phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Van egy hely, ahol minden a nőkről, az édesanyákról szól. Ahova mindenki haza érkezik, hiszen már a kialakításnál is törekedtünk az otthon érzését megteremteni. Egy lakás, mely sokkal több a falak és az általuk közrefogott szobák összességénél. Egy kis testvér, ami most nagy kaland előtt áll. Ez a Maternity Stúdió.


2015 őszén úgy döntöttünk, jelen szeretnénk lenni egy nő életében minél több ponton. Szerettünk volna egy olyan kis szigetet, ahol minden a testi-lelki feltöltődésről szól. Így született meg először a szívünkben, majd egy csendes helyen, a Duna közelében a Stúdió.

Mikor egy hölgyről kiderül, hogy várandós, az az egész életére hatással van. Nemcsak orvoshoz megy, hogy meggyőződjön, minden rendben van a picivel, hanem egyből kinyílik a szíve az új szerepre. Szívesen keresi más várandósok és édesanyák társaságát. Úgy találtuk, hogy az ambulanciánkra járó édesanyák is szeretnének egy közösségbe tartozni, ahol megbeszélhetik, ki mit él át a várandósság alatt, kinek melyik babakocsit ajánlja a barátnője, vagy épp melyik pocakra kenhető krém illata a legfinomabb. Hiszen mindenki ugyanarra a kalandra készül, ráadásul mindannyian ugyanazon a klinikán fognak elindulni ezen a csodás úton. A stúdiónk pontosan ezt a helyet hivatott betölteni. Egy olyan sziget, ahol szakembereink segítségével lehetőség van még alaposabban felkészülni a szülésre és a baba körüli teendőkre. Ahol barátnőként fogadjuk a mozogni vágyó édesanyákat, meghallgatjuk és segítjük az új szerep kapcsán, és finom olajokkal masszírozva szabadítjuk meg őket a várandósság terheitől. Megtisztelőnek érezzük a bizalmat, melyet az édesanyák és gyermekeik szavaznak nekünk.

2018-ban azonban azt éreztük, itt az idő, hogy nagy testvér váljon belőlünk. Szeretnénk a nagy egész részeként létezni tovább. Vágyunk belecsatlakozni a klinika és az ambulancia életének körfogásába. Így fájó szívvel ugyan, de 2018 májusában magunk mögött hagyjuk a Vitéz utcát, hogy a Királyhágó téren újult pompánkban ragyoghassunk tovább. Ugyan ez egy búcsú is, de mi izgalommal telt szívvel az előttünk álló lehetőségekre fókuszálunk.

Eddigi szolgáltatásaink egy nagyobb helyen ugyan, de továbbra is teljes mértékben elérhetőek lesznek. Sőt, készülünk számtalan újdonsággal is a hozzánk látogató várandós hölgyek és anyák számára. Mozgásprogramjaink és felkészítő tanfolyamaink mellett hamarosan a szépség- és lélekápolás terén is fordulhatnak hozzánk, melyeket csomag formájában kedvező feltételekkel tudnak majd igénybe venni.

 

 

 

A ballagás és érettségi időszak közepette mi is a fiatalság küszöbén állunk. Izgatottak vagyunk. Hálásan tekintünk vissza az elmúlt két évre, mely alatt számtalan barátság és kisbaba született klinikánkon, és melynek várakozásában és örömében mi is osztozhattunk. Köszönettel tartozunk a bizalomért, melyet stúdiónknak szavaztak, és a hűségért, mellyel megajándékoztak bennünket. Minden pillanatot szeretettel megőrzünk szívünkben, melyet közösen tölthettünk el a Vitéz utcában. És ugyanolyan nagy szeretettel várjuk Önöket május végétől a megújult Maternity Stúdióba a Királyhágó térre!

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk