phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Egy évvel az esküvő után úgy döntöttünk, jöhet a baba, felkészültünk rá. A következő hónapban már örülhettünk is. Teltek a hetek, minden jól alakult, boldogan vártuk a kisfiúnkat. Aztán egyik nap nem jól voltam, azt hittem múló rosszullét, de nem múlt el... Felhívtam az orvosomat, Vida Doktorurat, aki a magas vérnyomás és gyomortáji fájdalom miatt azonnal behívott a Maternity klinikára, hogy megnézzen minket.

 

 

 

Másnap már tudtuk, hogy nagyobb a baj, mint ahogy gondoltunk és nincs sok időnk már a pici születéséig, hiába vagyunk csak 33 hetesek. Mindent megtettek értünk, de sajnos a baba érdekében egy koraszülött ellátására alkalmas helyen kellett folytatnunk a napunkat. Hupuczi Tanárnő és Vida Doktorúr folyamatosan támogatott bennünket, ellátott olyan információkkal is amit a másik intézmény orvosai nem osztottak meg velünk. Végül 34 hét 2 naposan megszületett a kisfiúnk HELLP szindróma miatt. Szerencsére egészségesen.

Tudtuk, hogy szeretnénk neki kistestvért ha lehet többet is. De nem tudtuk milyen esélyekkel alakul ki ismét a betegség.

 

 

10 hónappal szülés után átbeszéltük a Doktorúrral a helyzetet és biztatott bennünket, hogy vágjunk bele :) Hupuczi Tanárnő irányította a kivizsgálásomat, majd hamarosan Ő is azt mondta, minden rendben lesz.  A klinikán mindenkitől maximális támogatást kaptunk, emberileg és szakmailag egyaránt.

 

 

 

A picilányunk ugyan váratott magára egy kicsit, de velünk együtt örült neki mindenki. Kezdetét vette egy nagyon szoros és szigorú terhesgondozás, csakis a mi érdekünkben. Sok-sok vizsgálattal és izgulással, de folyamatos támogatással és biztatással teltek a hónapok. Bármilyen kérdésem vagy félelmem volt mindig megnyugtatott valaki, tudtam, hogy biztonságban vagyunk és ennél szakértőbb kezekben nem is lehetne a kislányunk. Végre elérkezett a kitűzött napunk és bár nagyon izgultunk, tudtuk minden rendben lesz. Megnyugtató volt úgy érkezni a klinikára, hogy úgy fogadtak bennünket mintha haza mentünk volna. A műtét alatt is óriási segítség volt, hogy olyan emberek vesznek körül akik végig a várandósság alatt is mellettem voltak.

 

 

 

Vida doktorúr és Hupuczi Tanárnő profizmusa, Bozó Judit végtelen türelme és kedvessége és az egész műtős személyzet viselkedése szinte el is feledtette, hogy egy műtét közepén vagyunk. Pillanatok alatt már ott is volt a kicsi, de annál nagyobb hangú lányunk, akiért annyit idegeskedtünk. Gyönyörű volt és egészséges. Arra is volt lehetőség, hogy a kisfiúnk is végig bent legyen velünk, ami nekünk nagyon fontos volt. Így tényleg család születhetett a Maternityben. Felejthetetlen élmény volt az első este,  amikor fürdés után a kisfiúnk elkérte és ölbe vette a kishúgát. Nagyon hálásak vagyunk a bent töltött napokért, a sok törődésért a klinika összes dolgozójának, hogy a recepción is minden alkalommal megkérdezték, hogy ugye minden rendben?! Hogy ők is velünk örültek minden hétnek.

 

 

És amikor egy rutin rákszűrésre érkezve alig 5 hónappal szülés után, kiderült, hogy újabb taggal bővül a családunk, az első sokkból ismét a Doktorúr kedves szavai lendíttek tovább, hogy Isten majd segít nekünk megoldani ezt a váratlan helyzetet. Persze Judit és a Tanárnő ismét bíztatnak minket, hogy minden rendben lesz. Kalandos hónapok várnak ránk idén is. Így leszünk kevesebb mint 3 év alatt nagycsalád, igazi Maternity-s család :)

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk