Scroll Top

Bőrgyógyászat

Maternity belgyógyászat

bőrgyógyászat

Klinikánkon magasan képzett szakorvosok gondoskodnak a gyermekek ellátásáról, biztosítva, hogy a legkisebb pácienseink életkoruknak megfelelő kezelésben részesüljenek.

A gyermekbőrgyógyászati rendelés keretében a bőr betegségeinek diagnosztikája és kezelése történik, úgy, mint például az atópiás dermatitisz (ekcéma), az akne, a pelenkakiütés, vírusos szemölcsök, a bakteriális és gombás fertőzések, az anyajegyek és egyéb bőrnövedékek, vagy a különböző bőrallergiák kezelése. A részletes anamnézis felvétele után alapos fizikális vizsgálatot végzünk, ami magában foglalja a bőr vizsgálatát, valamint a tünetek lokalizációjának és súlyosságának felmérését.

A gyermekkorban megjelenő bőrtünetek mögött komoly belgyógyászati problémák is állhatnak, ezért a gyermekbőrgyógyászati szakrendelésen történő alapos kivizsgálás és kezelés elengedhetetlen a gyermek egészségének megőrzése érdekében. Klinikai tünetek és panaszok esetén laboratóriumi vizsgálatok is szükségesek lehetnek a megfelelő kezelés kiválasztásához, melyre a klinikán helyben szintén lehetőség van.

DrFodorAnnamária-klinika

DR. fodor annamária

Bőrgyógyász szakorvos

Rendelési idő
Csütörtök:  15:00-19:00
X