phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Bejelentkeztem, egy szerdai délutánra. Nagyon izgultam, hisz ez nem egy olyan téma, amiről az ember fesztelenül tud beszélni.

Már 20 perccel időpontom előtt ott voltam. Átfutott az agyamon, hogy inkább hazamegyek, de végül is maradtam. Bementem, elmondtam a panaszaimat. Szabó doktor sok dolgot kérdezett tőlem. Megkérdezte, hogy van-e bármilyen betegségem? Milyen műtéteim voltak? Milyen gyógyszert szedek? (Sok gyógyszer okoz pl. fényérzékenységet.) Beszéltünk a szüléseimről. Végül elpanaszoltam tüneteimet.

Fizikális vizsgálat után részletesen átbeszéltük a kezeléssorozat menetét. Megerősítette azt, amit olvastam, hogy a panaszaim hátterében nemcsak a szülések, a genetikai adottságaim állhatnak, hanem a hormonális változás is. Olyan nőknél is szükség lehet ilyen beavatkozásra, akik még sosem szültek, hisz a kor előrehaladtával náluk is jelentkezhetnek a hormonális változás “negatív” hatásai. A specialista elmagyarázta, hogy milyen szabályokat kell a kezelés előtt és után betartani. A kezelés napján nem szabad semmilyen krémet, olajat, hintőport használni.

Nem javasolt aznap az intim terület szőrtelenítése sem. Nagyon fontos, hogy utána 3 napig nem szabad ülőfürdőzni és 1 hétig szexuális életet élni. Pontos, precíz, mindent átfogó konzultáció után megbeszéltük a kezelés dátumát és reménykedve, megnyugodva távoztam a rendelőből! Ha kíváncsi vagy, hogy milyen volt a kezelés, mi volt a tapasztalatom, akkor hamarosan azt is olvashatod blogomban!

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk