phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Igényként merül fel, hogy az egészségügyben világszerte ismert és elfogadott gyakorlatot hazánkra is adaptáljuk. Minden szolgáltatást árában, a tényleges ráfordítással arányosan finanszírozva lehet csak biztosítani a szolgáltatás színvonalát. A járulékfizető állampolgároknak tehát a magas színvonalú és kulturált környezetben végzett egészségügyi szolgáltatásért áldozatot kell hozniuk.

Felmerül az igény tehát olyan szülészeti és nőgyógyászati szolgáltatás megszervezésére, ahol annak igénybevevője előre meghatározott szabott árat fizet a szolgáltatónak, a szolgáltató pedig gondoskodik a tárgyi feltételekről és a személyzet (orvosok, nővérek, asszisztensek) korrekt finanszírozásáról. A beteg számla ellenében fizet a szolgáltatásért előre meghatározott árat. Az orvos és a szülésznő számla ellenében kap díjazást a szolgáltatótól, ami után adózik, és ezáltal a rendszer átláthatóvá, az ellátás hatékonysága és emberközpontúsága számon kérhetővé válik. A 2008 nyarán megszületett „Biztonság és partnerség: feladatok az egészségügyben 2010-ig” című szakmapolitikai koncepció is világossá teszi, hogy nem a biztosítóknak, hanem a szolgáltatóknak kell versenyezniük. Az OEP-nek ugyanis joga lesz arra, hogy felbontsa a szerződést a szolgáltatóval, ha az nem felel meg a feltételeknek és az alternatív partner magántulajdonban is lehet. A szektorsemlegesség tehát a környező országokhoz hasonlóan hazánkban is utat kell, hogy kapjon.

Ezen gondolatok jegyében született meg egy befektető csoport elhatározása, hogy Dr. Papp Zoltán professzor irányításával egy szülészet-nőgyógyászati magánklinikát hozzon létre.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt