phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Keszeg Éva

Keszeg Éva szülésznő vagyok. Elég régen kezdtem ezt a pályát. 1977-ben végeztem a Nagyszebeni szülésznő képzőt.

Szeretettel emlékszem vissza a jó tanáraimra, akiktől megtanultam a szakmát és tisztelni az embereket. Dolgoztam a Meggyesi Megyei Kórházban, a Szentendrei Szülőotthonban, a Margit kórházban, a Kútvölgyi kórházban. Megnyitás óta a Maternity Magánklinika dolgozója vagyok. Soha nem tudtam elhagyni ezt a szép pályát, mert ez a világ legszebb szakmája, még ha sok-sok fájdalommal és gyötrelemmel jár.

Támogatom az alternatív szülést, szülésvezetést (homeopátia, aromaterápia, kádban vajúdás). A sok-sok év alatt összegyűlt tapasztalataim segítségével sokszor reménytelennek hitt helyzetben is segíteni tudom a kismamákat. Szeretem az embereket, a természetet, van 3 unokám, őket nevelgetem és szeretgetem. ​

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk