phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Kátai Tímea

A világ legszebb hivatása az enyém. Hálás vagyok a sorsnak, amiért segítséget nyújthatok egy édesanyának akkor, amikor világra hozza gyermekét. Részese lehetek annak a csodálatos pillanatnak amikor férjével együtt kezükben fogják gyermeküket és az újszülöttel együtt egy új család is megszületik.

Személyes tapasztalatom is van, hiszen magam is egy felnőtt gyermek édesanyja vagyok. A biztonságra törekszem a természetes szülést szem előtt tartva. Nyitott vagyok mindenre ami az édesanya kényelmét és az újszülött meghitt békés születését segítheti, legyen az aromaterápia, relaxáció vagy meditáció. Szabadidőmben sportolok és natúr kozmetikumokat készítek.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk