyukám megkért, hogy mindenképp irjam meg, óriási köszönettel tartozik a doktor úrnak, és természetesen a klinika összes dolgozójának!!!) Nagyon jól éreztem magam az alatt a pár nap alatt, ami anyuval és apuval a családi szobában töltöttünk. Ezúton szeretném megköszönni mindazt a törődést és odafigyelést, amit életem első pár napjában kaptam.

Üdvözlettel: Wasser-Arnoux Theo

UI: Küldök egy képet rólunk, én már itt 2,5 hónapos vagyok!


2014.04.19

Kedves Professzor úr és összes ott dolgozó Kollégának!

Köszönettel megkaptuk lányunk első diplomáját! Igazán nagy élmény volt kézhez kapni. Mai napig nagy szeretettel és tisztelettel gondolunk Önökre és az ott dolgozó összes kivételesen profi és emberi csapatra. Soha nem tudunk elég hálásak lenni, hogy részt vettek lányunk megszületésben, és egy ilyen hatalmas élmennyel gazdagítottak bennünket. Minden nap hálát adunk, hogy a terhesség elején Önöket választottuk és, hogy Önökkel együtt sikeresen és gondmentesen végik jártuk az utat. Külön köszönjük Csabai doktor emberségét, profizmusát és mérhetetlen szakértelmét! Ö a második keresztapja a szemünkben a lányunknak. Hatalmas hálával tartozunk Fántzi Mónikának a felénk tanúsított barátságért és az Ő szintén kifejezhetetlen profizmusáért! Azóta ha a környezetünkbe bárki terhes, vagy a szülés előtt áll, mi csak Önöket ajánljuk teljes szívvel és lélekkel. Csatolva küldök 3 fotót Annáról. A profi képeket Hornok Ildikó készítette, kérem ha megjelenítik valahol akkor azt tüntessék fel valahol, mert szerintünk megérdemli. Majd ha a második gyereket tervezzük, akkor is feltétlenül csak Önöket fogjuk választani!

Üdvözlettel, barátsággal és hálával! Pakots Anna Nóra, dr. István Pakots Nóra és Pakots Zsolt


2014.04.09

Tisztelt Maternity Klinika! Tisztelt Professzor Úr!

Örömmel fogadtuk a megküldött diplomát. (Ivácskovics Márk, született 2014. március 4. napján). Köszönjük a segítőkészséget, és a professzionális hozzáállást ennek a csodaszép kisfiúnak a világrahozatalában, és első napjaiban. Külön öröm volt, hogy ezt együtt hármasban élhettük át. A mellékelt képen Márk 3 hetes, és mint mindig, nagyon örül a világnak. Mi pedig neki.

Köszönettel: Engel Eszter és Ivácskovics Gergely


2014.04.09


Takács Zoltán Jappán-nak a Heaven Street Seven billentyüsének kisfia Ábel marcius 6.-an látta meg a napvilágot Önöknél.

 

Mindent köszönünk :)


2014.04.03

Tisztelt Maternity Klinika!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Kislányunk születésekor nyújtott segítségüket. Küldök egy képet Diánáról, ezt feltehetik honlapjukra.

Üdvözlettel: Mészáros András és Szeredi Ágnes


2014.04.02

Kedves Maternity Klinika!

2014. január 3-án láttam meg a napvilágot (vagyis először a műtéti fényeket és Papp Zoltán Professzor UratJ) a Maternity Klinikán. Nagyon jól éreztem magam az alatt a pár nap alatt, ami anyukámmal és apukámmal a családi szobában töltöttünk. Ezúton szeretném megköszönni mindazt a törődést és odafigyelést, amit életem első pár napjában kaptam.

Üdvözlettel: Csima Zoé


2014.04.02

Kedves Professzor Úr/ Kedves Maternity Team!

Nagyon köszönjük a gyermekeink születésénél (illetve a várandósgondozás során) nyújtott segítségüket és kérésüknek eleget téve mellékelten küldjük a fiúkról a fotókat, amelyek weboldalon, illetve Facebookon való megjelentéséhez hozzájárulunk! (Máté 2012-ben született, Marcell 2013-ban.)

További szép napot kívánva, Katona Klári és Szalay Gábor :)


2014.03.19

Kulcsár Milán


2014.03.16

"Tisztelt Maternity Klinika és minden kedves ott dolgozó!

Kislányunk, Cseresnyés Tara, 2014. 01. 31. -én, 13 óra 13 perckor császármetszést követően látta meg a napvilágot a Maternity Klinikán. Azóta is szépen fejlődik, 6 hetes korára már elérte a 4300 grammot. Kívánni sem tudtunk volna gyönyörűbb kisbabát. Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket. A műtét ellenére a szülés valódi élményt jelentett számunkra. Jó érzésekkel gondolunk vissza az ott eltöltött napokra. Kiemelkedő volt az ott dolgozó emberek pozitív hozzáállása, és segítőkészsége. További sok sikert kívánunk a Klinika működéséhez!

Cseresnyés Tara, Cseresnyés Edina és Cseresnyés Gábor


2014.02.19

Tisztelt Maternity Szülészet!

Nagy örömmel és büszkeséggel küldjük Önöknek kislányunk Kitti fotóját aki a szerelmesek napján, február 14.én látta meg a napvilágot a Klinikán. Ezúton ismét szeretnénk megköszönni Önöknek a törődést, gondoskodást és profi ellátást amiben részünk volt.

üdvözlettel, Sipos-Nagy Beatrix, Sipos Péter és Sopos-Nagy Kitti


2014.02.19

Tisztelt Prof. Dr. Papp Zoltán és a Maternity Klinika összes dolgozója!

Nagy örömmel vettük készhez kisfiunk Hermann Barnabás András diplomáját, aki 2013/12/23-án született az Önök segítségével. Szeretnénk köszönetet mondani kedvességükért, segítőkészségükért, profizmusukért. Mindig nyugodt szívvel mentünk Önökhöz még a szülés előtt is. Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket!

Üdvözlettel: Hermann Gabriella


2014.02.18

Kedves Professzor Úr!

Nem tudom, hogy mennyire emlékszik rám, mert bizonyára sok kismamával találkozik a klinikán nap mint nap. Tavaly nyáron júliusban született meg Önnél a kisfiam, Homolya Nikolasz miután a szülésre Prágából hazajöttem és a császármetszés során a húgom volt velem a műtőben. Nagyon hamar eltelt az elmúlt 7 hónap és a kisfiam rohamléptekben növekszik. Bár a születési súlya sem volt kicsi (4200 gr), de most már majdnem 10 kiló. Szerettem volna még egyszer Professzor Úrnak megköszönni a segitségét, hogy ismeretlenül is olyan kedvesen és bizalommal fogadott és segitett a kisfiamat egészségben világra hozni. Nagyon sokat jelentett, hogy olyan biztonságos és nyugodt környezetben zajlott a császármetszés a Maternity klinikán. Nehéz szavakban kifejezni azt a hálát és köszönetet, amit Öntől és a Klinika valamennyi dolgozójától kaptunk. A kisfiam az első unoka a családban, szóval a szüleim és a nagynénje is állandóan kényeztetik. De a baba is meghálálja, mert állandóan mosolyog és nagyon jókedélyű kisfiú. Úgy érzem, én is belerázódtam már az anyuka- szerepbe és a kisfiam tényleg minden nap határtalan örömet okoz, pusztán csak a létével. Hihetetlen látni, hogy milyen gyorsan fejlődik és növekszik, szinte már nem is emlékszem arra, milyen pici volt, amikor megszületett. Időközben hazaköltöztünk Magyarországra, úgyhogy a nagyszülők is minden héten látják az unokájukat. Még egyszer minden segitséget nagyon köszönök szépen és jó egészséget kivánok Professzor Úrnak. Csatoltam pár képet is Nikolaszról, hogy lássa Professzor Úr, hogy mennyit nőtt már.

Üdvözlettel: Krisztina


2014.02.10

Kedves Maternity Kilinika!

Mindkét gyerekünk Önöknél született, Kádas Gellért 2011. december 7.-én, Kádas Zsófia pedig 2013. november 9.-én. Mindkét terhesség és szülés is nagyon jó élmény volt és maradt. Mivel végig dolgoztam a terhességek alatt, nagyon sokat jelentett az, hogy mindig tudtam reggelre időpontot kapni és így nem kellett feldarabolni a napomat. A vizsgálatokat mindig összecsoportosították, és a legritkább esetben kellett várni. Mindenki mindig nagyon kedves és mosolygós és nyugodt volt. Ez nagyon segített abban, hogy mindkét szülésre teljes nyugalommal érkeztünk be Önökhöz a kórházba. Az első gyerekünk császárral született, mert farvégű fekvésben volt. Második gyerekünknél én kértem, hogy kapjak lehetőséget a normál szülésre. Nagy örömömre ez is pozitív fogadtatásra talált. Sajnos végül nem sikerült simán szülni, de én erre minden lehetőséget megkaptam, saját tempómban haladtam ameddig csak lehetett, de sajnos nem elég gyorsan és hatékonyan, ezért császár lett megint a vége, de a mellékelt kép tanúsága szerint igen vidám hangulatban telt a műtét is :) Óriási köszönettel tartozunk Sándor Gyula doktor úrnak és Vida Gábor doktor úrnak, valamint Keszeg Éva szülésznőnek aki végig mellettem volt és segített abban is, hogy a csalódásomat, hogy nem sikerült normál úton világra hoznom a második babát sikerüljön feldolgozni és tompítani. Valamint minden munkatársuknak is köszönjük akik annyira széppé varázsolták nekünk a bent töltött napokat is. Kívánunk Önöknek sok sikert, sok boldog babát és szülőket!

Üdvözlettel, Palcsó Sára és Kádas Gábor


2014.02.03

Tisztelt Prof. Dr. Papp Zoltán és Maternity Klinika!

Örömmel vettük kézhez kislányunk, Szobotka Laura első diplomáját. Csak ismételni tudjuk magunkat: továbbra is egy különleges napként, időszakként gondolunk vissza első gyermekünk megszületésére, s az azt követő, a kórházban eltöltött néhány napra. Köszönjük a klinika valamennyi dolgozójának a profizmusát, a hozzáértését, nagy segítségét és a kényelmet, amit biztosítottak a kis családunk számára, különös tekintettel a gyermekünk világra jövetelét végig kísérő és a szülést levezető Gozár Tamás doktor úrnak. A jövőre nézve pedig bőséges gyermekáldást kívánunk! Mellékelten küldjük Laura fotóit.

Köszönettel: dr. Szobotka Helga és Szobotka László


2014.02.03

Kedves Maternity Dolgozók!

Mellékelten küldöm kislányom, Józsa Edina fotóját. Megtisztelnek vele, ha kiteszik oldalukra. Edina 2013.11.30-án 0 óra 25 perckor Önöknél látta meg a napvilágot, születési súlya 2820gr, hossza 52 cm volt. Kislányom most 9 hetes. Köszönöm a sok segítséget és gondoskodást, melyet a klinikán töltött idő alatt kaptam, külön kiemelve Krohné Kesztler Klára szülésznőt.

Tisztelettel: Fazekas Erika (Józsa Edina édesanyja)


2014.01.28

Kedves Maternity!

Köszönöm a gyógyító szülésélményt! Ma kézhez kaptam a kislányunk születéséről szóló diplomát. Mellékelten küldök egy fényképet leányunkról, Antalfi Noémiről

Tisztelettel: Antalfi-Farkas Erzsébet


2014.01.28

Tisztelt Igazgató Úr!

Köszönettel vettük levelüket és újszülött kisfiúnk első Diplomáját! Mellékelten küldjük Márk kórházban készült (és nagyon jól sikerült) fotóit.

Továbbá ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Márk megszületésében való közreműködésükért és a minőségi szolgáltatásért, amelyben részesültünk! További sikeres munkát és sok szép Önöknél született kisbabát kívánunk!

Tisztelettel: Staudt Márk szülei: dr. Ruzsbaczky Nóra és dr. Staudt György


2014.01.16

Fántzi Mónika részére

A képen látható fiatalember, 2014.01.12-én 17.12-kor 3050 grmal, 53 cm-rel született Papp Mátyás :)

üdv. Papp Matyi, dr. Iványi-Papp Dóri, Papp Laci


Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt