phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Sokkal többen küzdenek intim, szexuális életbeli és vizelési problémákkal, mint ahogy gondolnánk. Régen csak műtéti lehetőség volt az ilyen tünetek kezelésére. Mint ismeretes egy műtét megviseli szervezetünket, utána több nap szükséges a felépüléshez, kiesünk a munkahelyi és a családi feladatainkból is. Egy család számára nem egyszerű megszervezni a mindennapokat, pláne ha Anya átmenetileg kiesik a rendszerből. Gyermekeim születése után jelentkeztek kezdetleges vizelési zavaraim, ami a kor előrehaladtával sajnos rosszabbodott.


Egyre többet olvastam utána és szerencsére 1,5 éve rátaláltam a műtét nélküli intimlézeres kezelésre. 1 évembe telt, míg rá mertem magam venni arra, hogy egyáltalán elmenjek egy specialistához. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de engem még mindig frusztrál, ha arról van szó, hogy el kell menni nőgyógyászhoz...

Rengeteget olvastam és végül is megértettem, hogy az éveink múlásával a női hormonális változások hatására lazulnak kötőszöveteink. Ez nemcsak az arcunkon jelentkezik, hanem például az intim területeinken is. Ebből a szempontból tehát ezek a problémák nem “szégyenkezésre” adnak okot, hanem pontosan arra, hogy tegyünk ellene. Konditerembe is eljárunk, hogy feszesebbek legyenek izmaink, kozmetikushoz is elmegyünk, hogy szebb legyen az arcunk, ápoltabbak legyünk és a fodrásszal együtt küzdünk az őszülés ellen.


Az intim területek kötőszöveti lazulása is csak egy olyan probléma, ami ellen tudunk küzdeni, csak ehhez egy intimlézer specialista kell.

Szabó István

Nem az a megoldás, hogy leírjuk önmagunkat, esetleg eltávolodjunk férjünktől, hanem próbáljuk megoldani a problémát! Ezt a szemléletet magamban erősítve végül sikerült meghoznom a döntést: igen, felkeresem egy profi intézmény megbízható szakemberét!

Így jutottam el a Maternity Magánklinikára, Dr. Szabó István specialistához. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen lehetőséget ajánlott és milyen volt a kezelés előtti időszak és maga a kezelés, akkor hamarosan ezt is megírom részletesen Nektek!

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk