phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Azt hiszem mindannyian emlékszünk arra a percre, amikor először megfogalmazódott az a mondat: „anya lettem”. A felismerés, hogy a kezünkben tartjuk a gyermekünket, akihez elválaszthatatlan kapocs fűz, aki ránk van utalva, akit fenntartás nélkül szeretünk.  Érezzük teste melegét, kis szíve dobogását. Hihetetlen volt, hogy bennünk növekedett és elképzelhetetlen volt, hogy milyen is lesz, ha megszületik, és most végre itt van a mi gyermekünk. Szülés után másfél nappal feküdtem az egyik családi szobában és csak néztem ahogy alszik... nekem akkor tudatosult, anya vagyok. Az anyaság azonban sokkal korábban, a döntéssel születik meg.

A Maternityben minden stációját láthatjuk ennek a folyamatnak, sőt azt hiszem mondhatjuk úgy is, hogy végig segítjük, egészen a babatervezéstől a születésig, és talán még egy kicsit tovább is. Nemcsak a legmagasabb szakmai, de lelki támaszt is próbálunk nyújtani. Ott vagyunk, mikor valaki tudni szeretné, hogy minden rendben van-e, ahhoz hogy gyermeket vállalhasson. Osztozunk a boldogságban, ha kiderül, hogy új élet fogant. Bátorítjuk azoknak a kitartását, akik ugyan fejben már édesanyák, a testük mégis nagyobb odafigyelést és támogatást igényel, hogy fizikailag is azzá válhassanak. Nincs annál nagyobb sikerélmény, ha mindezek után gondozhatjuk várandósságukat és világra segíthetjük a várva várt gyermeket.

Ez az a hely, ahol a nők anyává, az anyák nagymamává válhatnak. Nincs nagyobb ajándék édesanyánknak, mint hogy végig kísérheti, leánya miként válik maga is anyává, hogy részese lehet egy ultrahang vizsgálatnak, hogy segítheti az első közös napokat, vagy éppen, mint az én esetemben, elvághatja a köldökzsinórt. A Maternity, a Nők magánkórháza. Legfőbb célunk, hogy minden nőnek és édesanyának, minden generációnak biztos háttere lehessünk. A nők és születendő, illetve megszületett gyermekük egészségéért, mindent egy helyen. És ezt a Királyhágó téren meg is fogjuk teremteni!

A mai napon az édesanyákat köszöntjük mi is, Papp Zoltán Professzor Úr szavaival:

"Anyák napján a költőkkel nem vetekedhetnek egy szülészorvos gondolatai, jóllehet minden új élet születésénél való segédkezés megdobbantja szívemet, amikor az édesanyák végtelen önzetlen bátorsággal és odaadó szeretettel világra hozzák „méhük gyümölcsét”. Ezt látni, ennél a csodánál jelen lenni önmagában megtiszteltetés az élettől, s ha még hozzávesszük, hogy nem egy esetben a mi közreműködésünkre is szükség van, nem véletlen, hogy nekünk szülészorvosoknak mindennap ünnep, mindennap Anyák napja."

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk