phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest
2013.12.29

Kedves Professzor Úr!

Kérem, engedje meg, hogy a Maternity Klinikán, 2012. nyarán született kisfiunk vidám képeivel kívánjunk Önnek és valamennyi Munkatársának sikerekben és eredményekben gazdag, nagyon Boldog Új Évet!

Szeretettel üdvözli: Varga Edit, Varga István, Varga István Vince


2013.12.26

Kedves Maternity!

Ezúton köszönünk mindent amit értünk tettek, hogy Benedek fiúnk (2013.10.29.) boldogan és egészségesen tölthesse velünk első karácsonyát! Sosem felejtjük el azt a kedvességet, odafigyelést és persze a professzionális ellátást, amit mindhárman kaptunk Önöktől! Ha belegondolunk, a babusoknak kifejezetten sokkoló élmény a világrajövetel, nem igaz? Minden kistündér megérdemelné, hogy ezt az élményt szeretettel és törődéssel tompítsuk. Hihetetlen öröm számomra, hogy mindezt megadhattuk a babánknak! Emellett pedig minden nő, aki megadja azt a csodát, hogy egy tiszta lelkű emberpalántát, egy új esélyt hoz a világra megérdemli az odafigyelést, hogy akár egy percre azt érezze Ő a világ közepe, és mindenki büszke rá, hogy megcsinálta! Köszönjük, hogy mi mindezt megkaptuk Önöktől!

Ezúton kíván sok-sok boldog és egészséges babát 2014-re is Icha-Szabó Benedek, Icha Zsolt és Szabó Zsuzsanna!


2013.12.21

Drága Papp professzor úr és Maternity Klinika!

A szeretet ünnepe néhány napon belül beköszönt hozzánk, de az ez évi karácsonyunknak különleges varázsa lesz, hiszen már kisfiunkkal Ábellel ünnepelünk. Ábel 2013. október 4-én jött világra a Maternity Klinikán egy kiváló, professzionális csapat segítségével. Nem csak a szülést, de várandósgondozást is sikerült a klinikának ( külön köszönet Papp professzor úrnak) a számunkra legmegfelelőbb módon leszervezni Moszkva-Budapest távolságában. Őszintén, nyugodt szívvel ajánljuk a Maternity Klinikát és reméljük, hogy hamarosan találkozunk és újból bővül a családunk.

Hálás köszönettel és boldog ünnepeket: Simon Anita, Kiss Róbert és Kiss-Simon Ábel Moszkvából


2013.12.21

Kedves Maternity!

Szeretnénk megköszönni a diplomát, nagyon aranyos! Mellékelve küldünk pár fotót Adélkáról, aki 2013.10.24-én született. Ezúton szeretnénk Boldog Karácsonyt Kívánni minden dolgozónak és Babákban Gazdag Új Évet!! Hozzá járulunk, hogy Adélka fotóját feltegyék honlapukra.

Tisztelettel: Szakács Éva


2013.12.06

Drága Professzor úr ès Kedves Kollégái! Nagyon köszünjük a csodás gondoskodást ès professzionális egészségügyi ellátást Kislányunk születésekor. Íme Árven Hella első hetei fotôkon:)

Nagyon sok szeretettel és hálás üdvözlettel: Krisztina+Árven Hella és Zoli


2013.12.02

Kedves Maternity!

Szeretnénk megköszönni az Önöknél töltött egy hetünket, mely során családdá válhattunk. Gál Anna Lili és Gál Emma Dóra 2013.augusztus 23.-án érkezett erre a világra kicsit előbb a vártnál és kis pici babákként. Így különösen hálásak vagyunk minden kedves szakembernek, hisz együtt lehettünk és rengeteg segítséget kaptunk a nehézségek ellenére is. Lelkileg elmondhatatlan mennyire nagy különbség amit önök nyújtanak más korházakhoz képest. Külön köszönet Dr. Gabulya Henrik szűlésznek es Dr. Dely Annának a lelkiismeretes munkájukért. Még kiemelném Ildikó,Kata es Böbe csecsemősnővérek munkáját, tanítását és türelmüket. A lányok már 3 hónaposak múltak, szépen fejlődnek és nagy örömmel várjuk első közös karácsonyunkat. Mindig emlékezni fogunk erre az egy es első hétre! Levelemet, képeket közzétehetik minden fórumon.

Üdvözlettel: Gál-Kiss Noémi


2013.12.02

Kedves Dr Papp Zoltan professzor ur es a Maternity klinika dolgozoi!

Koszonettel megkaptuk Nikolasz kisfiunk szuletesi diplojamat, aki 2013.07.18-an szuletett az Onok klinikajan. Szeretnenk meg egyszer megkoszonni Professzor ur es kollegai nagyszeru munkajat, hogy ennek a kis embernek a megszuletesehez es elso napjaihoz segitseget nyujtottak. A szeretetteljes, megnyugtato es biztonsagos legkor, ami a szuleskor es szules utan is korbevett minket az, ami szamunkra a legtobbet jelentette az elso napokban. Nehez szavakban kifejezni a halat es koszonetet, amit Professzor ur es a klinika dolgozoi irant erzunk. Meg egyszer koszonjuk szepen az aldozatos munkat, segitokeszseget es hogy Professzor ur keze kozott szuletett meg a kisfiunk. Koszonet a szulest koveto napok nyugalmaert es a babaellatashoz nyujtott hasznos tanacsaikert es segitsegukert. Mindenkinek csak ilyen korulmenyeket kivanunk a gyermekuk megszuletesehez. Udvozlettel: Homolya Krisztina, Nikolasz es csaladja


2013.12.02

Kedves Maternity Klinika!

Köszönjük szépen megkaptuk a Diplomàt kisfiúnk születéséről.Szeretettel küldjük a fényképeit hogy feltehessék a honlapjukra,facebook oldalukra.Az Önök kórhàzàban àtélt apàs szülésünk életünk legszebb élménye volt,köszönjük hogy profizmusukkal, kedves személyzetükkel hozzàjàrultak e csodàs emlékhez.Maradéktalanul meg voltunk elégedve az Önök àltal nyújtott szolgàltatàsokkal.Köszönjük!

Egy végtelenül boldog apa és anya:Vathy Àdàm és Vathy Noémi


2013.11.27

Kedves Igazgató Úr, Kedves Mindenki!

Köszönettel megkaptuk kisfiunk diplomáját. Kérésükre csatolok néhány fotót. Szeretném megosztani Önökkel, hogy a Maternity Klinikán a szülés és azt követő néhány nap igazi élmény volt számunkra. A klinika dolgozói nem csak szakmai szempontból nyújtottak maximális ellátást és biztonságot számunkra, hanem emberi oldalukról is megmutatkoztak, így téve igazán meghitté első gyermekünk születését. Az, hogy az egész család együtt élhette át az első napok eseményeit, csodálatos érzés volt nekünk újdonsült anya és apaként. Rengeteg segítséget kaptunk Peti gondozásával és táplálásával kapcsolatban is, így a harmadik napon úgy mehettünk haza, hogy nem maradtak bennünk kétségek, hogy ez otthon is menni fog. Remélem, hogy pár éven belül az élet úgy hozza, hogy születhet még gyermekünk, és nem kérdés, hogy az Önök intézményében szeretném világra hozni hasonló körülmények között. Köszönjük, hogy lelkiismeretes munkájukkal és elhivatottságukkal lehetővé tették, hogy szép emlékként éljen bennünk ez az időszak!

Üdvözlettel: Kürthy Éva, Dániel és Péter


2013.11.27

Kedves Maternity Klinika!

2013.11.08-án az Önök klinikáján született Olgyay - Demkó Rezső. Ezúton járulunk hozzá, hogy szerepeljünk Facebook oldalukon. Köszönettel és mérhetetlen hálával tartozunk Dr. Gozár Tamás szülész orvosnak aki a legcsodálatosabb ember és orvos.Becsületességével, türelmével másodszorra ajándékozott meg minket hiszen 2007-ben ugyanigy a klinika falain belül született lányunk Mici is. A terhesség alatt a legjobbat kaptuk, minden vizsgálat rendben zajlott és az ambulancián dolgozók is nagyon kedvesek voltak. Köszönetet kell mondjunk Kelen Andrea ambuláns asszisztensnek, akit mindig megkereshettem a kérdéseimmel és a szülés alatt is végig velünk volt! Szülésznő Kiss Zoltánné pedig kedvességével könnyebbé tette a vajúdás időszakát. Köszönjük a végtelen és háboritatlan nyugalmat amit a kórházban töltött idő alatt kaptunk! Köszönjük! Olgyay - Demkó Ráhel és családja (Rezsőke a képen 1 napos, a másik képen Mici is látszódik aki már hat éves)

Üdvözlettel: Demkó Ráhel


2013.11.27

Lukácsi Bence 2012.november 26-án született a Maternity Klinikán,tegnap ünnepelte 1 éves szülinapját.Köszönet érte a klinika összes dolgozójának,következetes,odaadó munkájáért.Külön köszönet Professzor Úrnak és Hupuczi doktornőnek.

Üdvözlettel Lukácsi Család


2013.11.18

Kedves Dr. Papp Zoltán!

Első kislányunk születése egy életre szóló, pozitív élmény nekem és a férjemnek egyaránt, amihez nagyban hozzájárult, hogy az Önök klinikáját választottam. Minden szakember, ott dolgozó rendkívül profi és segítőkész, csak jó tapasztalataink vannak. Szeretnénk Alíznak kistestvért, biztosan ismét a Maternity Klinikát választjuk majd! Mellékelten küldök néhány képet, melyet örömmel osztok meg Önökkel.

Üdvözlettel: Kállay - Tóth Dorottya


2013.11.11

Szia Timi és kedves Maternity!

Rendkívül örülünk, hogy Hargitai Alíz Mína születése kapcsán találkozhattunk! Szeretnénk megköszönni Timi áldozatos, előzékeny, mindig nyugodt és barátságos hozzáállását, a sok héten átnyúló megannyi vizsgálatot és mindenek felett az utolsó hosszú órák alatti rendíthetetlen kitartását (ami azt jelentette, hogy vasárnap este nyolctól másnap este nyolcig megszakítás nélkül kizárólag velünk foglalkozott - fantasztikus kitartása van)! Professzor úr, kedves Petronella, igazán gratulálunk, hogy a Maternity ilyen tapasztalt és mindeközben odaadó kollégákkal dolgozik, mint akit Timi személyében megismerhettünk! Mégegyszer köszönjük és más szülni készülő pároknak is csak ajánlani tudnánk!

További sok sikeres szülést kívánva maradunk tisztelettel, Jancsák Ramóna és Hargitai Zsolt (valamint Hargitai Alíz Mína is)


2013.10.29

Tisztelt Maternity Klinika!

Köszönjük szépen a gyermekünk születéséről kiállított diplomát! Kérésükre csatoltan küldök egy fényképet, amit megoszthatnak a babáról a honlapjukon vagy a Facebook-oldalukon. A baba neve Mádi Borbála és 2013.09.28-án született.

Üdvözlettel, Mádi András


2013.10.24

Kedves Igazgató Úr!

A mai napon kézhez kaptuk az Önök által küldött "diplomát", melyet első gyermekünk, Trakál Emma születésének alkalmából állítottak ki, igazán kedves emlék! Kérésének eleget téve nagy örömmel mellékelünk néhány fényképet gyermekünkről!

Üdvözlettel: Trakál Bence & Trakál-Veress T. Szidónia


2013.10.24

Kedves Dragóner Klára!

Megkaptuk Önöktől Ágoston születési diplomáját. Ezúton is szeretnénk megköszönni Önnek és a klinika összes dolgozójának a kedvességüket és munkájukat. Mellékletként küldünk néhány fotót.

Üdvözlettel: Fehér Helga, Fehér Anna, Fehér Ágoston, Fehér Áron, Fehér Attila


2013.10.05

Tisztelt Hölgyem, Uram

Már lassan egy éve annak hogy Önöknél hozhattam világra a kisbabámat. Lehet, hogy késő, de én nagyon szeretném, ha kitennék a falukra a képét a többi baba mellé.

Köszönettel, Zsetkei Elvira


2013.10.02

Tisztelt Prof. Dr. Papp Zoltán!

Köszönettel megkaptuk a "Diplomát" gyermekünk, Adél Hajnal születéséről, mely nagyon kedves emlék erről a csodálatos eseményről. A lehető legkellemesebben tölthettem Önöknél a szülést követő felépülést. Megkaptam a maximális törődést, nyugalmat és segítséget. Pozitív tapasztalataimat azóta is sok anyukával megosztottam. Egy képet is küldök kisbabánkról és egyúttal hozzájárulok ahhoz, hogy a honlapjukra illetve a facebook oldalukra feltegyék. Üdvözlettel és további ilyen jó és sikeres munkát kívánva: egy boldog anyuka


2013.10.02

Tisztelt Maternity Magánklinika!

Ezúton szeretnénk megköszönni azt a nagyfokú figyelmet és gondoskodást, amiben 8 héttel ezelőtt kisfiúnk születésekor részesültünk! Köszönjük a lelkiismeretes ellátást és a kedves szavakat, amelyeket az ott dolgozóktól kaptunk és nem utolsó sorban Dr. Pálmai Bálintnak és Keszeg Éva szülésznőnek a kitartó és lelkiismeretes munkát! Augusztus 5-én valóban család született, köszönet érte!

Üdvözlettel: Emőke, Péter és Kristóf


2013.10.02

Tisztelt Maternity Klinika!

Köszönettel megkaptuk 6 hete született kisfiunk diplomáját, amely nagyon jól sikerült és nagyon örülünk neki. Mellékelve küldöm kisfiam fényképét a klinika webldalára és facebook oldalára, szíves felhasználásra. Hamarosan a klinika facebook oldalára is leírom a sok jó tapasztalatunkat, melyeket már másodszorra szereztünk és éltünk át a klinikán, két gyermekünk születésekor.

Köszönettel: Szelevényi Judit


2013.09.30

Kedves Klinika!

A Diplomával együtt kézhezkapott kérésüknek megfelelően küldök egy képet kislányunkról, Manhalter Boriról, aki 2013. július 27-én született a Klinikán, Rigó Barbara és Keszeg Éva segítségével. Nekik, és a Klinika többi munkatársának ezúton is köszönjük a kellemes élményeket :)

Üdvözlettel, Matécsa Márta, Manhalter Dániel


2013.09.20

Tisztelt Professzor Úr!

Ezúton szeretnénk megköszönni azt a sok törődést és gondoskodást ,melyet a klinikán kaptunk kisfiunk,Gergő megszületése során és után. Mi a terhességem 32.hetében döntöttünk úgy, hogy a Maternity klinikán szeretnénk ,ha gyermekünk megszületne.Alighanem,életünk egyik legjobb döntése volt. Egyáltalán nem éreztem,hogy kórházban vagyok. Semmi nem emlékeztetett rá,még a szülés is igazán családias volt és a körülményekhez képest kellemesen telt. Fánzti Mónika szülésznő türelemmel és kedvességgel segített át a nehéz pillanatokon,ami tényleg rengeteget számít akkor ,abban a helyzetben. Férjem jelenléte a családi szobában pedig hihetetlen erőt adott,nagyon nagy segítség volt. Köszönöm,hogy már a legelső pillanattól családként lehettünk együtt,mi hárman. Külön szeretném megköszönni Dr.Csabay László kedvességét,figyelmességét és szakértelmét. Végig biztonságban éreztem magam,teljesen megbíztam benne,ami elengedhetetlen egy szülésnél. Mostantól Ő lesz a nőgyógyászom,ez biztos. Minden dolgozó,akivel csak találkoztunk,nagyon kedves és segítőkész volt.ez sajnos manapság igencsak ritka. Szeretném még kiemelni Böbét,a csecsemős nővért,aki csodálatosan bánik mind a kismamákkal,mind az újszülöttekkel. Mi nagyon sokat vártunk erre a kisbabára és amikor egy forró júliusi napon világra jött ,tényleg a legjobb helyen ,a legjobb kezek között voltunk.

Köszönünk mindent és további sok kisbabát kívánunk : Gergő baba és szülei: Zsófi és Béla


2013.09.19

Kedves Maternity!

Mellékelve küldjük Önöknél született gyermekünk fotóját. Az első fotó születése napján, 2011.11.25-én készült, a második pedig idén nyáron.

Üdvözlettel: Rigó Barbara, Győr


2013.09.17

Kedves Igazgató Úr!

Köszönettel megkaptuk Mira kislányunk első diplomáját :))) Szeretnénk megköszönni, hogy szakmai hozzáértésükkel és profizmusukkal még szebbé és jobbá tették számunkra azt a pár napot, amit az Önök kórházában tölthettünk. Csatolva küldök 1-2 fotót a kislányunkról, aki 10 napos a képeken.

Mindent köszönünk! Lakatos-Nagy Anikó


2013.09.10

Kedves Maternity!

Köszönjük a segítséget minden kedves ott dolgozónak. Pirosunknak még mindig meg van szépen szőkére melírozott hajacskája és szupi evőkéje, alvókája, melyet biztosan annak is köszönhet, hogy Önök lehetőséget adtak nekünk arra, hogy az első perctől fogva együtt legyen a család. Most így 5 hetesen már átalusszuk az éjszakát 4.5 kg körül vagyunk és imádjuk apát az ő vállán lehet a legnagyobbat szundítani. :)

Puszilunk mindenkit: Piros, anyu és apu


2013.09.09

Tisztelt Maternity!

Nagy örömmel vettük át ma kislányunk, Király Hanna születéséről szóló diplomát. Hanna 2013. augusztus 15-én született a Maternity Klinikán. Köszönet a Klinika minden dolgozójának, akik a várandóság alatt a vizsgálatok során kedvességükkel, segítőkészségükkel és szakmai felkészültségükkel támogattak. Hálás szívvel gondolunk Dr. Vida Gáborra, aki már a negyedik gyermekünket segítette világra és kísérte végig a várandóság örömteli hónapjait. Hálás köszönet Kátai Tímea szülésznőnek, aki a legnehezebb perceken segített túl Hanna születésekor. Bár már tapasztalt anyuka vagyok, azért nagyon nagy segítség volt számomra a kórházban töltött idő alatt Sahraoui Sid Aliné, Böbe szaktudása, biztatása és jótanácsai a gyermekágyas időszakra. Kívánom Önöknek, hogy sok-sok boldog egészséges édesanya és kisbaba hagyja el a kórház épületét a jövőben is! Mellékelek pár fotót, hozzájárulok, hogy a honlapon vagy a Facebook oldalon szerepeljenek a képek.

Üdvözlettel: Király Mónika


2013.08.01

Kedves Mindenki, akik a Klinikán dolgoznak!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel küldöm kislányunk Varga Boróka képeit, aki 2012. július 6.-án született az Önök klinikáján Dr. Szőcs Gyula segítségével. A képeket azért is küldöm, mert a legmegfelelőbbet az idei év tablójára szánjuk. A választást Önökre bízzuk! (nagyobb felbontású képet tudok küldeni, ezeket lekicsinyítettem) Kedves és segítőkész közreműködésüket ezúton is ismét nagyon köszönjük! Kérem, hogy a képeket mutassák meg Ildikónak (a műtőből), Petrának, Mártinak, Böbének, Ildikónak a csecsemőápolónak is. Nagyon köszönöm! Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet is kívánunk ezúton Mindenkinek!

Üdvözlettel: Varga Kata


2013.08.01

Kedves Maternity!

A mai világban nem könnyű megfelelő kórházat, orvost választani. Szerencse, hogy megtaláltam Béres doktor Úrat, már-már kilátástalan helyzetemre azonnal tudta a gyógyírt, aminek az eredményét itt tarthatom a kezemben, nap mint nap csodálhatom, Úgy hívják Pálinkás Zsombor Mikes, aki az Önök Klinikáján látta meg a napvilágot 2013.03.31-én. Köszönjük a figyelmet, szerető gondoskodást, amit a Klinikán élvezhettünk. Itt emelném ki külön Katit a csecsemő osztályról, aki példátlan kedvességgel volt felénk.

Üdvözlettel: Pálinkás-Eckhardt Eszter


2013.08.01

Kedves Professzor úr!

Az édes, ám igen dolgos szülői teendők miatt kissé késve tudjuk csak kifejezni a hálánkat és a határtalan boldogságunkat. Ezúton szeretnénk azonban megköszönni Önnek, hogy azon a hosszú és rögös úton, amelyet magunk mögött tudunk, Professzor Úr mindvégig mellettünk állt, pozitív hozzáállásával és emberségével, valamint szakmai tudása legjavával újra hitet adott nekünk, és hozzásegített minket ahhoz, hogy valóra válhasson az álmunk: gyermekünk szülessen, igazi család lehessünk. A várandós-gondozás a Maternity Klinikán a személyzetnek és a kifogástalan körülményeknek köszönhetően kitűnő volt, az pedig egyszerűen mesés volt, hogy a gyermekünkkel közös életünket a legeslegelső perctől kezdve együtt élhettük meg, teljes családként, a Klinika munkatársainak segítéségével, tökéletes körülmények között! Annak ellenére is történt mindez így, hogy a kislányunk a tervezett császármetszés napja előtt 9 nappal döntött úgy, hogy a február 9-ei, szombati 21:39-es angyaljárattal érkezik meg közénk. Amit még boldog édesanyaként meg kell, hogy osszak a Professzor úrral, az a következő: 2012-ben – akkor már 3 műtét és 2 sikertelen mesterséges megtermékenyítés után – újabb műtét következett, amely azzal járt, hogy természetes úton sosem lehet gyermekem, a mesterséges megtermékenyítés esélyeit azonban növelheti. A műtét után Professzor úr azzal nyugtatott, hisz benne, hogy legközelebb már a szülészeten találkozunk, mivel most már egészséges a méhem és egészséges a megmaradt petefészkem (teszem hozzá Önnek köszönhetően!!!). A felgyógyulás és a 3. lombik során a siralmas hormon eredmények ellenére is sokszor Professzor Úr szavai csengtek a fülemben, arra ösztönözve, hogy nem szabad feladni a küzdelmet, és végül tényleg megtörtént a CSODA! Hozzá kell tennem, hogy a mesterséges megtermékenyítést is Professzor Úr egykori tanítványának, az ugyancsak kiváló Kőrösi doktor úrnak és csapatának köszönhetjük. Mindent egybevetve az isteni gondviselésnek hála, hogy eljutottunk Önhöz, és talán kifejezhetetlen is az a hála és köszönet, amit a Professzor Úr iránt érzünk!!! Köszönet továbbá a Klinika minden kedves dolgozójának, és külön köszönet Hupuczi doktornőnek, aki immár harmadjára tökéletes munkát végzett, és nagyon kedvesen, valamint mindvégig megnyugtatóan „közvetített” a császármetszés eseményeiről; Dr. Váradi Valéria és Dr. Dely Anna doktornőknek a szakszerű, kedves és mosolygós bébi vizsgálatokért; Szilágyi Erzsébetnek, aki ugyancsak a nyugalom megtestesítőjeként támogatott minden műtét, így a császármetszés során is; Dorgai Ilonának a sok mosolyért és a csinos haskötőért; Tálas Mariann csecsemőápolónak, aki nem késlekedett, hogy az első szopiztatás mielőbb megtörténhessen, és Sahraoui Sid Aliné Erzsébetnek, aki megtanított, hogyan is kell szoptatni, és így 6 hónapja csak anyatejjel táplálhatom a kislányomat, nem beszélve arról, hogy átélhetjük a szoptatás csodálatos élményét! Mindezek után reméljük, hogy a gyermekáldás öröme megadatik még nekünk, és hamarosan újabb örömteli esemény kapcsán térhetünk vissza a Professzor Úrhoz. Köszönjük a szépséges diplomát, mi pedig (külön e-mailekben) sok szeretettel küldjük kislányunk, Edit Anna fényképeit.

B. Edit és T. Mátyás


Gyivicsán Nóra:), szül. 2012.10.18.


Kedves Maternity!

Kislányom a második baba volt Önöknél aki született,de valamilyen oknál fogva sajnos nem került ki a képe egyik tablóra sem:( Ezen levelemhez csatolnám a képét, remélem sikerül most kirakni a képét. Császár Lili született 2010.07.02-án 55cm és 3160g. Augusztusban fog születni a kistesója:D Az első képen pici baba ( ilyen volt), a második kép most nyáron készült róla ( ilyen lett).

Üdvözlettel: Császár-Proksa Kata


Sziasztok!

Először is Boldog Szülinapot az intézménynek :) Mellékelten küldök egy fotót Győrky Júliáról, aki 2013.02.19-én látta meg a napvilágot a Klinikán. Köszönöm, hogy Keszeg Évával a kormánynál lehetővé tettétek, hogy igazán szépen és gyengéden szülessen! Szerintem ez is hozzájárult ahhoz - a kiváló apai gének mellett :) - hogy Lili egy igazi tündér. Soha sincsen egy hangja sem, nyugodt, mosolygós és igazán "könnyű" baba. De ha már így kapcsolatba lépünk, akkor megkérnélek Titeket, hogy a távozásunk napján 2013.02.21-én levett "sarokvér" vizsgálatának eredményeit valamilyen úton módon juttassátok el hozzánk! Nagyon érdekelne a lyányunk vércsoportja pl. Köszi előre is! Mellékelek még egy képet, amin Sófalvi-Civin Koppánnyal közösen szerepelnek, aki szintén Nálatok született 2013.02.04-én.

Szép napot és jó munkát Mindenkinek! Teca, azaz Győrkyné Civin Teréz


Tisztelt Szuleszet!

Az evfordulojukhoz szivbol gratulalunk es mi is kuldunk egy par kepet Boros Boldizsarrol aki Onoknel szuletett 2011, marcius 25.-en.

Udvozlettel, A Boros Csalad


Kedves Maternity!

2013. február 25-én 18:52-kor megszületett Somogyi-Tóth Lili! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Maternity összes dolgozójának a sok segtségért és törődésért. Külön köszönettel tartozunk Dr. Pálmai Bálintnak és Keszeg Évának a kiválóan levezetett szülésért, a sok biztatásért, és a kedves szavakért, amikkel hozzájárultak a pozitív szülésélményhez! Mindennel nagyon elégedettek voltunk, nagyon szép napokat tölthettünk ott hármasban.

Köszönettel, Lili, Bea, és Tamás


Kedves Maternity Klinika!

Ezennel küldöm Dani kisfiamról készült két fényképet: az első még a klinikán készült születése után 2 nappal, a másik pedig pár hónapja. Dani már lassan 3 éves lesz, szeptembertől megy óvodába. :) Sok sikert kívánok a Klinikának a továbbiakban is!

Üdvözlettel: Kovács Eszter


2012. október 8-án született meg kisfiúnk Endre a Maternity Magánklinikán. A várandósság és a szülés alatt teljesen elégedettek voltunk mindennel és biztosak voltunk abban, hogy biztonságban és jó helyen vagyunk Önöknél.

Külön szeretnénk köszönetet mondani Professzor Úrnak, hogy szakmai tudásával, törődésével kísérte végig a terhesség időszakát, a szülés alatt fellépő komplikáció során pedig nagyszerűen helytállt. Köszönöm a császármetszés alatti megnyugtató, biztonságos körülményeket és a szakmailag felkészült személyzetet is! Köszönetet szeretnénk mondani Dr. Hupuczi Petronellának a különleges odafigyeléséért és Sahraoui Sid Aliné Schäffer Erzsébetnek a nagyon hasznos szoptatási tanácsaiért.

Tisztelettel, dr. Pordánné Meskó Ágnes és férje dr. Pordán Endre


Tisztelt Maternity!

Köszönettel megkaptam kisfiúnkról a diplománkat. Küldök Önöknek kisfiúnkról Liska Péterről (született 2012. 11.21.) 2db képet hozzájárulásunkat adva, hogy feltehetik honlapjukra ill. a facebookra.

Üdvözlettel: Liskáné Komár Anna


Nagyon szépen köszönjük a diplomát. csodálatos napokat töltöttünk a kórházban és nagyon szépen köszönjük Rigó Barbarának aki végigkisért minket az egész terhesség alatt és elötte egy kicsit rögös úton, köszönjük a támogatását a szülés alatt a szülésznőknek is.És köszönjük a Professzor Úrnak hogy ilyen csodálatos klinikát hozott létre egy csodálatos csapattal. küldök egy képet a kisfiamról Papp Viktor Oszkár november 22-én láttam meg a napvilágot ezen a csodálatos helyen. természetesen hozzájárulok a képek közléséhez.

Juhász Mariann


Kedves Professzor Úr,

Köszönettel megkaptam kislányomról a fényképes diplomát. A szülés élménye rendkívül pozitív volt, tiszta szívvel ajánlom a maternity-t minden ismerősömnek. ezúton küldök 2 képet mayáról, ami feltehető a maternity honlapjára – köszönettel. Ezúton is nagyon köszönöm a törődést, mosolyt és kedvességet, odafigyelést, amellyel ottlétem alatt jelentősen hozzájárultak kislányom vidám és nem utolsó sorban zökkenőmentes érkezéséhez.

További szép napot kívánva 

Schönner Herta


Szeretnénk a párommal együtt köszönetet mondani mindenért. Messzemenően felülmúlta a klinika minden elvárásunkat. Köszönjük. A babánk gyönyörű, egészséges, már lassan 4 kg, nagyon jól fejlődik és egy kisanygyal. Rendkívül, békés, kiegyensúlyozott, boldog baba. Mindenkinek ilyen kisbabát kívánok! Eszik, alszik, ha fent van is gőgicsél és nézeget egy han sírás nélkül. Viszont igazi kis férfi, nagyon elégedetlen ha éhes, és ennek hangot is ad. Csak ilyenkor sír, de ilyenkor vígasztalhatalanul, mindaddig míg a cumisüveg a szájába nem kerül. Sajnos én nem vagyok ennyire jól. Nem tudom miért, de én nagyon megszenvedtem ezt a császárt. Nagyon lassan gyógyulok, talán ezen az utolsó héten mondhatom azt, hogy elviselhetőa fájdalom, és már kétszer elmentünk egy hosszabb sétára. De úgy érzem, hogy lassan visszatérek a normális kerékvágásba. Csatoltam pár képet a Christopher-ről. A továbbiakban minden jót kívánuk!

Anita, Christopher, Orjan


Tisztelt Szülészet!

2012. október 12-én született Önöknél Tanács Bertalan András nevű kisfiunk. Ezúton küldöm a honlapjukra, illetve Facebook oldalukra Berci fényképét.

Üdvözlettel, Fehérvári Enikő


Tisztelt, Kedves Professzor úr!

Végére értem a naplójának. Sajnos :) Annyira tetszett, hogy 2 hónapos gyermekem mellett sem tudtam letenni, még altatás, a babakocsi ringatása közben is olvastam, sőt, valamelyik éjszaka hajnalig nem tudtam letenni a kezemből. Fantasztikus volt, nagyon érdekes, rengeteg új ismeretet szereztem, néhol meg is siratott rendesen:)

Külön élmény volt számomra, hiszen szombaton kezdem a csecsemő-és gyermekápoló tanolyamot, a jövőben újszülött-, avagy koraszülöttosztályon szeretnék dolgozni, így nagyon érdekel a szülészet, hiszen csak közel állnak egymáshoz:) (Zárójelben jegyzem meg, a neonatolófia is, de azt már sajnos késő elkezdenem tanulni:( )

Hálás vagyok, hogy elolvashattam, köszönöm ezt a "kis hézköznapi szépséget"! Remélem, lesz folytatása...

Mellékletben csatolom Zselyke babám néhány fényképét, aki egy hét múlva lesz hónapos...

Rohan az idő! Remélem megkapta e-mailben, vagy látta facebook-on a köszönőlevelemet! :) Azért itt is szeretném még egyszer megköszönni, hogy világra segítette gyönyörű kislányomat! Nem tudom elégszer megköszönni és nem lehet elég hálás...

KÖSZÖNÖM!!

Minden jót kívánok Önnek, remélem nemsokára találkozunk, már most babát várnék, szívem szerint!:)

Tisztelettel: Baranyai Ferencné Zsuzsanna, Zselyke (2012. október 31) anyukája


Tisztelt Maternity Klinika és minden kedves ott dolgozó!

Első kisfiúnk, Horváth Bálint Zsolt, 2012. 08.28-án reggel, császármetszést követően látta meg a napvilágot a Maternity Klinikán. Azóta is szépen fejlődik, 4 hónapos korára már elérte a 7 kilogrammot, kívánni sem tudtunk volna gyönyörűbb kisbabát.

Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket. A műtét ellenére a szülés valódi élményt jelentett számunkra. Jó érzésekkel gondolunk vissza az ott eltöltött 4 napra és bár tudtuk mire számíthatunk, mégis meglepő volt az ott dolgozó emberek pozitív hozzáállása, segítőkészsége.

Külön meg szeretném említeni Csabay doktor urat, aki kivételes empátiával és szakértelemmel kísérte végig a terhességemet illetve Kesztler Klára vezető szülésznőt, aki a műtétet követően nyújtott hatalmas segítséget kedvességével és támogatásával. További sok sikert kívánunk a Klinika működéséhez!

Horváth Bálint Zsolt és szülei


Kedves Maternity Klinika, Drága Professzor Úr!

Megkaptuk Máté és Vince diplomáját, nagyon kedves figyelmesség, köszönjük! Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni azt a sok szépet és jót, amit Önöktől kaptunk. Példaértékű és sajnos szinte egyedülálló, hogy létrehoztak egy olyan intézményt, ahol a maximális szakmai szakértelem kényelmes és emberi körülményekkel és szeretetteljes környezettel párosul. Ahogy emlékezhetnek, a mi esetünk nagyon nem volt egyszerű: egy olyan beavatkozás miatt kerültem Önökhöz először, amit sehol máshol nem vállaltak el. :-( Ekkor találkoztam Professzor Úr szakmai filozófiájával és visszatért az orvosokba vetett bizalmam, mely addigra sajnos igen alacsony szinten állt. :-( Nemcsak olyan emberi és szerető oldalát mutatta meg a legmagasabb szakmai felkészültségen túl, amely egyedülálló és megismételhetetlen, de emellett partnerként kezelt, beleszólásom lehetett végre abba, ami a testemmel történni fog. Ezt az érzést előtte soha egy orvostól sem kaptam sajnos meg. Ezáltal végre teljes biztonságban érezhettem magam a kezei között, ami a legfontosabb, ha az ember a műtő felé közelít páciensként. Nem lehetek elég hálás, hogy akkor, azzal a műtéttel lehetővé tette, hogy bár csak mesterséges megtermékenyítés útján, de saját gyermekem lehessen. És hála Önnek, drága Professzor Úr, lett is, egy éven belül mindjárt kettő! :-))) Köszönöm, hogy a kockázatosabb ikerterhességemet is végigvezette velem, köszönöm, hogy bíztatott, erőt adott és megnyugtatott egyszerre, s köszönöm, hogy végül az ikrekhez képest szép súlyra szert tett csodababáinkat világra segítette! Amikor a szülésre visszamentünk Önökhöz (ez a tavaly előtti műtét után evidens volt a számunkra) tudtam, hogy császármetszésem lesz és egy pillanatig sem izgultam, aggódtam, mert pontosan tudtam, hogy a lehető legjobb kezekben leszek. És ez értendő a teljes csapatra! Mindig időt szakítottak rám és tájékoztattak előre mindenről, nem éreztették velem, hogy túl sokat kérdezek. Mindig kedvesen és emberségesen közelítettek felém, mert Önöknél a páciens EMBER - nagy betűkkel -, nem munkaeszköz. Nem éreztem magam kiszolgálatottnak, csak annyit tudtam, hogy, ha eljön az idő, felmegyünk és minden rendben lesz. És így is lett! :-) Nekem megfizethetetlen érzés volt, hogy úgy fogok szike alá feküdni, hogy egy csepp félsz sincs bennem, hiszen sajnos máshol már volt olyan rossz tapasztalatom, ami majdnem az életembe került. A teljes műtős csapaton túl nagyon köszönjük a gyermekorvosnak és a szülésznőknek kedvességét és odafigyelését és a csecsemősök álhatatos munkáját - éjjel-nappal! :-) Azt is külön köszönöm, hogy az ő segítségükkel vált lehetővé, hogy mindkét babánkat csak anyatejjel tudom táplálni! Az Önöknél töltött idő, kisbabáink első napjai örökre szép emlékként maradnak meg az emlékezetünkben, ahogy mindenkinek kellene. Kár, hogy nem ez az általános!

Köszönettel és sok szeretetteljes üdvözlettel: Dudás Vince, Dudás Máté, Dudás Gergely és Lányi Nóra


Tisztelt Professzor Ur!

Ma kaptuk meg kislanyunk, Esther szuleteserol keszult diplomajat, nagyon szepen koszonjuk! 2013. februar 7-en szuletett, holnap lesz 1 honapos es nagyon szepen fejlodik. Termeszetesen hozzajarulunk a kepek kozlesehez a weboldalon es a facebook oldalon egyarant. Szeretnem megragadni az alkalmat, hogy megkoszonjunk megegyszer minden segitseget, amit a klinika alkalmazottai nyujtottak. Kisfiunk, Nathaniel is Onoknel szuletett, kicsit tobb, mint ket eve es az akkor is tapasztalt rendkivul magas szakmai szinvonal es emberi egyutterzes miatt lettunk visszatero "vendegek"! Dr Vida Gabor tamogatasa, nyugtato szavai es professzionalis dontesei mindket alkalommal lenyugoztek. Fantzi Monika szuleszno segitokeszsege nem ismert hatarokat, nagyon halasak vagyunk odafigyeleseert! Szeretnenk kiemelni Dr Hupuczi Petronella aneszteziologus orvosno, Rubovszky Krisztina gyogytornasz, Daru Laszlo mutosseged es a csecsemoapolok segitseget, akik mindannyian sokkal konnyebbe es szebbe tettek elmenyunket! Koszonjuk szepen!

Tisztelettel, Edelstein Judith, Radinoiu Lucian, Nathaniel es Esther


Tisztelt Maternity Klinika!

Kérésüknek megfelelően csatoltan küldök egy képet kislányomról, Pósz Hangáról (2013.02.20-án született), és hozzájárulok, hogy felkerüljön a honlapra / Facebook oldalra.

Üdvözlettel, Pósz Dorottya


Tisztelt Maternity!

Köszönjük mind azt a szakszerű hozzáértést és kedves gondoskodást amit Önöktől kaptunk 2012-ben! Mellékelve kisfiunk egy huncutabb fotója!


Kedves Maternity-sek!

Megkaptuk kisfiúnk Homola Bálint születési diplomáját, melyet nagyon szépen köszönünk. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani továbbá a klinika összes dolgozójának, hogy magas szakmai hozzáértéssel és odaadó gondoskodással életünk legszebb napját még felejthetetlenebbé tették. Külön hálás köszönettel tartozunk Sándor Gyula doktorúrnak, hogy a mind a terhesség, mind a szülés alatt vigyázott Ránk, illetve Keszeg Éva szülésznőnek, hogy segítségével a kisfiúnk probléma nélkül, természetesen jöhetett világra. Szeretettel gondolunk vissza a klinikán eltöltött napokra, további jó munkát és egészséget kívánunk Mindannyiuknak!

Köszönettel, Homola Bálint és Szülei


Tisztelt Professzor úr!

Köszönöm a kisfiunk születéséről szóló diplomát, nagyon kedves figyelmesség. Csatoltan küldök egy fényképet Árminról , aki nagyon szépen fejlődik. A Klinikával kiválóak a tapasztalataink, örömmel ajánlom ismerőseimnek.

Üdvözlettel, Miklós Annamária


Kedves Maternity!

Ime Major Szabolcs Soma, aki 2013. március 8-án látta meg a napvilágot a Maternity Klinikán! Nagyon sok szeretettel gondolunk az Önöknél töltött időre, tovább sok sikert Önöknek!

Üdvözlettel: Gombai Zsuzsanna


Berky Barbara Anna 2012. október 21-én született a klinikán Vida Gábor dr. - Keszeg Éva tandem odaadó segítségével. A csecsemőápoló születéskor Tálas Marianna volt. Nagy szeretettel gondolunk Önökre a klinika évfordulóján! Gratulálok! Ott készült és mostani, 8 hónapos képet küldök.

Üdvözlettel: Fonál Klaudia


Örömmel küldöm el Önök számára kislányom fotóit. Pálfi Renáta 2010. aug. 21-én jött világra a Maternity Magánklinikán. A Klinikának minden jót kívánunk 3. születésnapja alkalmából.

Tisztelettel a Pálfi család Ceglédről


Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt