phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

A Maternity Magánklinikán elsődleges célunk, hogy pácienseink a legmagasabb fokú szakmai ellátásban részesüljenek, mindezt csodaszép, exkluzív környezetben biztosítjuk.

Kiemelten fontos számunkra a folyamatos fejlődés, ennek egyik lépéseként év végén kórházi részlegünk is átköltözik a Királyhágó térre, így december elsejétől minden szolgáltatásunkkal egy helyen várjuk a hozzánk látogatókat. Növekszünk, bővülünk és szépülünk: új helyünkön gyönyörű lakosztályokat alakítunk ki. Habár a helyszín más lesz, a lényeg változatlan marad: magas szakmai színvonallal, a tőlünk már megszokott lelkesedéssel és nagy szeretettel látjuk régi és új pácienseinket egyaránt.

A bővüléssel szülési csomagjaink árai is változnak: saját orvossal 690 ezer, vendégorvossal 580 ezer forintba kerülnek majd, ám a december elsejéig megkötött szerződéseinkben – függetlenül attól, a várandósság hányadik hetében jár a kismama – a jelenlegi árakkal számolunk.

Kérdéseikkel bátran forduljanak munkatársainkhoz!

 

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk