phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Seprényi Laura

1990 augusztusától Debrecenben,a debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán dolgoztam szülésznőként. A szülészeti intézmény minden részlegén jelentős tapasztalatot szereztem. Dolgoztam az ambulancián, gyermekágyas részlegen, terhespatológián, a nőgyógyászati műtétes osztályon,de legtöbb időt a szülőszobán töltöttem.

Személyesen is átéltem a szülés-születés csodáját, három leánygyermek édesanyja vagyok. A hivatásom alatt felmerült igények és saját tapasztalataim vezettek a Thai női-és kismama masszázs elsajátításához. 2013-ban szereztem oklevelet a Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületénél Budapesten thai kismama masszőrként. Azóta több tanfolyamát is elvégeztem az egyesületnek, mint a herbál masszázs és a thai talp-és lábmasszázs.

 

A Születés Hete Rendezvénysorozat aktív résztvevője voltam Debrecenben. Tartottam előadást, részt vettem kerekasztal beszélgetéseken a „Szülészeti fájdalomcsillapítás lehetőségei” és az „Aranyóra fontossága” témákban. Örömmel fogadtam, amikor az Életpszichológia munkacsoport felkért, hogy szakértőként szerepeljek a Felel-Ős szülésfelkészítő programban. Ugyanis nagyon fontosnak tartom, hogy a szülés-születés élménye minden anyának és babának pozitív és örömteli legyen.

Minden igyekezetemmel és tudásommal azon dolgozok, hogy a kismamák,családok hiteles és megnyugtató információkhoz jussanak a babavárás során és a szüléssel kapcsolatban. Munkámat 2018. januárjától a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán folytatom Budapesten. ​

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk