phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

A várandósság alatt az élettani, döntően hormonális változások a nő közérzetét kedvezőtlenül befolyásolhatják, melyeket többek között gyógymasszázzsal lehet enyhíteni. A masszázs megszabadít az izomgörcsöktől, a kötőszöveti fájdalomtól, főleg a hát középső szakaszán, a csípőben és az alsó végtagokban. Csökkenti a feszülést a terhelésnek kitett ízületekben, a bokában, a derékban és a medenceövben. Javítja a vérkeringést, elősegíti a nyirokkeringést, csökkenti a kezek, lábak duzzadtságát. A masszázs közben a várandós nő relaxál, ezáltal csökkenthetők a stressz és idegesség mellékhatásai. A masszázs közben a várandós édesanya speciális pozícióban, kényelmes oldalfekvésben helyezkedik el. Feje alatt és a lábak között párna. A kezelés általában 60 perces.

Kérje ki szülészorvosa véleményét is, különösen többes terhesség, magas vérnyomás, fehérjevizelés, lepény tapadási rendellenesség esetén.

További információért ezen a linken keresse fel Horváth László András, gyógymasszőr és terapeuta weboldalát

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt