phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Magzatunk a hormonális folyamatokon keresztül az első pillanattól érzékeli a bennünk zajló érzelmi-lelki történéseket. Azokra mozgással, szívritmusváltozással reagál. A méhen belül átélt stressz hatással van idegrendszerének fejlődésére. A stresszforrások jelentős része nem iktatható ki életünkből, azonban hozzáállásunkon is múlik, hogy ugyanazon eseményt mennyire érzékeljük stresszesnek.

Az autogén tréning a legnépszerűbb stresszcsökkentő és szorongásoldó gyakorlatsor, mely 10 alkalom alatt sajátítható el. A napi 10-15 perces belső figyelem által nyitottabbá válunk a nem tervezett eseményekre, túlélő „üzemmódból” megélésbe kapcsolunk.

A csecsemő, kisgyermek sem úgy működik, ahogy elvárjuk, holott a gyermeknek semmire nincs nagyobb szüksége, mint a szülői ráhangolódásra. Ezt a ráhangolódó attitűdöt sajátítjuk el az autogén tréninggel, melynek kismamáknak szóló változata alkalom a magzattal való zavartalan kapcsolatfelvételre is. A 10 alkalom során a családdá válás lélektani vonatkozásai, az új élethelyzettel kapcsolatos félelmek-kérdések is tág teret kapnak, segítve az édesanya „megszületését”. 

  • Az autogén tréning a gyermekáldásra vágyóknak segít megszabadulni a szülővé válással kapcsolatos görcsöktől.
  • Az autogén tréning változata a kismama-relaxáció, mely közös élmény magzatunkkal.
  • Nem késő a szülés után sem elsajátítani, hogy a felelősséget és terheket könnyebben viseljük: a megengedő figyelem segít ráhangolódni a baba igényeire, így felszabadultabban élhetjük át a gyermek adta örömöket.
  • Elsajátítását ajánljuk stresszes életvitelű (leendő) édesapáknak is.


Sólyom Beáta autogéntréning-oktató

Bejelentkezés és időpont-egyeztetés: studio[kukac]maternity.hu

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk