phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

A haladás változások láncolata, viszont sokunkban már maga a változás szó is rossz érzést kelt. Félelmet érzünk, ha valami, amit megszoktunk más lesz, ösztönösen elutasítjuk, még akkor is, ha valahol belül tudjuk, hogy jobb lesz az új. Pedig az élet egyik alapvető törvénye a változás, a fejlődés; a gazdaság mozgató rugója az innováció, de mégis ha valami már egyszer elnyerte bizalmunkat, akkor nehéz meggyőzni az átalakulás hasznosságáról: „nem, én azt szeretném, amit ismerek”. Egy olyan fontos döntésnél, hogy az egészségemet, sőt, a gyermekem egészségét kiknek a kezébe, illetve milyen körülmények közé helyezem, még nagyobb kockázatot látunk, ha bármi megváltozik.

 

Alapból él bennünk egyfajta szorongás az ismeretlentől, amikor az orvostudományra gondolunk, legyen az szó nőgyógyászati problémáról, vagy egyszerűen az első babavárásról, hiszen túlságosan sok az olyan tényező, amit mi magunk nem tudunk kontrollálni, kell egy bizalmas, aki segít, aki végigvisz az úton, akire rá merjük bízni magunkat… ez az orvos; és természetesen kell egy hely, egy háttér, ahol biztonságban érezhetjük magunkat. Ha ebbe az egyenletbe bekerül egy ismeretlen, például egy új helyszín, akkor elsőre sérülni látszik a minket védelmező fal... pedig nem! Sőt sokszor erősebb lesz, mint volt!

 

Amikor 2016 decemberében a Maternity Magánklinika karácsonyi vacsoráján először elhangzott, hogy új rendelőt nyitunk, sokan összenéztünk kicsit félve, hogy milyen folyamatot indít be ez a bejelentés. Tudtuk, hogy kell a változás, tudtuk, hogy szép lesz, tudtuk, hogy a mi csapatunk lesz akkor is, ha más lesz a cím, és mégis… vegyes érzelmeknek vagyunk ilyenkor kitéve: az új hely gondolata egyszerre örömöt és félelmet szül, izgalommal várjuk, de kicsit bánatosak vagyunk, hogy el kell engedni a régit, a megszokottat, hiszen 8 év nem kevés idő. Nyilvánvalóan, ha ezek megfogalmazódnak bennünk, a páciensektől sem várhatunk el mást! 

 Tavaly decemberben, mikor megnyitott a Maternity Királyhágó, rengeteg pácienssel beszéltük az átszervezés miatt. Az Ő reakciójuk jól tükrözte ezt a fajta kettősséget; volt, aki örömmel fogadta a hírt, „de jó, hogy bővül a klinika”, vagy csak pusztán prózai okból, „de szuper, akkor még közelebb lesznek hozzánk”, és volt, aki nehezebben viselte, „de hát évek óta a Kútvölgyibe járok, nem lehetne megoldani, hogy ide jöjjek”?  Volt, akinek kicsit megbonyolítottuk az életét sajnos azzal, hogy két helyre kellet járnia a vizsgálatokra, viszont rendkívül hasznos volt mégis, hogy találkoztunk a Kútvölgyi rendelőben, mert fel tudtuk tenni a kérdést: hogy tetszett az új rendelő? Kijelenthetjük, hogy rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, amiből tovább építkezhettük!

 

A megszokás nagy úr, tudjuk, de hisszük, hogy azért járnak hozzánk, mert a Maternity Családhoz szeretnének tartozni, azért mert a Maternity felszereltségében és csapatában bíznak! Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ez így is maradjon, hogy a színvonal, amit 2010-ben meghatároztunk magunknak feljebb emeljük, sose adjuk alább, így arra a döntésre jutottuk, hogy 2018-tól ezt a szint a Maternity Királyhágó lesz, a Kútvölgyi rendelő, mely 9 évig szolgált Minket és Önöket április 1-től megszűnik. Ez a változás a szülészeti és nőgyógyászati fekvőbeteg osztályunkat NEM érinti - továbbra is a Kútvölgyi Kórház 5. emelete lesz az otthona, CSAK a járóbeteg rendelés kerül át a Királyhágó térre! A csapat és a rendelések nem változnak, csak bővülnek és lényegesen szebb környezetbe kerülnek! Mindenkit személyesen telefonon is, emailben is tájékoztatni fogunk, az elkövetkezendő két hétben, és mindent megteszünk, hogy a változás szülte kettős érzésekből, csak elégedettség és büszkeség maradjon végül a Maternity Család szívében!

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk