phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Amikor 2013 tavaszán először átléptem a Maternity Ambulancia küszöbét, furcsa, megnyugtató érzés fogott el, pedig első gyermekemet vártam. Soha életemben nem jártam itt… mégsem izgultam, mint például két nappal azelőtt a háziorvosi rendelőben.  Nem volt az a nyomasztó légkör, hiszen én kismama voltam, NEM BETEG. Tudtam, hogy itt a helyem, jó kezekben leszek! Ebben a biztonságérzésben sosem tudott megingatni semmi. Akkor sem, amikor várni kellett kicsit az ultrahangra, akkor sem, amikor naponta kellett autóba ülni és bejárni 25 kilométerről a ctg vizsgálatokra. Tudtam, hogy semmi pénzért nem járnék máshova.

 

Persze amikor október 29-én kora reggel elindultunk a kórházba, korántsem volt „őszinte a mosolyom” :) Rettegtem, és ezt csak leheletnyit csillapította a tudat, hogy eljött a nap, amikor végre a kezembe foghatom a kisbabámat. Igazság szerint szerettem várandós lenni, így ez a nyugtatgatás nem érte el a célját. A recepción kedvesek voltak, a szoba gyönyörű volt, a szülőszoba, amelyet kinéztem magamnak szabad volt, az orvosom mellettem volt… Minden a lehető legjobban alakult, de én csak a saját félelmemre tudtam figyelni, és arra a tudatra, hogy nincs visszaút. Érdekes módon, ez addig tartott, amig be nem csukódott mögöttünk a szülőszoba ajtaja és kizáródott a külvilág. Magunk voltunk. A szülésznő, az orvos és Mi. Egy külön burokban töltöttük a napot, egészen pontosan 12 órát.

Nehéz lett volna elképzelni – persze nem mintha eszembe jutott volna akkor, - hogy odakinn lezajlott egy hétköznap, mindenki végzi a dolgát, páciensek jönnek-mennek, és mégis a körforgás közepén a Napsugár szoba meghitt volt és családias. Jóleső érzéssel töltött el, hogy hányan is vannak mellettünk, amikor végre megérkezett a kisfiunk. Hiszen segédkezett már a neonatológus, a csecsemősnővér, benézett a másik szülőszobában dolgozó szülészorvos, de egy pillanatig sem zavart a jelenlétük. Tudtam, hogy mind értünk vannak. Bíztam bennük, amikor segítettek lefürdeni, pedig nagyon szégyenlős vagyok. Bíztam bennük, amikor az első éjszakát velük töltötte a gyermekünk. Bíztam bennük amikor tanítgattak, hogyan is legyek anya, hogyan tápláljam, hogyan tartsam, ne féljek tőle. Pedig nem is ismertem őket…

Eltelt két év, én visszamentem dolgozni, és már tudtam, hogy anyaként szükség lesz némi pályamódosításra a szállodai recepcióról. És mivel nehezen viselem a változást, rengeteget hezitáltam merre is induljak. És akkor egyszer csak megérkezett az üzenet a férjemtől: „láttad, hogy recepcióst keres a Maternity Klinika? Nem akarod megpróbálni?” Belevágtam és sikerült. Nagyon érdekes tapasztalat, hogy a pult mindkét oldalán álltam már, és tudom milyen érzés páciensként belépni az ajtón. Nem én vagyok az egyetlen, aki miután megismerte a klinikát és átérezte hangulatát, úgy döntött szívesen csatlakozna is a csapathoz. Az unokanővérem 5 hónapos várandós volt, amikor elkezdtem az Ambulancián dolgozni, és annyit mondott csak, hogy biztos nagyon jó lesz itt, mert boldog kisugárzása van a helynek, a staff pedig mindig kedves és mosolygós :)

 

 

Több mint két éve vagyok a Maternity Családnak a tagja. Együtt sírunk, együtt nevetünk, támogatjuk egymást, néha összeveszünk, aztán kibékülünk. Ha dicséretet kapunk, nagyon hálásak vagyunk, ha kritikát, akkor tanulunk belőle, de megpróbáljuk mindig a legjobb formánkat adni. Mindegy, hogy a Kútvölgyi úton vagy a Királyhágó téren vagyunk, akkor is Mi vagyunk, akiknek „Maternity-kék szíve van”.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk