phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

2010. márciusában megnyitotta kapuit a Maternity Magánklinika járóbeteg rendelése melynek a Kútvölgyi Klinikai Tömb adott otthont éveken át. Ez tény, talán mondhatjuk, hogy történelem. Papp Zoltán Professzor álmodta meg az intézményt, amely lehetőséget ad azon eszmék beteljesülésére, mely a mai napig a Klinika hitvallása: SORONKÍVÜLISÉGET A NŐK EGÉSZSÉGÉNEK! A VÁRANDÓS NŐK ÉS GYERMEKEIK MINDENEK ELŐTT! Minden napunk ennek fényében telik, minden mozdulatunkat ez az erő hajtja munkánk során. És ez teljesen független attól, hogy milyen beosztásban dolgozunk, mert akkor működik jól a gépezet, ha minden fogaskerék a helyén van, akkor minden fogaskerék a helyén van, akkor működik jól egy csapat, ha ugyanaz az energia hajtja tagjait. Ezt az irányt Professzor Úr egyértelműen meghatározta, ez mozgatta az elmúlt 8 évünket és ez az, ami támogat minket a fejlődésben. Mert ez az, ami a Klinikának lelket adott és a Maternity-t családdá kovácsolta.

Oly sok embert hozott össze, volt, akit a Baross utcai Női Klinikáról, volt, akit a Kútvölgyi Nőgyógyászati Klinikai csoportból csatlakozott, sokan vidékről jöttek… de aki magáévá tudta tenni a Maternity küldetését, az igazi családtaggá vált. A hely pedig kicsit a második otthonunk, hiszen rengeteg időt töltünk itt, együtt. Minket is rengeteg emlék köt ide, akárcsak a pácienseinket. Olyan büszkeség olvasni az üzeneteket, hogy mennyi élmény részesei lehettük, hogy hány nő élheti meg nálunk életének egyik legszebb időszakát, vagy éppen hányan mondanak köszönetet, ha bármilyen formában kikerül egy kép Papp Professzorról a közösségi oldalainkra, mert általa a Maternity nyújtott segítő kezet, mert „a beteg sokszor nem orvost, hanem intézményt választ, s ha végül is elégedetten távozik, akkor nem csak az operáló orvost, hanem az egész kollektíva munkáját és hozzáállását dicséri […] ezért, soha nem mondhatjuk, hogy „megoperáltam”, hanem hogy MEGOPERÁLTUK” (Prof. Dr. Papp Zoltán: Egy szülészorvos naplójából). Ezek a gondolatok adnak lelket egy helynek.

2018. márciusában a Materntiy ambulancia elhagyta Kútvölgyi úti bölcsőjét, hogy újjászülethessen a Királyhágó téren. Bedobozoltuk hát a munkánkat, az emlékeinket, a mindennapjainkat és nekivágtunk. Kicsit szomorú volt látni az összekészített kupacokat, de bizsergető érzés fogott el minket, ahogy például a leletek archiválásakor fel-feltűntek az ismerős nevek. Amikor felderengett, hogy mikor is járhatott először nálunk a páciens, így talán érthető, hogy ragaszkodik a helyhez. Ha őszinték vagyunk, nekünk sem volt egyszerű integetni, az induló teherautónak, és végignézni a kiürült rendelőket, a csupasz várót… Persze az új hely nem ismeretlen már számunkra, hiszen a csapatunk és a páciensek nagy része már ott van, de tudat alatt azok maradtunk még a Kútvölgyiben, akik valahogy nehezebben szakadnak el. Talán ezért is tudtunk nagyobb empátiát érezni, ha olyan pácienssel találkoztunk, aki „most utoljára még szeretne a Kútvölgyibe jönni arra az ultrahangra” :)

Egy dolgot fontos azonban megértenünk: a Maternity TŐLÜNK az, ami! A pácienseink és a dolgozóink adják az energiát, ami összetart, amely biztos hátteret nyújt. Ezért is használjuk az újjászületés kifejezést, hiszen a lélek, a szellemiség az, amit magunkkal viszünk egy új „testbe”. A rendelő tovább fejlődik és gazdagabbá válik azáltal, hogy a Kútvölgyi út élményei és tapasztalatai velünk jönnek és beépülnek a Maternity Királyhágó mindennapjaiba is. Általuk a csodás új környezet elkezdi, a már ismerős biztonságot, a már megszokott családias légkört árasztani, és kezdődhet az új emlékek gyűjtése!

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk