phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

A Maternity Beauty szolgáltatásaival pácienseink testi-lelki harmóniájának megteremtéséhez szeretnénk hozzájárulni. A bőr megfelelő ápolása, hidratálása és tisztítása nőknek és férfiaknak egyaránt fontos, hiszen ez is szükséges az egészséges önbizalomhoz és a kiegyensúlyozottsághoz. Számos problémára megoldást nyújtó, személyre szabott, szakemberek által összeállított és végzett kezeléseink során természetes alapanyagokból készült termékeket használunk. A kezelések magukba foglalják az állapotfelmérést is, hogy pácienseink egyéni igényeinek megfelelően járhassunk el.

Mi az az OctoLine2?


Teljes körű arctisztítás és kényeztetés egyben

Az OctoLine2 olyan összetett és komplett berendezés, melynek különböző kezelőfejei számos technológia használatát teszik lehetővé, így minden bőrtípusra és problémára – legyen az érzékeny bőr, aknés probléma, szem alatti sötét karika, pigmentfoltok, öregedő bőr, ráncok – hatékony megoldást nyújt. A kezelőfejek kínálta lehetőségek kombinálásával személyre szabható és teljes körű arcápolás végezhető nem csak hatásosan és látványosan, de kényeztetéssel egybekötve.

A rohanó hétköznapok nem kímélik az embert: nyúzottak, stresszesek és fáradtak leszünk, mindezek alól az arcunk sem kivétel. Bőrünk mindennapi ápolása rendkívül fontos a testi-lelki harmónia megteremtése és önbizalmunk érdekében, ezért az otthoni arctisztítási rutin mellé érdemes rendszeresen beiktatni egy-egy szakszerű kozmetikai kezelést is. A látható és tartós eredményeknek nem kell fájdalommal is járniuk: az OctoLine2 hatékony, egyéni igényekhez igazítható és kényeztető megoldásokat kínál, hogy a kozmetikusnál töltött idő egyszerre lehessen pihenés és kifogástalan arctisztító eljárás.


Mitől jók és mire használhatók az OctoLine2 különböző kezelőfejei?

Ultrahangos kezelések

Az ultrahang segítségével a kezelés során használt jótékony hatóanyagok mélyen a bőrbe jutnak, így rendkívül eredményesen képesek regenerálni, hidratálni és feszesíteni. Az eljárás serkenti a mikrokeringést, ezáltal növeli a bőrben a tápanyagellátást. Az ultrahang hatására fokozódik a kollagén – és elasztintermelés, így a bőr fiatalosabb, rugalmasabb lesz. Egy speciális kezelőfej segítségével hatékonyan és biztonságosan alkalmazható a szem körüli egyedi problémák és a sötét karikák halványítására is.

Hidroabráziós kezelések

Ezzel a kezelőfejjel tökéletesen alapos tisztítás végezhető: a nagyon finom, ám gyors ultrahangrezgések hatására létrejött vízpermet eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. Kialakításának köszönhetően könnyedén tisztítható vele az orr és környéke, így hatékony segítség a mitesszerek eltüntetésében is. Mivel nem szükséges hozzá semmilyen kemikália, az érzékeny bőrűeknek sem kell tartani a hidroabráziótól. Az alapos tisztítás elengedhetetlen ahhoz, hogy a kezelés során később használt hatóanyagok a bőr mély rétegeibe jussanak.

Iontoforézis kezelés

Az iontoforézissel működő technológia az arcfeszesítés és fiatalítás egyik hatékony eszköze. A kezelőfej a negatív és pozitív töltések között áthaladó mikroáramtól hatékony. Ez az áram az arckontúr megtartásában nagy szerepet játszó izmokat tornáztatja, ezáltal képes fiatalítani, feszesebbé tenni az arcot, használatával visszahúzódik a toka is. A kezelés erőssége állítható, így teljes mértékben alakítható az egyéni igényekhez. Már egy alkalom után látványos eredményeket érhetünk el, ám az eljárás rendszeresítését senki nem bánja majd meg.

OxyJet kezelések

Az egyik legkülönlegesebb élményt kínáló OxyJet kezelőfej tiszta vízzel és gyógyvízzel is használható. A kezelés javítja a bőr mikrocirkulációját, melynek eredménye – igen rövid idő alatt elért – egységes és egészséges bőrfelszín. A friss oxigénnel dolgozó OxyJet fájdalommentesen képes kezelni a gyulladt, pattanásos bőrt is, így a tinédzserkori problémák megoldásához is hatékony segítséget nyújt. Alkalmazása során semmilyen kemikália nem szükséges, így optimális választás lehet érzékeny bőrre. Minden nő számára ajánlott, 30 éves kor felett különösen jótékonynak bizonyul. A vízpermet mélyen az arcbőrbe jut, így rendkívül hatékonyan képes azt hidratálni.

OxySpray kezelések

Ezzel a kezelőfejjel az adott bőrtípusnak leginkább megfelelő hatóanyag tiszta oxigénnel vegyülve jut a bőrre és annak mélyebb rétegeibe egyaránt. Az OxySpray felfrissíti és megnyugtatja az arcbőrt, hatása még hosszan érezhető a kezelés után is. Ha csak kevés idő áll rendelkezésre, érdemes egy tisztítást és az OxySpray hatóanyagbevitelét választani, hiszen nem kell órákat szánni rá, mégis látványos eredmények érhetőek el vele.

Mi az a HydraBeauty?


Ezzel a professzionális, teljes körű tisztító és arcfiatalító kezeléssel már egy alkalommal is látványos eredményeket érhetünk el. A jótékony hatást három különböző technológia ötvözése biztosítja: az AquaClean rendszer egyszerre végzi a bőr kíméletes hámlasztását és mély rétegekben való tisztítását, a gyémántfejes mikrodermabrázió vákuummal kombinált kezelőfejjel tökéletes peeling érhető el, míg a LED fényterápiával kombinált elektroporációs kezelőfej a hatóanyagok mélyrétegi bejuttatásáért felel. A HydraBeauty kezelés eredményesen alkalmazható pórustisztításra, bőrtónus – és szerkezetjavításra, mélytisztításra, hámlasztásra, hidratálásra, ránctalanításra és feszesítésre.


Mitől jó a HydraBeauty?

A tisztításban és a hidratálásban egyaránt nagyon hatékony HydraBeauty komplex kezelést biztosít. Az AquaClean technológiának köszönhetően a bőr egyedi érzékenységéhez igazodva tudjuk kiválasztani az optimális peelingezés erősségét, így akár a gyulladt, érzékeny bőrt is hatásosan és kíméletesen kezelhetjük vele. Az első lépés a T-zóna kezelése. Ennek keretein belül szakorvosunk tejsavval távolítja el a felesleges faggyút és a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Ezt követi a tisztítás: a szalicilsav a problémás területeket célozza meg és eltávolítja az elhalt hámsejteket, végül pedig egy különleges hidratáló komplexszel ápoljuk a bőrt. Az intenzívebb gyémántfejes mikrodermabrázióval erőteljesebb peelingező kezeléseket tudunk beépíteni a bőrmegújítás folyamataiba.

Az elektroporációs kezelőfej biztosítja, hogy a kozmetikai eljárások során a hatóanyagokat a legmélyebb rétegekbe juttassuk az igazán intenzív hidratálás érdekében. A kezelés során használt fényterápia további segítség az aknék elleni harcban, emellett hatással van a bőrsejt-állomány fiatalítására is.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk