Július, 2023

07júl13:0017:00Maternity Szeged - Újszülött és gyermek elsősegély-tanfolyam13:00 - 17:00 Bakay Nándor utca 24. F2. épület 2. emelet

Bővebben

Esemény részletei

A szegedi Maternityben is elindítjuk csecsemők és kisgyermekek szülei részére a 4 órás gyermek elsősegélynyújtás-tanfolyamunkat.
A képzésen az alapszintű újszülött, csecsemő és gyermek-újraélesztés legfontosabb ismereteit vesszük át. Beszélünk az idegen test okozta légúti elzáródásokról, továbbá a bölcsőhalálról és annak megelőzéséről is. Érinteni fogjuk a csecsemő- és gyermekkori görcsállapotokat, a Krupp- szindrómát, az asztmát, a mérgezést, a megrázott baba szindrómát. Szó lesz az égésről, valamint ennek megelőzési lehetőségeiről, fokozatairól, ellátásáról.
A tanfolyam elméleti oktatással indul, amely után pár ellenőrző kérdést teszünk fel. Ezt követően élethű demonstrációs babával zajlik a gyakorlati oktatás (BLS, idegentest eltávolítás). Végezetül a résztvevők feltehetik kérdéseiket. A képzés elvégzését oklevéllel igazoljuk.
Az oktatást Hora Annamária vezető csecsemőápoló, védőnő kolléganőnk tartja, aki több mint 6 év intenzív osztályos tapasztalattal rendelkezik.
A 4 órás tanfolyam díja 16.000 Ft/fő, illetve 28.000 Ft/pár. Jelentkezni az toth.brigitta@maternity.hu címen lehet.
Helyszín: 6724 Szeged, Cédrus Liget, Bakay Nándor utca 24. F2. épület 2. emelet (Rigó utca 34. számmal szemben) 
Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Időpont

(Péntek) 13:00 - 17:00

Helyszín

Maternity Szeged

Bakay Nándor utca 24. F2. épület 2. emelet

X