phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Dr. Töllösy Judit

Pályámat háziorvosként kezdtem Pécsett. 2005-ben a Sportkórházban folytattam orvosi hivatásomat, először sportorvosi rendelésen, 2012-től az Olimpiai Rendelőben. Itt lehetőségem volt olimpikonjainkat, válogatott sportolóinkat ellátni. Orvosi tevékenységem lefedte a szűrést, a versenyfelkészülést és a gyógyítást is. A rendelő testösszetétel-mérést és dietetikus segítségével táplálkozási tanácsadást is nyújtott.

2015 nyarán a Maternity Magánklinika Szülészetén adtam életet csodás kisfiamnak, Ádámnak. Már a terhesgondozás során kialakult az intézménnyel való jó kapcsolatunk. Nagyon szeretem azt a szakmai biztonságot, ugyanakkor családias légkört, ami itt körülveszi az embert. Otthon, a kismamaként töltött évek alatt lehetőségem nyílt jobban elmélyülni kedvenc területemben, a táplálkozástudományban is. Ez idő alatt társzerzőként vettem részt a “160 grammos szénhidrát-diéta, az életmódkönyv” című könyv elkészítésében.


Pályám során folyamatosan az anyagcsere problémával rendelkező páciensek számának növekedő tendenciáját tapasztaltam, és azt, hogy egyre gyakoribb a táplálkozással kapcsolatos megbetegedés, beleértve a táplálék- intoleranciákat, allergiákat, az inzulin rezisztenciát, a pajzsmirigy eltéréseket. Örömmel tölt el és motiválónak érzem, hogy abban az intézményben segíthetem a hölgyek gyermekvállalásra való felkészítését, az állapotos anyukák zavartalan várandósságát, ahol korábban én is a legszebb ajándékot kaptam: egy szakmai biztonságban várt és született, egészséges kisbabát. Munkám során a célom a női szervezet felkészítése a zavartalan várandósságra, az állapotos hölgyek számára iránymutatás a megfelelő táplálkozásra, életmódra. Továbbá szívesen fogadok olyan pácienseket is, akik életmódváltásban gondolkodnak, melynek egyik alappillére a táplálkozás.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk