phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Dr. Gáspár Lilla

Korszerű orvosi kozmetikai kezeléseinkkel számos különböző problémára kínálunk hatékony megoldást az arcfiatalítás és az alakformálás

 

HIFU


Mi az a HIFU kezelés?

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound = nagy intenzitású fókuszált ultrahang) egy olyan korszerű, non-invazív eljárás, melynek segítségével már egy kezeléssel látványos és hosszan tartó eredményeket érhetünk el az arc teljes körű megfiatalításában.


Hogyan működik a HIFU?

A HIFU kezelőfeje által kibocsátott ultrahanghullámok metszik egymást egy pontban, így felerősödik együttes hatásuk: a keletkezett hő mikrosérüléseket hoz létre a bőr mély rétegeiben, a felszín azonban ép marad, melynek hatására megindul a kollagén – és elasztintermelés, elősegítve ezzel az egyenletes bőrszerkezet kialakulását.


Mitől hatásos a HIFU?

A HIFU tehát ezekkel az ultrahanglövésekkel éri el az eredményeket: egy-egy lövés 10-20 pontot ér el egy vonalban, egymástól nagyjából 1 – 1,5 mm távolságra, mégpedig pontosan meghatározott mélységben. Egy arckezelés alkalmával többezer apró hősérülés keletkezik, melyek gyógyulásával fiatalosabb, frissebb, feszesebb lesz a bőr. Az változás már azonnal látható, a hosszú távú kezelési eredmény pedig 2-4 hónap múlva válik teljessé. Az eljárás során keletkezett hő a bőr különböző rétegeiben más és más sejtek termelődését stimulálja, amely hatására a kezelés utáni hónapokban fokozódnak az eredmények. 1,5 mm mélységben az elasztinszerkezet épül újra, 3 mm-nél a kollagén termeléséért felelős fibroblast sejtek aktiválódnak, 4,5 mm-nél pedig az – egyébként a HIFU-n kívül csak szikével elérhető – izmok fölött elhelyezkedő vékony SMAS réteg lesz feszesebb a stimulálás hatására, mindez pedig vágás nélkül.


Mivel jár a kezelés?

A kezelt terület kissé felduzzad és kipirosodik, ám pár órával később ez már nem látható. A mikrosebek gyógyulása következtében az arc kicsit érzékennyé válik, ám fájdalommal nem kell számolni. A sebgyógyulás 1-2 héten belül lezajlik, 4-6 hét múlva pedig beindul a kollagéntermelés. 2-3 hónap elteltével várhatóak a bőrszerkezetet ért leglátványosabb változások, melyek körülbelül egy évig tartanak. Miért a Microson HIFU-t érdemes választania?

Ma már számos helyen hirdetnek HIFU kezelést, azonban ezek nem minden esetben nyújtanak hosszú távú hatást. A Microson HIFU berendezéssel végzett kezeléseknél nincsen szükség emlékeztető lövésekre, a hatás legalább egy évig tart.

Power Shape


Testkezelés

A méltán népszerű PowerShape alakformáló testkezelés számos problémára nyújt kényelmes és hatékony megoldást. Ez az integrált alakformáló rendszer a rádiófrekvenciát, a vákuumot, a soft lasert és a mechanikus masszázst kombinálja a kezelőfejeiben a legkiválóbb eredmények elérése érdekében. Lehetőséget biztosít többféle dinamikus pulzáló beállítás alkalmazására, ezáltal a vendégek fiziológiai adottságaihoz mérten állítható a kezelések erőssége. Segítségével a bőr puhább és feszesebb lesz, mérséklődik a narancsbőr, emellett látványos körfogatcsökkentés érhető el rendszeres használatával. A várandóssággal és a szüléssel a test természetes változásokon megy át. A – már nem szoptató, minimum 6 hónapos – kismamák egészséges önbizalmának és erőnlétének visszanyerésében hatékony segítséget nyújthat a PowerShape.


Mely területek kezelhetőek a PowerShape-pel?

A PowerShape kezelés több testtájon alkalmazható rendkívül eredményesen, így személyes igényekhez igazítható. A has kezelése során a PowerShape felszámolja a feleslegess nyirokfolyadékot és zsírt, így látványos körfogatcsökkentést eredményez.

A combok kezelésének keretein belül az érzékeny bőrfelszín alatti lágyszövetek melegítésének hatására szintén csökken a körfogat, emellett feszesebbé és rugalmasabbá válik a bőr, így mérséklődik a cellulit. A fenék PowerShape-pel való kezelése a többi testtájéhoz hasonló eredményeket kínál: a bőr rugalmasságának, feszességének növelésével csökkenthetjük a narancsbőrt és látványosan formálhatjuk alakunkat.


Milyen rendszerességgel eredményes a PowerShape?

Vannak, akik már egy kezelés után javulást tapasztalnak, ám az igazán hosszan tartó és látványos eredmények elérése érdekében érdemes 5-10 alkalommal részt venni a PowerShape alakformáló testkezelésen.


Arckezelés

A bőr rugalmasságáért felelős kollagén – és elasztintermelődés az évek előrehaladtával csökken, ám vannak olyan korszerű és hatásos kezelések, melyek segítségével arcbőrünk egyszerűen, gyorsan és fájdalommentesen fiatalítható. A PowerShape arcra használható applikátorának hőenergiája non-ablatív módon jut mélyen a bőrbe, hatására a bőrfelszín károsítása nélkül vagyunk képesek serkenteni a kollagéntermelődést. A rostszerkezet intenzív stimulálása révén igen tartós eredményeket érhetünk el.
A PowerShape arckezelés mindezek mellett fokozza a mikrokeringést, halványítja a ráncokat, növeli a bőrben a tápanyagellátást, feszesebbé, rugalmasabbá téve azt.

Duette RF


Mi az a Duet RF arckezelés?

A lézeres arckezelések ugyan valóban látványos eredményekkel alkalmazhatóak, ám sokszor nem túl kíméletesek. A Duet RF a rádiófrekvenciás technológia több típusát kínálja kezelési opcióként. A frakcionális kezelőegységnek köszönhetően a lézeres eljárásokéhoz hasonló hatékonysággal bír, azonban nem jár olyan intenzív fájdalommal. A thermage kezelőfejjel kombinálva rendkívüli eredmények érhetőek el az azonnali kollagén-összehúzódással, amit hosszú távú kollagén-újratermelődés kísér. A Duet RF olyan korszerű és hatásos rádiófrekvenciás kezelőgép, mely számos problémára kínál megoldást, mint például a ránctalanítás, a hegkezelés vagy a bőrszerkezet-javítás.


Mitől jó a Duet RF?

A rádiófrekvenciás energia mély rétegben hoz létre szelektív hőhatást, mely a kollagénrostok összehúzódását, ezáltal azonnali bőrfeszesítést eredményez. Aktívan serkenti a bőr regenerációs folyamatait. A kombinált Duet RF segítségével látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét, halványíthatjuk a hegeket és a pigmentfoltokat, elérhetjük a bőr teljes megújulását, egyenletesebbé, kontúrosabbá tehetjük az arcot, emellett még az aknékkal és a tág pórusokkal is felvehetjük a harcot. Olyan prémium arckezelés ez, mely minden bőrtípusra és a legtöbb problémára hatékonyan alkalmazható.


Hogy működik és mire használható a frakcionális RF?

A frakcionális rádiófrekvenciás kezelőfej hőenergiája a bőr mélyebb rétegeibe jut, ahol közvetlenül hat a kollagénrostokra, miközben 400-600 mikron mélységű ablációs lyukakat hoz létre a köztes szöveti részeket sértetlenül hagyva. Ez elindít egy mechanizmust, amely hatására fiatalosabb és feszesebb lesz az arcbőr, emellett használható hegkezelésre és a pigmentfoltok halványítására is. A berendezés állítható, így teljes mértékben személyre szabható a kezelés.


Hogy működik és mire jó a thermal RF?

Ezt a fajta non-invazív energiaközlést azonnali összehúzódás követ, melynek hatására hosszú távon beindul a kollagéntermelés.

A Duet RF kezelőfejeinek kúrákban történő alkalmazásával és kombinálásával rendkívüli eredmények érhetőek el.

Diódalézeres szőrtelenítés


Miben más nálunk a diódalézeres szőrtelenítés?

Diódalézerünkkel 5-6 kezelés is elegendő, melyekre 4-6 hetente sor kerülhet, így akár fél év alatt elérhető a kívánt eredmény. Ha tartós, hatékony és fájdalommentes szőrtelenítést szeretne, bátran keressen fel minket.

A berendezés úgy juttatja a lézerfényt a kezelt területre, hogy energiáját a szőrszál egyenesen a szőrtüszőbe vezeti, amely ettől elhal, így nem nő többet belőle pigmentált szőrszál.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk